• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Budget τελος

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εκλεινα παντα ενοικιαζομενο αυτοκινητο μεσω της weekrent.com η οποια συνεργαζοταν με Budget.
Ειχα κρατηση για Οκτωβριο. Η Budget ηταν αρκετα συμφερουσα. Πχ για 6 μερες εκλεινα κατηγοριας opel meriva με 227 την στιγμη που αλλες εταιρειες μου κλειναν για το ιδιο διαστημα με ιδια λεφτα μικροτερα αυτοκινητα...ως κ 300 ευρω για VW Fox.

Αλλα ξαφνικα με ενημερωσαν οτι η Budget ΤΕΛΟΣ...κλεινουν τα γραφεια τους παντου απο 31 Αυγουστου.
Οι κρατησεις μου ακυρωθηκαν....

Ξερετε καποιον αλλον operator για car rental που να μπορω να βρω καλες τιμες;;;;

σημειωτεον οτι μεσω της weekrent.com εκανες κρατηση χωρις να δωσεις προκαταβολη.οποτε βολευε πολυ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αλλα ξαφνικα με ενημερωσαν οτι η Budget ΤΕΛΟΣ...κλεινουν τα γραφεια τους παντου απο 31 Αυγουστου.
Είσαι σίγουρος γι αυτό? Δε βρίσκω κάτι στο δίκτυο... Η Avis budget group (μια εταιρία είναι) δεν κλείνει, η μετοχή της έχει μάλιστα επανέλθει στα επίπεδα προ κρίσης.

fotast

Member
Τό site τής budget λειτουργεί κανονικά καί δέχεται κρατήσεις γιά τόν Σεπτέμβριο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Τό site τής budget λειτουργεί κανονικά καί δέχεται κρατήσεις γιά τόν Σεπτέμβριο.
δες τι μου απαντησαν...

Budget rent a car will close on monday 31 August all stations. We dont know about the future.
So Budget rent a car has cancelled your reservation.
For further information please contact Budget rent a car Headoffice Germany Tel: 0049 18 05 00 0084.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
εκλεινα παντα ενοικιαζομενο αυτοκινητο μεσω της weekrent.com η οποια συνεργαζοταν με Budget.
Ειχα κρατηση για Οκτωβριο. Η Budget ηταν αρκετα συμφερουσα. Πχ για 6 μερες εκλεινα κατηγοριας opel meriva με 227 την στιγμη που αλλες εταιρειες μου κλειναν για το ιδιο διαστημα με ιδια λεφτα μικροτερα αυτοκινητα...ως κ 300 ευρω για VW Fox.

Ξερετε καποιον αλλον operator για car rental που να μπορω να βρω καλες τιμες;;;;

σημειωτεον οτι μεσω της weekrent.com εκανες κρατηση χωρις να δωσεις προκαταβολη.οποτε βολευε πολυ.
,, αλλος ενας γιγαντας σωριαζεται !!!! εγω εκανα κρατηση με Hertz στη Ρωμη για 4 μερες ενα ford στεισον με gps 271 ευρω...
υπαρχει και www.autoeurope.eu ριξε μια ματια

Last edited by a moderator:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι εμείς για 9 μέρες τον Αύγουστο στη Γερμανία την καλύτερη τιμή τη βρήκαμε από τη Hertz.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η Europcar είχε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην Ισπανία και αλλού. Πιθανόν να ισχύει το ίδιο και για τη Γερμανία. Ρίξε μια ματιά. Επίσης κάνεις κράτηση χωρίς προκαταβολή και χωρίς να δώσεις πιστωτική κάρτα από το ίντερνετ.

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Προσοχή αν νοικιάζετε αυτοκίνητο με τη Europcar στην Ιταλία
Πρέπει να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά όλο το αυτοκίνητο.
Η οποιαδήποτε γρατζουνιά, που θα ανακαλυφθεί μετά, θα δημιουργήσει πρόβλημα.
Ακόμα κι αν έχετε μεικτή ασφάλεια, το πρόβλημα δεν το γλιτώνετε.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
δες τι μου απαντησαν...

Budget rent a car will close on monday 31 August all stations. We dont know about the future.
So Budget rent a car has cancelled your reservation.
For further information please contact Budget rent a car Headoffice Germany Tel: 0049 18 05 00 0084.
Απ' ότι φαίνεται είναι μόνο για τη Γερμανία, και μόνο για το "Budget" brand. Στις άλλες χώρες (για Ελβετία, Γαλλία το έλεγξα κιόλας) η budget λειτουργεί κανονικά.
Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να συγκρίνεις τιμές όλων των εταιριών από το Car Rentals from CarRentals.com

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
,, αλλος ενας γιγαντας σωριαζεται !!!! εγω εκανα κρατηση με Hertz στη Ρωμη για 4 μερες ενα ford στεισον με gps 271 ευρω...
υπαρχει και www.autoeurope.eu ριξε μια ματια
Ευτυχώς ο γίγαντας στέκεται μια χαρά.

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
...

τελικα ισχυει μονο για Γερμανια...δυστυχως...

παιδια εχω ψαξει σχεδον παντου...σε ολες τις εταιρειες και σε ολους τους car rental operator αν μπορουμε να τους πουμε ετσι...

οι τιμες που ειχε η Budget, ή εστω αυτες που ειχε μεσω του weekrent ηταν απιστευτα πιο χαμηλες απο αυτες που εχουν ολες οι αλλες...

βεβαια...μπορει στην ενοικιαση απλα / ημερα να ειναι καποιες πιο φθηνες...αλλα:

1. οταν πας 1 Δεκ με 31 Μαρτιου ειναι υποχρεωτικα τα χιονολαστιχα...η Budget τα χρεωνε 5 ευρω / ημερα, οταν πχ η Sixt μου ειπε 16 / ημέρα ενώ αλλου ειδα και 19,2 / ημερα

2. παντα επαιρνα εξτρα ασφαλιση πχ Super Top CDW που μειωνει την ευθυνη του ενοικιαστη για οποιαδηποτε ζημια (πλην εξαιρεσεων) στα 150 ευρω....η Budget μου χρεωνε 7.5 την ημερα ενω αλλες θελουν για μια εβδομαδα περιπου 100 ευρω...

παραδειγμα...
νοικιασα για 7 μερες ενα κατηγοριας Golf με χιονολαστιχα κ Super Top CDW κ εβγαινε κοντα στα 300....αλλες εταιρειες για αυτο περναν τα 360

περσυ νοικιασα για 9.5 μερες παλι golf με χιονολαστιχα κ Super Top CDW κ βγηκε περιπου 410....αλλες για τα ιδια μου ζηταν το ποσο των 560 ευρω....150 ευρω δεν ειναι μικρη διαφορα

πλεον μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση να παω με δικο μου οχημα...δεν ξερω πως ηταν η budget σε αλλες χωρες αλλα εγω την ειχα καταβρει...τελος παντων...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ενα αλλο παραδοξο, οτι πχ με την avis.de μπορει να βρεις ακριβοτερη τιμη απο avis.com ή avis.co.uk

αντε βγαλε ακρη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα