• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

giannis228

Member
Αυτό που γράφει στους όρους για το Fridays :

- Ο κάτοχος θα πρέπει να ενημερώνει για την πληρωμή με κάρτα Bonus κατά την παραγγελία του και οπωσδήποτε πριν την έκδοση του λογαριασμού, προκειμένου να επωφεληθεί της προσφοράς του εστιατορίου.

το κάνετε ποτέ; Γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ και παίρνω κανονικά τους πόντους. Δεν καλαβαίνω γιατί το γράφει.
Δεν το λεει για το αν πληρωσεις με καρτα για να παρεις τους ποντους … δηλαδη δεν το κεει αυτο για τη συλλογη ποντων …το λέει για αυτους που θελουν να εξαργυρωσουν ποντους γιατι βγαινει ενα κουπονι που το εξαργυρωνεις την επομενη φορα που θα πας

maria91

Member
Γενικά τώρα με το επι 100 ίσως να μη συμφέρει να εξαργυρώσετε.
Δε θελω να εξαργυρωσω,θελω να πρω κωδικο βονταφον που δινει 1+1 μεξικανικο γευμα...απλα δε ξερω αν θα μπορουν να συνδιαστουν κ τα 2...εχω κλεισει να παω Πεμπτη,θα το προσπαθησω κ αν πιασει επιασε,αν οχι θα τα πληρωσουμε κανονικα περισσοτεροι μπονους ποντοι ;)

Mary Stardust

Member
Δε θελω να εξαργυρωσω,θελω να πρω κωδικο βονταφον που δινει 1+1 μεξικανικο γευμα...απλα δε ξερω αν θα μπορουν να συνδιαστουν κ τα 2...εχω κλεισει να παω Πεμπτη,θα το προσπαθησω κ αν πιασει επιασε,αν οχι θα τα πληρωσουμε κανονικα περισσοτεροι μπονους ποντοι ;)
Ναι αυτό εννοούσα. Να εξαργυρώσετε τον κωδικό. Τώρα που δίνει επί 100 συμφέρει να πληρώσετε όλο το γεύμα.

giannis228

Member
σε ποιο καταστημα θα πατε για να δουμε αν και εκει δινει το pos επι 100?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.684
Μέλη
39.429
Νεότερο μέλος
marden

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom