giannis228
Member
Πες μας καποιους προορισμους pleaseΟι τιμές με την αιγαίου από Αθήνα είναι εξευτελιστικά χαμηλές για αρκετούς προορισμούς.
Πες μας καποιους προορισμους pleaseΟι τιμές με την αιγαίου από Αθήνα είναι εξευτελιστικά χαμηλές για αρκετούς προορισμούς.
Η προσφορά είναι από 15 Γενάρη και μετά……Πάντως την Κυριακή έκλεισα για Λάρνακα 7-8/12 με 100 ευρώ (νορμάλ τιμή για Aegean), τώρα το ίδιο πήγαινε-έλα είναι στα 150.
Βεβαια ο Δεκεμβριος δεν ειναι στην προσφορά.Πάντως την Κυριακή έκλεισα για Λάρνακα 7-8/12 με 100 ευρώ (νορμάλ τιμή για Aegean), τώρα το ίδιο πήγαινε-έλα είναι στα 150.
Εμένα λειτουργεί κανονικά, ίσως επειδή έχω 100αρα οπτικών ινών.Εν τω μεταξυ εχουν περασει 12 ωρες κι ακομα το σαιτ της αιγαιου δεν εχει συνελθει......
Η προσφορά είναι από 7 Γενάρη και μετά……
Και μέσα Μάρτη που έχω κλείσει για Γκραν Κανάρια, 80 ευρώ πάνω είναι τώρα (δεν είχε καμία -διαφημιζόμενη τουλάχιστον- προσφορά όταν τα έκλεισα)Βεβαια ο Δεκεμβριος δεν ειναι στην προσφορά.
Γεναρη-Φλεβαρη εχει αρκετες καλες τιμες, μετα ετσι κι ετσι.
Μαιο που ηθελα να κλεισω ενα ταξιδι το βρηκα σχεδον ιδια τιμη με πριν την προσφορα. Ισως και να ετυχε...
Παντως και η ryanair που και καλα εχει το δευτερο σε μιση τιμη, ολες οι αρχικες τιμες υψηλοτερες απο προχθες οποτε πανω κατω στα ιδια βγαινει.
Είναι ένα 20αρικο πάνω γιατί ο πιο φθηνος ναυλος έχει κρατηθεί από εσένα. Αν προχωρήσεις και πας να διαλέξεις θέσεις θα δεις οτι οι θεσεις που είχες διαλέξει στην προηγούμενη προσπάθεια είναι πιασμένες. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, ακόμα δεν έχω καταλάβει πόση ώρα θέλει να αποδεσμεύσει τον ναυλο της προηγουμενης προσπάθειαςΚλασικά, πήγα να κλείσω εισητήρια με την Αιγαίου και στο τελευταίο βήμα έφαγα bad request, και όταν ξαναμπήκα να τα κλείσω, ήταν ένα 20άρικο πάνω