αν φαίνεσαι για χουλιγκαν οκ καλα σου εκαναν...αν ομως εισαι νορμαλ ανθρωπος οπως πιστευω κακώς που δεν τους " σκ@τ@χεσ@ς " και να φυγεις !!! ακου εκει που θα μου δεσμευσουν χρηματα για τυχόν φθορες ή κλοπες...εεε ρε δεν παμε καλα..!.δεν μου λες? που ειναι αυτο το πενταστερο τον Ιανουαριο που θα παω Βερολινο να κανω καμμια νυχτα κρατηση εκει...Εχω παει σε 5αστερο στο βερολινο κ μου εχουν δεσμευσει 500 ευρω τα οποια τα ελευθερωσαν μετα την αποχωρηση απ το ξενοδοχειο...επισης αν εγω κανω φθορες η κλεψω κατι πως θα μου τα τραβηξουν απ την καρτα?
Εμενα σε αγορα εισιτηρίων δεχτηκε το συστημα την πιστωτική , την χρεωστική οχι!..το ebay δεν δέχεται ουτε πιστωτική ουτε χρεωστικη...μπαχαλο!επειδή πλέον έχω μπερδευτεί. Ξενοδοχείο εκτός Ευρώπης και πτήσεις με την Air Asia μπορούμε να κλείσουμε ? Αγορές στο ebay μπορούμε να κάνουμε?
Είναι συνηθισμένη πρακτική πολλών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες. Μην τα παίρνεις κρανίοαν φαίνεσαι για χουλιγκαν οκ καλα σου εκαναν...αν ομως εισαι νορμαλ ανθρωπος οπως πιστευω κακώς που δεν τους " σκ@τ@χεσ@ς " και να φυγεις !!! ακου εκει που θα μου δεσμευσουν χρηματα για τυχόν φθορες ή κλοπες...εεε ρε δεν παμε καλα..!.δεν μου λες? που ειναι αυτο το πενταστερο τον Ιανουαριο που θα παω Βερολινο να κανω καμμια νυχτα κρατηση εκει...
αχ και να μου τύχει..αχ!!!..να ακουστουν οι φωνες μου εως εδω...Είναι συνηθισμένη πρακτική πολλών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες. Μην τα παίρνεις κρανίο
σωστά, και συνήθως δεν το γνωρίζουμε καν, τυχαία το κατάλαβα και εγώ.Είναι συνηθισμένη πρακτική πολλών ξενοδοχείων σε πολλές χώρες. Μην τα παίρνεις κρανίο
και όμως θα σου έχει τύχει πολλές φορές, μπορείς μετά από κάθε ταξίδι να επικοινωνείς με την τράπεζά σου ή να ρωτάς κατευθείαν το ξενοδοχείο, μου έχει τύχει να υπάρχουν δεσμευμένα χρήματα μέχρι και τρεις βδομάδες.αχ και να μου τύχει..αχ!!!..να ακουστουν οι φωνες μου εως εδω...
δηλαδη αν δεν εχεις πιστωτικη μαζι σου θα σε αφησουν να κοιμηθεις στο παγκακι?..χα..χα... τελος παντων μην το συνεχίσουμε γιατι ειναι εκτος θεματοςσωστά, και συνήθως δεν το γνωρίζουμε καν, τυχαία το κατάλαβα και εγώ.
δηλαδη γινεται εν κρυπτω, δεν αναφερεται πουθενά?σωστά, και συνήθως δεν το γνωρίζουμε καν, τυχαία το κατάλαβα και εγώ.
Στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων από δική μου πείρα στο γνωστοποιούν πριν από την υπογραφή του συμβόλαιου, για τα ξενοδοχεία δεν ξέρω αν αναφέρεται κάπου ή είναι μια τακτική που περνάει έτσι.δηλαδη γινεται εν κρυπτω, δεν αναφερεται πουθενά?
στις ενοικιασεις αυτοκινητων αναφερεται στα ψιλα γραμματα του συμβολαιου, αν δεν κάνω λάθος.