• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

pettakos

Member
Με το generation για τους νέους που έχει 15% έκπτωση, μου δίνει την ίδια τιμή για το ίδιο ακριβώς ταξίδι όπως και στους ενήλικες. Είναι σωστό, η το site τα έχει παίξει?

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εχετε προσβαση στην καταχωριση στοιχειων κ στην πληρωμη; Μου βγαζει bad request
Εμενα δεν με αφηνει καν στην αναζητηση εισητηριων ,οταν παταω προορισμο.Ποσοι να ναι πρωι πρωι και επεσε η σελιδα??Γνωριζετε εαν οι προσφορες λογικα ειναι και για travel package πτηση ÷ξενοδοχειο??Το λεω γιατι εχουν ευελικτη ακυρωση.Καο εγω Μαιο κοιταω πρωτομαγια αλλα δεν εχω καμμια τρελη προσφορα πανω κατω ακριβα παλι

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Δε μπόρεσα να μπω το βράδυ, είχε πέσει μέχρι 1 που κοίταζα, οπότε έκλεισα πρωί πρωί μία Τυνησία πήγαινε-έλα flex 110€, περίπου 22% λιγότερο σε σχέση με αυτό που έβλεπα πριν. Όχι τρελή έκπτωση αλλά είναι φτηνό εισιτήριο σχετικά έτσι κι αλλιώς.

Evi_Stav

Member
Παιδιά χτες το βράδυ (κατά τη 1:00) Λονδίνο - Αθήνα που ήθελα να κλείσω για 7 Γενάρη είχε 60 ευρώ (&60 η χειραποσκευή που θέλω).

Λέω οκ θα περιμένω σιγά δεν είναι ακριβά, ας δούμε τι θα γίνει και αύριο!

Έκλεισα πριν λίγο με ryanair 20 ευρώ εισιτήριο (&40 η χειραποσκεύη) :lol:

Αν σκέφτεστε το Λονδίνο για Πρωτοχρονιά τρέξτε!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εμεις που ειμαστε εργαζομενοι και θελουμε με ηρεμια να αποφασισουμε τον επομενο μας προορισμο με τον συνταξιδιωτη μας,θα βρουμε τιποτα μεχρι το απογευμα?Πολυ ψυχαναγκαστικο μου κανει αυτο το 70% και απλα παλι πανακριβα μου φαινονται .Αρχιζω να ψαχνω για Μαρακες 😉

Marios_Gr

Member
Παιδιά χτες το βράδυ (κατά τη 1:00) Λονδίνο - Αθήνα που ήθελα να κλείσω για 7 Γενάρη είχε 60 ευρώ (&60 η χειραποσκευή που θέλω).

Λέω οκ θα περιμένω σιγά δεν είναι ακριβά, ας δούμε τι θα γίνει και αύριο!

Έκλεισα πριν λίγο με ryanair 20 ευρώ εισιτήριο (&40 η χειραποσκεύη) :lol:

Αν σκέφτεστε το Λονδίνο για Πρωτοχρονιά τρέξτε!
Σε αυτά με τα 20 ευρώ νομίζω προσγειώνεσαι με αλεξίπτωτο...

paefstra

Member
Είμαστε σίγουροι σίγουροι σίγουροι έτσι;;

Έκανα παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα. Κ πληρωμή από εκεί!

Bonus ερώτηση. Αν για κάποιο λόγο δεν βγεί μπόνους πόντων κ με συμφέρει να πάρω το προϊόν από αλλού, είναι εύκολο να το ακυρώσω;; Απλά δεν παρουσιαζομαι;; Πως γίνεται;
Λοιπον, εγω το ξανασκεφτηκα σημερα και πηρα δωρεαν το κινητο με bonus της Alpha και δεν θα το αγορασω δια ζωσης. Αλλα να ξερεις ολα θα σου περαστουν κανονικα.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά οι τιμές που λέτε σχεδόν δεν είναι έκπτωση.
Συμφωνώ, δεν είναι ιδιαίτερα εκπτωτικές οι τιμές. Τορόντο πχ για Αύγουστο, η -70% τιμή είναι αρκετά υψηλότερη από του low fare.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Τα εχει παιξει η σελιδα της Aegean ακομα και η εφαρμογη μου βγαζει bad request.Το καλυτερο νομιζω που βρηκα και σκεφτομαι να κλεισω ειναι Αθηνα -Ναπολη πηγαινε ελα 116 €.Τελη Μαιου θα ναι ιδανικη εποχη λαι για το Αμαλφι.8 kg που γραφει ειναι βαλιτσουλα μικρη φανταζομαι που μπαινει πανω απο τις θεσεις οχι τσαντακι σωστα?

tatooine

Member
Οι τιμές με την αιγαίου από Αθήνα είναι εξευτελιστικά χαμηλές για αρκετούς προορισμούς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.659
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom