Ισπανία camino de santiago

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
το παραπανω που βρηκα ειναι με την Vueling....θα δω και για Μπιλμπαο...ΤΗΑΝΧ
Πάντως με την Vueling όσες φορές το 'χω ψάξει (από Αθήνα πάντα) δεν έχω πετύχει και καμιά σούπερ τιμή. Να σκεφτείς πως η Λουφτχάνσα για πέρσυ το Πάσχα που πήγαμε Β. Ισπανία μας έδινε καλύτερες τιμές από την εν λόγω (ο θεός να την κάνει :bleh:) λόου κοστ.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω βρηκα σχετικα καλη τιμη...θα το ψαξω και αλλο ομως....

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
τελικα εκλεισα για Μπιλμπαο....Οι ωρες ειναι καλες σχετικα.
Βεβαια η πτηση ειναι συνδυασμος Germanwings-Brussels Airlines και παει Στουτγγαρδη-Βρυξελλες-Μπιλμπαο...τελος παντων....λιγο ακριβα το βρηκα 180 / ατομο περιπου αλλα να παει στα κομματια....

Εχω τωρα 2 αποριες για οποιον ξερει:
1. υπαρχει καποια προταση για καποιο ξενοδοχειο κοντα στο αεροδρομιο του Μπιλμπαο???? Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να ειναι κοντα και να εχει ευκολη συγκοινωνια...μονο το Holiday Inn βρηκα....
2. Γενικα τι παιζει απο Β.Ισπανια απο αποψη ασφαλειας? Οκ θα κανω την διαδρομη Πυρηναια ως Santiago..ξερω πανω κατω τα επικινδυνα σημεια απο αποψη καιρου, σε δρομους κλπ...
Εχω διαβασει παρα πολλα φορουμ γερμανικα, αγγλικα, απο ΗΠΑ κλπ και γενικα παιζει αρκετα το να σου κλεψουν κινητα, λεφτα, ρουχα κλπ στα καταφυγια που μενεις τα βραδια. Αυτο το περιμενα. Ειναι αυτονοητο....Η πχ να σταματησεις να φας και να αφησεις το κινητο πανω στο τραπεζι...δεν θα το βρεις κατα πασα πιθανοτητα.
Αλλα εγω μιλαω για κατι πιο οργανωμενο... Υπαρχει γενικα στην Ισπανια και συγκεκριμενα στις περιοχες αυτες αυξημενη εγκληματικοτητα?

ΥΓ ξερω βλεπω πολυ τηλεοραση αλλα.....

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
πω πω....τι ΟΧΙ ηταν αυτο..ΤΗΑΝΧ παντως....αντε να δουμε τι θα βγει

las

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Καλησπέρα σκεφτομαι να κάνω το επόμενο καλοκαίρι το Camino για περίπου μια εβδομάδα.. κλείνω προς το Camino primitivo αλλά δεν είμαι σιγουρη γιατί έχω ακούσει ότι είναι από τις πιο δύσκολες διαδρομές..
Περιμενω τις απόψεις σας tips και ότι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο 🙂

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
o yorgos αν δεν κανω λαθος το εχει κανει ως το τελος
εγω εκανα το γαλλικο αλλα απο γαλλια ως το burgos....καπου το 1/3
το υπολοιπο εμεινε χρωστουμενο
για το primitivo εχω ακουσει κ εγω τα ιδια, αλλα κατα την αποψη μου, το πιο ομορφο πραγμα στο Camino ειναι η παρεα κ τα ατομα απο ολο τον κοσμο που συναντας στον δρομο. Στην διαδρομη απο γαλλια θα βρεις πολυ κοσμο, σε βαθμο που αν θες να εισαι μονος/μονη μπορεις , αν θες παρεα παλι μπορεις κλπ
Εχει αρκετα ξενα φορουμ ειδικα για Camino ...ισως εκει να βρεις πιο εγκυρες πληροφοριες.
Φανταστικη εμπερεια κατα την αποψη μου.

las

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι έχω βρει διάφορες σελίδες αλλά προς το παρόν παλεύω να καταλήξω στην διαδρομή. Προτιμω τις πιο ήσυχες. Προσπαθώ να καταλήξω στην πιο γραφική αλλά όλες μου φαίνονται πολύ ωραίες.🙂 Στα καταλύματα ισχυει ότι μπαίνεις μετά το απόγευμα; Γιατί κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι αιγουρη..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Primitivo γιατι εχει λιγοτερη ασφαλτο περισσοτερη φύση. Δες στις μερες που θα είσαι να κανεις picos de Europa.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι έχω βρει διάφορες σελίδες αλλά προς το παρόν παλεύω να καταλήξω στην διαδρομή. Προτιμω τις πιο ήσυχες. Προσπαθώ να καταλήξω στην πιο γραφική αλλά όλες μου φαίνονται πολύ ωραίες.🙂 Στα καταλύματα ισχυει ότι μπαίνεις μετά το απόγευμα; Γιατί κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι αιγουρη..
δεν θυμαμαι κατι τετοιο να σου πω
εμεις πηγαιναμε κ οπου βρισκαμε μεναμε
τα καταφυγια ειναι οκ, αλλα καποια ειναι ...πωωωω ! ! ! ...χειροτερα απο το να κοιμασαι στον στρατο στην θηβα με 100 νεοσυλλεκτους...το ροχαλητο κ η μυρωδια ηταν το κατι αλλο
καποιες φορες μειναμε στα albergue η οπως λεγονται, αλλες φορες εκλεινα απο το booking σε κανα ξενωνα να κανουμε μπανιο με ζεστο νερο κλπ
ακομα κ το camino de frances ειναι ησυχο αν το θες εσυ
περπατας λες ενα buen camino k αντε γεια μετα
στα πιο ηρεμα ομως, βρισκεις πιο ευκολα να μεινεις, αλλα εχει κ πιο λιγα...ειναι ολα σχετικα
σε ολα υπαρχουν τα συν κ τα πλην

γενικα μην σου πω κατι κ σε παρω στον λαιμο μου...περασαν κ 10 χρονια....

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλησπέρα σκεφτομαι να κάνω το επόμενο καλοκαίρι το Camino για περίπου μια εβδομάδα.. κλείνω προς το Camino primitivo αλλά δεν είμαι σιγουρη γιατί έχω ακούσει ότι είναι από τις πιο δύσκολες διαδρομές..
Περιμενω τις απόψεις σας tips και ότι άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο 🙂
Καλημέρα. Έχουμε και δυο ιστορίες: Γαλλία - Ισπανία - Santiago de Compostela and Finisterre through Camino Frances
Ισπανία - Σαν πεζοπόρος που ψάχνει την ψυχή του στο Camino De Santiago και μετράει την αντοχή του

las

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Primitivo γιατι εχει λιγοτερη ασφαλτο περισσοτερη φύση. Δες στις μερες που θα είσαι να κανεις picos de Europa.
Διαβάζω και για κάποιους που ξεκινούν από Saria. Και μου φαίνεται παραπλήσια διαδρομή.Είναι και λιγότερα τα χιλιόμετρα.. Έχεις πληροφορίες για αυτήν την διαδρομή; Επίσης αν δεν ξεκινήσω από Oviedo από πιο άλλο μέρος μπορω να ξεκινήσω της ίδιας διαδρομής γιατί το lugo που σκεφτόμουν είναι στα 95 χλμ και θα ηθελα κάπου στα 120χλμ.
picos de Europa δεν θα έχω τόσο χρόνο το κραταω για άλλη φορά όμως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom