tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σε εσωτερικές πτήσεις της ζώνης Schengen δεν υπάρχει συνοριακός έλεγχος οπότε δεν είναι απαραίτητος και ο αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας.
Σε εσωτερικές πτήσεις της ζώνης Schengen δεν υπάρχει συνοριακός έλεγχος οπότε δεν είναι απαραίτητος και ο αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας.
Από την στιγμή που το παιδί καταλαμβάνει κανονική θέση στο αεροπλάνο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Παιδιά καλησπέρα. Φίλος, λίγο άσχετος με το κλείσιμο εισιτηρίων, έκλεισε με aegean εντός Ελλάδας ταξίδι. Είναι 2 ενήλικες κι ένα παιδί λίγο άνω των 11 ετών (δλδ γεννημένο το 2012). Στην κράτηση έβαλε 3 ενήλικες και όχι 2 ενήλικες κι ένα παιδί. Του είπα ότι δεν θα έχει πρόβλημα από τη στιγμή που τα ονοματεπώνυμα είναι σωστά. Εσείς τι λετε;
Επίσης, στο site της aegean λέει ότι παιδί άνω των 11 λογίζεται ως ενήλικας. Άρα αφού το παιδί έχει κλείσει τα 11 και διανύει το 12 έτος, μήπως δεν υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ
Σε παρόμοια πτήση που είχα απο Μόναχο για Θεσσαλονίκη και η πτήση εκτελούνταν απο Λουφτχάνσα το τσεκ ιν το είχα κάνει απο το σαιτ της Λουφτχάνσα. Δεν θυμάμαι να μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα αλλά θυμάμαι οτι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς το τσεκ ινΗ πτήση είναι share με την Lufthansa που εκτελεί την πτήση. Να σημειώσω πως το check in για την συγκεκριμένη πτήση από την εφαρμογή της Lufthansa ανοίγει αργότερα. Ίσως να παίζει κι αυτό το ρόλο του.
Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω όταν ανοίξει το check in της LufthansaΣε παρόμοια πτήση που είχα απο Μόναχο για Θεσσαλονίκη και η πτήση εκτελούνταν απο Λουφτχάνσα το τσεκ ιν το είχα κάνει απο το σαιτ της Λουφτχάνσα. Δεν θυμάμαι να μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα αλλά θυμάμαι οτι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς το τσεκ ιν
Τελικά είχες δίκιο. Μέσα από το site της Lufthansa έγινε χωρίς πρόβλημα.Σε παρόμοια πτήση που είχα απο Μόναχο για Θεσσαλονίκη και η πτήση εκτελούνταν απο Λουφτχάνσα το τσεκ ιν το είχα κάνει απο το σαιτ της Λουφτχάνσα. Δεν θυμάμαι να μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα αλλά θυμάμαι οτι δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς το τσεκ ιν
Αν το ναύλο σου είναι λάιτ και δοκιμάσεις να αλλάξεις τη θέση που σου εκχωρήθηκε δωρεάν, θα χρεωθείς σε όλο το αεροσκάφος, όπου και να επιλέξεις.Έχω καιρό να ταξιδέψω με Aegean και δεν είμαι σίγουρη τι ισχύει.
Μου έχει δώσει δωρεαν θέσεις από μόνη της στο check-in, τις οποίες αν πάω ν αλλάξω αυτή τη στιγμή, εμφανίζεται εξτρα χρέωση.
Μήπως στις 24 ώρες πριν μπορώ να τις αλλάξω δωρεάν, ή όχι;
Εντελώς! Σ ευχαριστώ πολύ!Ελπίζω να έγινα κατανοητός.