rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Εχω ακουσει τα καλλιτερα για αυτο το ξενοδοχειο μη σε ξεγελα ο τιτλος ειναι Λυβικων συμφεροντων
Συγνώμη, αλλά αυτό το θέμα είναι ελαφρώς παρανοϊκό. Είσαι κάτω από 22-23 ετών, θές το ξενοδοχείο μόνο για ύπνο και καθόμαστε και συζητάμε για 4 και 5 αστέρια? Πήγαινε ρε συ στο hostelworld.com και κλείσε κάτι φτηνό και κεντρικό (οτιδήποτε πάνω από 2 αστέρια είναι υπερβολή για την περίπτωσή σου).Όχι για να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ των βραδινών εξόδων..Δηλαδή στο εξωτερικό συνήθως ξεκινάμε πρωί και επιστρέφουμε βράδυ στο ξενοδοχείο για ύπνο..Το ξενοδοχείο το θέλω για έναν ύπνο...Όσον αφορά το Panorama,όταν λες μακριά,δηλαδή πόση ώρα περίπου με το μετρό?:roll:
κοιταξες για αυτό που σου είπα...Your Prague Hotels - Official Site - hotel in prague - 4 star hotel prague - prague accommodation δες για το hotel praga 1 zitna 5..Γιατί καλέ να μη μένεις σε τέτοια ξενοδοχεία?Τί φώτο θα δείχνω στη γιαγιά μου στο χωριό και στις ξαδέρφες μου για να ζηλεύουν? Θέλω πισίνες ,σπα,ουρανοξύστες ,μπουφέδες κι εκει άκρη άκρη σε μια γωνίτσα να είμαι κ εγώ και να τους κάνω ζήλια!!!!!!Αστειεύομαι φυσικά...Σίγουρα ένα μικρό παραδοσιακό ξενοδοχείο μέσα στη πόλη μπορεί να είναι και πιο φιλόξενο και πιο ρομαντικό,αλλά που το βρίσκεις όμως αυτό?Αν δηλαδή έχετε κάτι συγκεκριμένο και οικονομικό ευπρόσδεκτο τότε....
δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου....Συγνώμη, αλλά αυτό το θέμα είναι ελαφρώς παρανοϊκό. Είσαι κάτω από 22-23 ετών, θές το ξενοδοχείο μόνο για ύπνο και καθόμαστε και συζητάμε για 4 και 5 αστέρια? Πήγαινε ρε συ στο hostelworld.com και κλείσε κάτι φτηνό και κεντρικό (οτιδήποτε πάνω από 2 αστέρια είναι υπερβολή για την περίπτωσή σου).
Προφανως αναφερεσαι σε μενα,αλλα μαλλον δεν αντιληφθηκες το αστειο!!!Η φωνή της λογικής εμίλησε (taver).....κάθονται μερικοί και προτείνουν σε νέα παιδιά ξενοδοχεία των 300-400 ευρώ....αν κάποιος το ζητήσει ρητά, τότε εντάξει, του λες ποια είναι τα λουξ...αλλιώς προτείνεις ξενοδοχεία που απευθύνονται σε μέσους ταξιδιώτες....κοινή λογική ρε παιδιά...
Τα ξενοδοχεία πάντως στη Πράγα είναι λίγο τσιμπημένα για να πούμε και τη μαύρη αλήθεια...
Δεν αναφερόμουν σε κανέναν συγκεκριμένα Ευαγγελία, συγγνώμη αν σε πήρε από λάθος η μπάλα. Για τα περί σεξοτουρισμού του τα έγραψα του γνωστού-άγνωστου μήπως και συνέλθει. Δε θα τον κλείσουμε και φυλακή....Προφανως αναφερεσαι σε μενα,αλλα μαλλον δεν αντιληφθηκες το αστειο!!!
Αντιπαρερχομαι.... Αφου ενοχλεισαι με τις λουξ προτασεις και οχι με την στιχομυθια περι σεξοτουρισμου στην Πραγα.... Τι να λεμε τωρα
Ενώ το CORINTHIA TOWERS είναι το απάυγασμα της αρχιτεκτονικής...
Τα έχω πει, τα έχω γράψει έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, αλλά εσείς εκεί του κεφαλιού σας... στην Πράγα δεν μένεις σε τέτοιου είδους ξενοδοχεία... στην Πράγα μένεις σε ένα από τα δεκάδες μικρά ξενοδοχεία του ιστορικού κέντρου... τα υπόλοιπα είναι για τα κοπάδια των γκρούπ... κάντε μωρέ ότι θέλετε, εγώ το κρίμα το έβγαλα από πάνω μου... μίλα κι εσυ ρε Xρήστο, πες τους που θα μείνεις μπας και τους ξυπνήσεις...