Aegean Airlines Check in με την Aegean

micef

Member
Προσπαθώ να κάνω check in από Λάρνακα σε Αθήνα και δεν μ αφήνει να προχωρήσω αφού έχω βάλει σωστα όλα τα στοιχεία περί ημερομηνία γέννησης, αριθμού ταυτότητας κλπ. Ουσιαστικά δεν γίνεται ποτέ μπλε το κουμπί "συνεχεια" ώστε να προχωρήσω.
Το ίδιο συνέβη και όταν ήρθαμε από Skg - Lca, δεν μπόρεσα με τίποτα απ το κινητό μου είτε από το app είτε από το site. Αναγκαστικά έβαλα κάποιον άλλο να μου το κάνει από το κινητό του και έγινε κανονικά.
Είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει και να προσπαθήσω αργότερα, όσο αργότερα και να προσπάθησα πολλες φορες δεν εγινε κατι.
Ξέρετε μήπως γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Αντίστοιχο πρόβλημα στο ταξίδι της προηγούμενης εβδομάδας στην Ρώμη. Από εφαρμογή και 2 κινητά δεν ήταν εφικτό και έκανα από υπολογιστή. Το ίδιο και στην επιστροφή και αναγκάστηκα να κάνω από τον υπολογιστή της reception

maria91

Member
Προσπαθώ να κάνω check in από Λάρνακα σε Αθήνα και δεν μ αφήνει να προχωρήσω αφού έχω βάλει σωστα όλα τα στοιχεία περί ημερομηνία γέννησης, αριθμού ταυτότητας κλπ. Ουσιαστικά δεν γίνεται ποτέ μπλε το κουμπί "συνεχεια" ώστε να προχωρήσω.
Το ίδιο συνέβη και όταν ήρθαμε από Skg - Lca, δεν μπόρεσα με τίποτα απ το κινητό μου είτε από το app είτε από το site. Αναγκαστικά έβαλα κάποιον άλλο να μου το κάνει από το κινητό του και έγινε κανονικά.
Είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει και να προσπαθήσω αργότερα, όσο αργότερα και να προσπάθησα πολλες φορες δεν εγινε κατι.
Ξέρετε μήπως γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Μηπως βαζετε τα γραμματα της ταυτοτητας με ελληνικα?θελει με ξενους χαρακτηρες πχ εμενα που ξεκινα με ΑΒ γραφοντας το με ελληνικα δε το επαιρνε ποτε...ισως να θελει κ να ναι κολλητα οχι με κενο...ισως ομως κ πιο πιθανο ειναι να μη δεχετε πλεον το συστημα της ετζιαν τις ταυτοτητες και να πρεπει να κανετε τσεκ ιν απο το αεροδρομιο,δε ξερω

micef

Member
Μηπως βαζετε τα γραμματα της ταυτοτητας με ελληνικα?θελει με ξενους χαρακτηρες πχ εμενα που ξεκινα με ΑΒ γραφοντας το με ελληνικα δε το επαιρνε ποτε...ισως να θελει κ να ναι κολλητα οχι με κενο...ισως ομως κ πιο πιθανο ειναι να μη δεχετε πλεον το συστημα της ετζιαν τις ταυτοτητες και να πρεπει να κανετε τσεκ ιν απο το αεροδρομιο,δε ξερω
Στην περίπτωσή μου πήγα να κάνω check in με αριθμό eticket, καθώς τα εισιτήρια ήταν αγορασμένα μέσω Booking και όχι απευθείας, οπότε δεν μπορούσε να γίνει με ταυτότητα

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τίποτα απ αυτά δεν είναι....
Το έχω κάνει στα αγγλικά,
το έχω κάνει χωρίς κενό,
το έχει κάνει ένας φίλος μου από το κινητο του πριν 3 μέρες για εμάς (άρα το σύστημα την δέχτηκε την ταυτότητα)

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα και ούτε η aegean μπορούσε να μου δώσει κάποια εξήγηση που τους κάλεσα. Απλά είπε δοκιμάστε αργότερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.575
Νεότερο μέλος
HunterOwl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom