Στην περίπτωσή μου ισχύει το "Κάλλιο αργά παρά ποτέ " . Σε ευχαριστώ , και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. Όσο για τις τιμές δεν θυμάμαι και πολλά για να τα συγκρίνω. Για να το λες σε πιστεύω, άλλωστε το Σαν Φρανσίσκο έχει τη φήμη ε λιτιστικης πόληςΩραιο ταξιδι και περιγραφικη η ιστορια σου με πολλές χρήσιμες πληροφοριες .
Καλλιο αργά παρα ποτε , τωρα ειδα οτι ξεκινησες να γραφεις το 2014 !
Να χαιρεσαι και τη κόρη !
Μου κανει εντυπωση οτι σε οσες ιστοριες εχουν γραφει για τη Δυτικη Αμερικη κανεις δεν αναφερει πόσο ακριβο ειναι το Σαν Φρανσισκο .
Ημουν εκει προσφατα και επειδη ηταν στο τελος του ταξιδιου μπορουσα να δω τη μεγαλη διαφορά στις τιμες σε σχεση με Λος Αντζελες και επαρχια .
Τόσο ελιτιστικη που μου εκατσε βαριαΣτην περίπτωσή μου ισχύει το "Κάλλιο αργά παρά ποτέ " . Σε ευχαριστώ , και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα. Όσο για τις τιμές δεν θυμάμαι και πολλά για να τα συγκρίνω. Για να το λες σε πιστεύω, άλλωστε το Σαν Φρανσίσκο έχει τη φήμη ε λιτιστικης πόλης
Wow, we have a winner. Μεγάλες διαφορές!Τόσο ελιτιστικη που μου εκατσε βαρια
Ιδια κατηγορια ξενοδοχειων -μοτελ σε 8 διαφορεικες πόλεις πληρωναμε 55-75 το τρικλινο ( στη 9η Λας βεγκας 60 δολλαρια σε πολυ καλό δωματιο ) και στο ΣΦ 200 δολλαρια στη Τσαιναταουν .
Ημερησια καρτα διαδρομων με ΜΜΜ Λος Αντζελες και λας Βεγκας 8 στο ΣΦ 23 !!!
Οσο για το φαγητο πανακριβο .
Το εισιτηριο του "τραμ" 7 δολλαρια .
Γλυκα 5-6 δολλαρια και μικρο κομματι για Αμερική που παντου ειναι τεραστια .
Με τιμούν τα καλά σου λόγια. Ταπεινά ευχαριστώΑπίστευτο το στύλ γραφής σου και πολύ ευκολοδιάβαστο κείμενο. Διάβασα μόνο για Σαν Φρανσίσκο που με ενδιαφέρει και το εκτίμησα πολύ.