• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

tatooine

Member
Μιλάνο ρώμη Λισσαβόνα Κάιρο Βαλένσια Τύνιδα Κωνσταντινούπολη όλοι οι προορισμοί που κοιτάω, έκτος και αν μου φαίνονται έμενα φτηνοί γιατί έχω καιρό να ψάξω. Εξαρτάται και τον μήνα βέβαια. Μάιο και μετά. Άλλα μου φαίνονται εξαιρετικά χαμηλοί.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Πάντως την Κυριακή έκλεισα για Λάρνακα 7-8/12 με 100 ευρώ (νορμάλ τιμή για Aegean), τώρα το ίδιο πήγαινε-έλα είναι στα 150. :rolleyes-80:

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Έκλεισα τους γονείς μου 5ημερο Καθαρά Δευτέρα για Ρόδο. Από το app στα 165 το άτομο.... και μπαινω από τον υπολογιστή και είναι 50€ το ατομο λιγοτερο τα ίδια εισιτήρια!🤦‍♀️

nick07

Member
Πάντως την Κυριακή έκλεισα για Λάρνακα 7-8/12 με 100 ευρώ (νορμάλ τιμή για Aegean), τώρα το ίδιο πήγαινε-έλα είναι στα 150. :rolleyes-80:
Βεβαια ο Δεκεμβριος δεν ειναι στην προσφορά.
Γεναρη-Φλεβαρη εχει αρκετες καλες τιμες, μετα ετσι κι ετσι.
Μαιο που ηθελα να κλεισω ενα ταξιδι το βρηκα σχεδον ιδια τιμη με πριν την προσφορα. Ισως και να ετυχε...
Παντως και η ryanair που και καλα εχει το δευτερο σε μιση τιμη, ολες οι αρχικες τιμες υψηλοτερες απο προχθες οποτε πανω κατω στα ιδια βγαινει.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Εγώ πάντως που καιροφυλακτούσα για Λισαβώνα, είδα πως από προχτές ανέβασαν την τιμή για να την κατεβάσουν κάνα 50άρι τώρα και να φαίνεται πιο μεγάλη η έκπτωση. Γνωστά τα κόλπα..Την επιστροφή από Πόρτο την είχα κλείσει 2 εβδομάδες πριν και τώρα είναι μόλις 6 ευρώ πιο φτηνά.

Ειδικά έτσι που έχουν ανέβει οι τιμές ό,τι μπορείς να γλιτώσεις καλό είναι οκ αλλά το αποτέλεσμα είναι συνήθως δυσανάλογο της αναμονής και της φασαρίας.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εν τω μεταξυ εχουν περασει 12 ωρες κι ακομα το σαιτ της αιγαιου δεν εχει συνελθει......
Εμένα λειτουργεί κανονικά, ίσως επειδή έχω 100αρα οπτικών ινών.

alonso

Member
Κλασικά, πήγα να κλείσω εισητήρια με την Αιγαίου και στο τελευταίο βήμα έφαγα bad request, και όταν ξαναμπήκα να τα κλείσω, ήταν ένα 20άρικο πάνω :mad:

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Η προσφορά είναι από 7 Γενάρη και μετά……
Βεβαια ο Δεκεμβριος δεν ειναι στην προσφορά.
Γεναρη-Φλεβαρη εχει αρκετες καλες τιμες, μετα ετσι κι ετσι.
Μαιο που ηθελα να κλεισω ενα ταξιδι το βρηκα σχεδον ιδια τιμη με πριν την προσφορα. Ισως και να ετυχε...
Παντως και η ryanair που και καλα εχει το δευτερο σε μιση τιμη, ολες οι αρχικες τιμες υψηλοτερες απο προχθες οποτε πανω κατω στα ιδια βγαινει.
Και μέσα Μάρτη που έχω κλείσει για Γκραν Κανάρια, 80 ευρώ πάνω είναι τώρα (δεν είχε καμία -διαφημιζόμενη τουλάχιστον- προσφορά όταν τα έκλεισα) :rolleyes-80:

Zinoviap

Member
Κλασικά, πήγα να κλείσω εισητήρια με την Αιγαίου και στο τελευταίο βήμα έφαγα bad request, και όταν ξαναμπήκα να τα κλείσω, ήταν ένα 20άρικο πάνω :mad:
Είναι ένα 20αρικο πάνω γιατί ο πιο φθηνος ναυλος έχει κρατηθεί από εσένα. Αν προχωρήσεις και πας να διαλέξεις θέσεις θα δεις οτι οι θεσεις που είχες διαλέξει στην προηγούμενη προσπάθεια είναι πιασμένες. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, ακόμα δεν έχω καταλάβει πόση ώρα θέλει να αποδεσμεύσει τον ναυλο της προηγουμενης προσπάθειας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.660
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom