soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Εφη συγχαρητήρια κι από μένα
οκ!θα ερθω και γω μαζι σας αλλα οχι για το αλμα........θα παιζω τις πιστολιες οταν θα πεφτετε !!!!!και μετα στην ταβερνουλα να σας βοηθησω στην μασα!ε???η αληθεια ειναι οτι οταν βρισκεσαι εκει πανω,και κοιταξεις κατω,νοιωθεις οτι βρισκεσαι στα προθυρα καρδιακης προσβολης,οταν ομως πεσεις, πραγματικα η αισθηση ειναι απιστευτη,
ασε που τα τελευταια 5'' δεν τα καταλαβαινεις,γινονται ολα μηχανικα,αντηχει και σε ολό το φαραγγι η αντιστροφη μετρηση, απο το Γιωργο(το παιδι που ειναι διπλα μου,υπευθυνος),τους φιλους και γενικα οσων βρισκονται στα γυρω βουνα και παρακολουθουν,και την ωρα του αλματος αρχιζουν και οι ''μπαλωθιες''απο τους παρεβρισκομενους Σφακιανους
μια βδομαδα εκανε να φυγει το χαζο χαμογελο απο το προσωπο μου.....
τι λες;;;;;;;;να σπασει κανα νυχι,να χουμε δραματα?ισως η Εφη που "το χει" να το δοκιμασει κι αυτο!
αυτο ειναι πιο light απο το πηδημα, αλλα το πετυχα κι αυτο στο Θερισσινό φαράγγι... και μιας και μιλαμε για σπορ, ισως η Εφη που "το χει" να το δοκιμασει κι αυτο!
(χαρα το κουραγιο σου εφακι!!!)
o κοσμος είναι τυφλός!!!soudiane.τέτοια κοπλιμέντα καμιά δε μου έχει κάνει, με συγκίνησες!!!!!!!!
συμφωνω με την Ρενατα, και ευχομαι να μην με παρεξηγησουν οι συζηγοι μας....o κοσμος είναι τυφλός!!!soudiane.
κοπλιμέντα δεν κάνω ποτέ ...την αλήθεια λέω!!
κι αν σου πω οτι δεν το ειχα προσεξει????είδατε το εικονοστάσι ; ζωή σε σας....τους τολμηρούς
του soudianou και ο δικος μου καλε... αμεσως! εσεις....Συζυγοι; Πληθυντικος αριθμος; Εκανε ξανα καμια τρελλα η Ρενατα και φθασαμε αισιως στο νουμερο 14; Για λεγε, για λεγε... Δε ειναι μονο η Lullu δηλαδη...
Αντε Ρενατα μου, αυτος ελπιζω να στεριωσει...
σήμερα πήρα 40 προσκλήσεις για φιλία!!!!!!!!o κοσμος είναι τυφλός!!!soudiane.
κοπλιμέντα δεν κάνω ποτέ ...την αλήθεια λέω!!