http://www.esplanadeberlin.com/αν φαίνεσαι για χουλιγκαν οκ καλα σου εκαναν...αν ομως εισαι νορμαλ ανθρωπος οπως πιστευω κακώς που δεν τους " σκ@τ@χεσ@ς " και να φυγεις !!! ακου εκει που θα μου δεσμευσουν χρηματα για τυχόν φθορες ή κλοπες...εεε ρε δεν παμε καλα..!.δεν μου λες? που ειναι αυτο το πενταστερο τον Ιανουαριο που θα παω Βερολινο να κανω καμμια νυχτα κρατηση εκει...
Θα σου πω μια ιστορία να την έχεις υπ'όψιν σου.αχ και να μου τύχει..αχ!!!..να ακουστουν οι φωνες μου εως εδω...
Φέσσας: Σταδιακή άρση των capital controls από τον Οκτώβριοhttp://www.kathimerini.gr/824361/ar...n-oktwvrio-h-plhrhs-arsh-twn-capital-controls
Αισιόδοξους τους κόβω, αλλά και μια αισιόδοξη εκτίμηση από φορέα που δεν τον λες ούτε άσχετο ούτε προ-κυβερνητικό, καλοδεχούμενη είναι.
Γιατί με φυσική παρουσία εννοείται ότι κάνεις αγορά.Γενικα προβλεπεται απο την ΠΝΠ να ανοιξει paypal η η δυνατοτητα αγορων στο εξωτερικο(χωρις φυσικη παρουσια) μεσω πιστωτικης?Πραγματικα δεν καταλαβαινω με ποια λογικη επιτρεπουν τις αγορες με φυσικη παρουσια αλλα οχι, αν δεν υπαρχη φυσικη παρουσια.
Έχουν κάνει λάθος (επίτηδες..... εως 1000 ευρω!
αν δεν εχεις πιστωτική?..εγω σπανια εχω μαζι μου πιστωτική γιατι ειμαι "επιρρεπής" στα ψωνια Παντως ΠΟΤΕ δεν θα το δεχόμουν το θεωρώ ξεφτίλα!!! ακου μη τυχόν και κλεψω τιποτα ή κανω καμμια φθορα!!!...ασεμε πρωι πρωί και συ αγαπημενε @panpan . υγ ..την ανοιξη του 2016 θα ερθουμε ξανα στο χωριο σου...αυτη τη φορα να βρεθουμε ε?Θα σου πω μια ιστορία να την έχεις υπ'όψιν σου.
Πριν δύο χρόνια περίπου σε μία παρόμοια περίπτωση που άρχισε η κυρία να διαμαρτύρεται (του στυλ τι πράγματα είναι αυτά-δεν ντρέπεστε-είστε απαράδεκτοι κλπ) επειδή δεν ήθελε να δώσει την κάρτα της για εγγύηση ο ρεσεψιονίστ ειδοποίησε
κάποιον μάνατζερ και όταν ήρθε και ενημερώθηκε γυρίζει στην κυρία και με πολύ
ήρεμο τρόπο προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτή είναι η πολιτική του ξενοδοχείου
κλπ
Η κυρία ανένδοτη φώναζε.Τότε ο μάνατζερ γυρίζει στον ρεσεψιονίστ και του δίνει
εντολή να ακυρώσει την κράτηση γιατί δεν συμφωνούσε η κυρία με τους όρους του ξενοδοχείου και δίνει εντολή στον σεκιουριτά να συνοδέψει την κυρία έξω από το
ξενοδοχείο.Μάλιστα είπε στον σεκιουριτά να ειδοποιήσει την αστυνομία αν συνεχίσει να φωνάζει και της απαγόρευσε την είσοδο στο ξενοδοχείο.
Από 5στερο κοιμήθηκε σε πολλά αστέρια.
Παντως εγώ πριν 5-6 χρόνια στο Λονδίνο οταν με το που εφτασα μου ζήτησαν την πιστωτική για εγγύηση και τους εξήγησα οτι δεν είχα, συμφωνήσαμε και τους έδωσα μετρητά. Αν θυμάμαι καλά ήταν στο 10% του ποσού, τα έβαλαν σε ένα φάκελο και μας τον επέστρεψαν στο check out.αν δεν εχεις πιστωτική?..εγω σπανια εχω μαζι μου πιστωτική γιατι ειμαι "επιρρεπής" στα ψωνια Παντως ΠΟΤΕ δεν θα το δεχόμουν το θεωρώ ξεφτίλα!!! ακου μη τυχόν και κλεψω τιποτα ή κανω καμμια φθορα!!!...ασεμε πρωι πρωί και συ αγαπημενε @panpan . υγ ..την ανοιξη του 2016 θα ερθουμε ξανα στο χωριο σου...αυτη τη φορα να βρεθουμε ε?
50 ευρώ η βραδιά (ελάχιστα ξενοδοχεία 100 ευρώ)αν δεν εχεις πιστωτική?
Εδώ θα είμαι.Με το καλό να έρθετε.αυτη τη φορα να βρεθουμε ε?