• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Capital Controls και ταξίδια

StamatisK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα
Ταξίδι-Όνειρο
Αγια Περουπολη
Και για να μην αρχίσουμε κουβέντα περί αναξιόπιστων site, χαζών δημοσιογράφων κτλ κτλ, παραθέτω και το link απο το επίσημο site της ΕΕΤ :

http://www.hba.gr/Index.asp?Menu=6&smap=604

paefstra

Member
Προφανώς αστειεύεσαι. Ανέβασα την ΠΝΠ και παραθέτεις την ερμηνεία που δίνουν οι "επίσημοι" τραπεζοϋπάλληλοι.....

StamatisK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα
Ταξίδι-Όνειρο
Αγια Περουπολη
Αγαπητέ paefstra είναι καλή πρακτική πρώτα να διαβάζεις, μετά να σκέφτεσαι και σε κάθε περίπτωση να μην βρίζεις.
Και το λινκ της ΕΕΤ που έβαλα έχει ημερομηνία 18/7 ?

StamatisK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα
Ταξίδι-Όνειρο
Αγια Περουπολη
Η ερμηνία που δίνουν οι "επίσημοι τραπεζουπάλληλοι" είναι στην ουσία η ερμηνευτική εγκύκλιος της ΠΝΠ. Λίγο σχετικός να ήσουν με αυτά τα θέματα θα το γνώριζες.
Δεν συνεχίζω, έτσι είναι αν έτσι το νομίζετε .

HummingBird

Member
@paefstra με πρόλαβες.
ΦΕΚ Α' 84/18-07-2015, άρθρο πρώτο, περίπτωση 17. Κάντε αναζήτηση στο site της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως εδώ επιλέγοντας τεύχος Α, αριθμός ΦΕΚ 84 για να σας το βγάλει σε pdf.
Αλλιώς online εδώ.
@StamatisK θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και τα νομικά που ξέρουμε. Αν έχεις την καλοσύνη πάρε ένα τηλ στο αεροδρόμιο να ρωτήσεις.

Lexuss

Member
λοιπόν μίλησα και με τον υπέθυνο του αεροδρομίου Skg, και με υπάλληλο τις εταιρίας που θα πετάξω (Swiss) και με διαβεβαίωσαν ότι μέχρι 10.000 δεν έχεις κανένα απόλυτος πρόβλημα να μεταφέρεις στο εξωτερικό. τώρα θα μου πείτε αν εγώ κάνω μασουράκη χαρτονομισμτα τον 500 euro που θα τα βρούνε, πολύ απλά πάλι θα τα περάσεις χωρίς να σε καταλάβουν. το πρόβλημα είναι άμα βγάλεις μεγάλα ποσα το δούνε στο scanner εκεί θα έχεις πρόβλημα για παράνομη μεταφορά χρημάτων και τρέχα γύρευε! μέχρι 10.000 είναι το όριο με κανένα απόλυτος πρόβλημα στα αεροδρόμια και τελωνεία!

chillysauce

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφγανιστάν,Ειρηνικός
Επειδή βρίσκομαι εκτός Ευρώπης Κ έχω ανησυχισει..με τις ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ τι ισχύει πλέον? Όταν έφυγα μπορούσα να τραβήξω το εξηνταρι τουλάχιστον.. τώρα τι παίζει??

Estet

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λυών
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο
Επειδή βρίσκομαι εκτός Ευρώπης Κ έχω ανησυχισει..με τις ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ τι ισχύει πλέον? Όταν έφυγα μπορούσα να τραβήξω το εξηνταρι τουλάχιστον.. τώρα τι παίζει??
Iσχύει το εξηντάρι, όπως και το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης που ισχύει και στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να τραβήξεις χρήματα με πιστωτική στο εξωτερικό, αλλά με χρεωστική μπορείς.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εγω που εχω προπληρωσει ξενοδοχεια(μη επιστρεψιμη χρεωση) παιζει να δω καμια ακυρωση την τελευταια μερα αν πανε να μου δεσμεψουν καποιο ποσο σαν επιπλεον εγγυηση?

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Εγω που εχω προπληρωσει ξενοδοχεια(μη επιστρεψιμη χρεωση) παιζει να δω καμια ακυρωση την τελευταια μερα αν πανε να μου δεσμεψουν καποιο ποσο σαν επιπλεον εγγυηση?
Τι εννοεις..δεσμεψουν καποιο ποσο σαν επιπλεον εγγυηση?[ δωματιο σε ξενοδοχειο νοικιαζεις..οχι αυτοκινητο...:russian_roulette:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom