Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολλά ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερ΄πωνεις, πολύ καλογραμμένα όλα και κατατοπιστικά.
Εγώ ευχαριστώ που με ανέχεστεΠολλά ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερ΄πωνεις, πολύ καλογραμμένα όλα και κατατοπιστικά.
Αξίζει την μικρή παράκαμψη. Αφιερώσαμε περίπου 1.30 ώραEυχαριστούμε για τις ωραίες είκονες που μας μεταφέρεις. Διαβάζοντας την ιστορία σου βρίσκω ενδιαφέρον την Calico Ghost Town ,δεν την έχω στον προγραμματισμό μου για το αντίστοιχo ταξίδι μου στην california και σκέφτομαι να την εντάξω. Πόση περίπου ώρα αφιέρωσες εκεί?
Ανυπομονούμε να μας γράψεις για Grand Canyon
28/3 αναχωρουμε για 2 εβδομαδες!καταστρωνουμε το δρομολογιο μιας κ νοικιασαμε αυτοκινητο ...η σειρα ειναι LA-LV-SF-LA με τα ενδιαμεσα που τωρα συμπεριλαμβανουμε διαβαζοντας οδηγους κ φορουμ!βρηκα κατι ενδιαφερον στο in2life για Grand Canyon αλλα θα με ενδιεφερε να διαβασω κ κατι απο συμφορουμιτη με tips κλπ για να αποφυγουμε ή να μη χασουμε διαφορα!!!sourloulou που ακριβώς θα πάτε? εγώ με την σύζυγό μου 3/4 πάμε LA και μετά κατά σειρά GCNP,LV,Highway 1 Και τέλος SF.
Είναι σχεδόν όλο το πρόγραμμα έτοιμο ώρα προς ώρα εκτός από το τι θα κάνουμε στο SF