Koralenia
Member
Α ωραία δηλαδή αν το κάνω τότε θα μου εκτυπώσει και της αναχώρησης και της επιστροφής μαζί... Ευχαριστώ πολυυ!!
υποτίθεται ότι μπορώ να κάνω το check in για τη δευτέρα στις 12 του μήνα, αλλά το check in για την Κυριακη στις 18 μπορώ να το κάνω στις 11...απλώς δεν μπορώ να καταλάβω, γτ δεν μου κάνει το check in για την δευτέρα (γτ τέλος πάντων δεν μου στέλνουν το εισιτήριο στο email)...έχει αλλάξει το σύστημα από τον απρίλιο και κάτι γίνεται με τις μέρες...ξέρει κάποιος πώς μπορώ να κάνω check in μόνο για την δευτέρα? το σύστημα όταν πατάω check in για τις 12 του μήνα το δέχεται, απλώς αυτομάτως μετά πάει στην επιστροφή για να κάνω κι εκεί check in, που δεν μπορώ όμως να κάνω τόσο νωρίς...
καλημέρα παιδιά είμαι νέα στο φόρουμ.έκανα κράτηση με ryanair και όταν πήγα να κάνω check in είδα πως έκανα λάθος τον αριθμό ταυτότητας μου.τι πρέπει να κάνώ; θα έχω κάποιο πρόβλημα στο αεροδρόμιο.; ευχαριστώ εκ των προτέρων
ναι πατα later και συνεχισε για να εκτυπώσεις το εισιτήριο αναχώρησηςυποτίθεται ότι μπορώ να κάνω το check in για τη δευτέρα στις 12 του μήνα, αλλά το check in για την Κυριακη στις 18 μπορώ να το κάνω στις 11...απλώς δεν μπορώ να καταλάβω, γτ δεν μου κάνει το check in για την δευτέρα (γτ τέλος πάντων δεν μου στέλνουν το εισιτήριο στο email)...έχει αλλάξει το σύστημα από τον απρίλιο και κάτι γίνεται με τις μέρες...ξέρει κάποιος πώς μπορώ να κάνω check in μόνο για την δευτέρα? το σύστημα όταν πατάω check in για τις 12 του μήνα το δέχεται, απλώς αυτομάτως μετά πάει στην επιστροφή για να κάνω κι εκεί check in, που δεν μπορώ όμως να κάνω τόσο νωρίς, οπότε δεν έρχεται τίποτα...μήπως πρέπει να πατήσω check in later για την επιστροφή?
Μαλλον κατι κανεις λαθος . Αν κανεις εσυ απευθειας στη σελιδα της rynair check in τυπώνεις και σωσεις αν θες σε pdf δεν σου στελνει στο mail σου η εταιρεια το boarding... τα εχεις μπερδεψει λιγο μονο την αρχικη κρατηση σου στελνει...ναι, μου το στέλνουν σε pdf στο email....έχω ξανακάνει check in απλώς μόνο για να πάω γτ μετά γύρισα με άλλο μέσο, γι' αυτό τώρα ανησύχησα...αν το κάνω την κυριακή δεν θα έχω πρόβλημα όμως, έτσι? θα μου τα στείλουν και τα 2 κανονικά?
Μισό λεπτό, πού βρίσκεται αυτό το pdf? Την προηγούμενη φορά που έκανα check in μου το είχαν στείλει στο email....μάλιστα και σε μια άλλη γνωστή μου στο email της είχε έρθει....ήμουν μπροστά...(συν του ότι έχω κρατήσει το παλιό email με το εισιτήριο σε Pdf)
Δεν σου στελνουν τπτ καλο μου!!! οταν κανεις check in!! εκτος αν την προηγουμενη φορα καποιος φιλος σου ή ταξιδιωτικο γραφειο στο ειχε κανει και μετα στο με εστειλε mail. Κατια κατι δεν κανεις καλα τα εχεις μπερδεψει..Μισό λεπτό, πού βρίσκεται αυτό το pdf? Την προηγούμενη φορά που έκανα check in μου το είχαν στείλει στο email
Οταν εκανες την κρατηση σου ηρθε κατι τετοιο στο μαιλ σου ?λοιπόν, θα δοκιμάσω την κυριακή να τα κάνω όλα μαζί κι αν δεν γίνει θα κάνω το σταυρό μου! φοβάμαι να πατήσω check in later για τις 18 του μήνα, γιατί όταν το πατούσα χθες μου έβγαζε αυτήν την ειδοποίηση:"Important - One or more of your party are not checked in for this flight, Do you wish to continue?"