angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Υπάρχουν άλλοι 2 τρόποι, μην τρομάζετε τον κόσμο χωρίς να γνωρίζετε.πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τη κάρτα.
Υπάρχουν άλλοι 2 τρόποι, μην τρομάζετε τον κόσμο χωρίς να γνωρίζετε.πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τη κάρτα.
Γιατ'ι φρικάρετε ετσι εύκολα;Παιδιά HELP! Ταξιδεύω με την ryanair στις 12-5 και επιστρέφω στις 18...πάω να κάνω online checkin, αλλά ουσιαστικά δεν με αφήνει....πατάω online check in για να πάω και μετά αυτομάτως με πηγαίνει στο online check in για να γυρίσω, αλλά μου λέει ότι για την επιστροφή θα μπορέσω να κάνω check in στις 11 του μήνα...ωραία, γιατί δεν μου στέλνει τουλάχιστον το εισιτήριο για 12 του μήνα? μήπως πρέπει να πατήσω κάτι άλλο και δεν το ξέρω? ή θέλουν να μου στείλουν και τα 2 εισιτήρια μονομιάς στις 11 του μήνα?? έχω φρικάρει
ξανα προσπάθησε ήρεμα !εχεις χρονο ! αν σε εχει αφησει να βαλεις τα ονοματα και ταυτοτητες τοτε εχει γινει το check in για να πας χωρις να το καταλαβεις απο το αγχοςΠαιδιά HELP! Ταξιδεύω με την ryanair στις 12-5 και επιστρέφω στις 18...πάω να κάνω online checkin, αλλά ουσιαστικά δεν με αφήνει....πατάω online check in για να πάω και μετά αυτομάτως με πηγαίνει στο online check in για να γυρίσω, αλλά μου λέει ότι για την επιστροφή θα μπορέσω να κάνω check in στις 11 του μήνα...ωραία, γιατί δεν μου στέλνει τουλάχιστον το εισιτήριο για 12 του μήνα? μήπως πρέπει να πατήσω κάτι άλλο και δεν το ξέρω? ή θέλουν να μου στείλουν και τα 2 εισιτήρια μονομιάς στις 11 του μήνα?? έχω φρικάρει
Πόσες μέρες έχουν περάσει από το λάθος; Μην το αφήνεις περισσότερο, πάρε τηλέφωνο τώρα και θα στο αλλάξουν πιθανότατα δωρεάν.με συγχωρείτε έκανα λάθος.ναι τη στιγμή που έκανα το τσεκ ιν έβαλα λάθος αριθμό ταυτότητας.και το διαπίστωσα μετά και γι αύτο ανησυχώ.