Mary Stardust
Member
ΕννοείταιΤωρα που το ξανασκεφτομαι, οσοι εξαργυρωσαμε bonus στον Κωτσο και πηραμε δωρεαν συσκευες, αξιζει να φαμε τα λεφτα που γλιτωσαμε στο Fridays για ×100.
Σατανικο?
ΕννοείταιΤωρα που το ξανασκεφτομαι, οσοι εξαργυρωσαμε bonus στον Κωτσο και πηραμε δωρεαν συσκευες, αξιζει να φαμε τα λεφτα που γλιτωσαμε στο Fridays για ×100.
Σατανικο?
Δεν το λεει για το αν πληρωσεις με καρτα για να παρεις τους ποντους … δηλαδη δεν το κεει αυτο για τη συλλογη ποντων …το λέει για αυτους που θελουν να εξαργυρωσουν ποντους γιατι βγαινει ενα κουπονι που το εξαργυρωνεις την επομενη φορα που θα παςΑυτό που γράφει στους όρους για το Fridays :
- Ο κάτοχος θα πρέπει να ενημερώνει για την πληρωμή με κάρτα Bonus κατά την παραγγελία του και οπωσδήποτε πριν την έκδοση του λογαριασμού, προκειμένου να επωφεληθεί της προσφοράς του εστιατορίου.
το κάνετε ποτέ; Γιατί εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ και παίρνω κανονικά τους πόντους. Δεν καλαβαίνω γιατί το γράφει.
Μπορεις να εξαργυρωσεις κ κωδικο βονταφον μαζι?Κολωνακι Friday οκ, δινει ×100. Ισχυει και για take away.
Οχι για take away. Τηλ να ρωτησετε, εγω τηλ για να μαθω ετοιμαζουν take away γιατι δεν γινοταν να καθησουμε βραδυ.Μπορεις να εξαργυρωσεις κ κωδικο βονταφον μαζι?
Οχι για να καθισουμε θελουμε αλλα θα καλεσω στο κατσστημα να μαθω,ευχαριστω!Οχι για take away. Τηλ να ρωτησετε, εγω τηλ για να μαθω ετοιμαζουν take away γιατι δεν γινοταν να καθησουμε βραδυ.
Γενικά τώρα με το επι 100 ίσως να μη συμφέρει να εξαργυρώσετε.Οχι για να καθισουμε θελουμε αλλα θα καλεσω στο κατσστημα να μαθω,ευχαριστω!
Δε θελω να εξαργυρωσω,θελω να πρω κωδικο βονταφον που δινει 1+1 μεξικανικο γευμα...απλα δε ξερω αν θα μπορουν να συνδιαστουν κ τα 2...εχω κλεισει να παω Πεμπτη,θα το προσπαθησω κ αν πιασει επιασε,αν οχι θα τα πληρωσουμε κανονικα περισσοτεροι μπονους ποντοιΓενικά τώρα με το επι 100 ίσως να μη συμφέρει να εξαργυρώσετε.
Ναι αυτό εννοούσα. Να εξαργυρώσετε τον κωδικό. Τώρα που δίνει επί 100 συμφέρει να πληρώσετε όλο το γεύμα.Δε θελω να εξαργυρωσω,θελω να πρω κωδικο βονταφον που δινει 1+1 μεξικανικο γευμα...απλα δε ξερω αν θα μπορουν να συνδιαστουν κ τα 2...εχω κλεισει να παω Πεμπτη,θα το προσπαθησω κ αν πιασει επιασε,αν οχι θα τα πληρωσουμε κανονικα περισσοτεροι μπονους ποντοι
σε ποιο καταστημα θα πατε για να δουμε αν και εκει δινει το pos επι 100?Δε θελω να εξαργυρωσω,θελω να πρω κωδικο βονταφον που δινει 1+1 μεξικανικο γευμα...απλα δε ξερω αν θα μπορουν να συνδιαστουν κ τα 2...εχω κλεισει να παω Πεμπτη,θα το προσπαθησω κ αν πιασει επιασε,αν οχι θα τα πληρωσουμε κανονικα περισσοτεροι μπονους ποντοι
Κολωνακισε ποιο καταστημα θα πατε για να δουμε αν και εκει δινει το pos επι 100?