• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

booking octopustravel ή otel.com

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
γιατί με το .com τι πρόβλημα έχει?
Κάνοντας αναζήτηση μέσω του hotelscombined.com (σύγκριση τιμών από πολλά online sites), βρήκα μια εκπληκτικά καλή τιμή για ένα ξενοδοχείο μέσω του octopustravel... δεν πρόσεξα όμως ότι η ιστοσελίδα ήταν η αγγλική εκδοχή και παρόλο που έδωσα στοιχεία πιστωτικής, δεν προχώρησε η συναλλαγή... επικοινωνώντας με μια τηλεφωνική γραμμή της octopus, με πληροφόρησαν ότι πρέπει να μπω στην ελληνική εκδοχή της ιστοσελίδας για να γίνει δεκτή η κάρτα μου... το περίεργο όμως ήταν ότι το ίδιο ξενοδοχείο είχε διαφορετική τιμή στην ελληνική εκδοχή (αυξημένη κατά 50%!!!) σε σχέση με την www.octopustravel.co.uk (www1.octopustravel.com):shock:

Περίεργο να χρεώνονται περισσότερο οι Έλληνες από τους Άγγλους τουρίστες από την ίδια ιστοσελίδα...

Bahari

Member
Έχω κλείσει και με το booking και με το octopus. Απολύτως αξιόπιστα και τα δύο!
Η μόνη τους διαφορά είναι ότι το booking δεν χρεώνει την πιστωτική σου κάρτα, σε αντίθεση με το octopus (τουλάχιστον τότε που έκλεισα εγώ με το octopus, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ, γιατί τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ μόνο το booking).
Το booking φυσικά και χρεώνει την πιστωτική σου αν επιλέξεις δωμάτιο με "μη επιστρέψιμη χρέωση". Το έκανα πριν περίπου δυο βδομάδες σε ένα ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη και τα χρήματα ήδη έχουν αφαιρεθεί.

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Κάνοντας αναζήτηση μέσω του hotelscombined.com (σύγκριση τιμών από πολλά online sites), βρήκα μια εκπληκτικά καλή τιμή για ένα ξενοδοχείο μέσω του octopustravel... δεν πρόσεξα όμως ότι η ιστοσελίδα ήταν η αγγλική εκδοχή και παρόλο που έδωσα στοιχεία πιστωτικής, δεν προχώρησε η συναλλαγή... επικοινωνώντας με μια τηλεφωνική γραμμή της octopus, με πληροφόρησαν ότι πρέπει να μπω στην ελληνική εκδοχή της ιστοσελίδας για να γίνει δεκτή η κάρτα μου... το περίεργο όμως ήταν ότι το ίδιο ξενοδοχείο είχε διαφορετική τιμή στην ελληνική εκδοχή (αυξημένη κατά 50%!!!) σε σχέση με την www.octopustravel.co.uk (www1.octopustravel.com):shock:

Περίεργο να χρεώνονται περισσότερο οι Έλληνες από τους Άγγλους τουρίστες από την ίδια ιστοσελίδα...

Μόλις έκανα κράτηση απο το octopustravel.com/au και όχι /gr στο οποίο μου έδινε κατά 30 ευρώ καλύτερη τιμή για τη κράτηση μου. Έγινε κανονικά, ήρθε και το voucher.

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Εμεις ειχαμε κλεισει δωματιο στη Βιεννη μεσω booking και τελικα δε μας ειχαν κρατησει.Απο τοτε το εχω φοβηθει...
To octopustravel ειναι αψογο.
Το τριτο δε ξερω..

Υπαρχει και το hotels.com . Εχει κανεις αποψη γι αυτο;

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εμεις ειχαμε κλεισει δωματιο στη Βιεννη μεσω booking και τελικα δε μας ειχαν κρατησει.Απο τοτε το εχω φοβηθει...
To octopustravel ειναι αψογο.
Το τριτο δε ξερω..

Υπαρχει και το hotels.com . Εχει κανεις αποψη γι αυτο;

Μια χαρά εύχρηστο είναι. Έίχα κλείσει για Ρώμη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom