• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
202 ευρώ, 2 άτομα flex Αθήνα-Στοκχόλμη με επιστροφή, 2 κρατήσεις για εκμετάλλευση 2 κωδικών 25 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Not bad και δίνει αρκετά μίλια!
Το έκλεισες τηλεφωνικά? πλήρωσες τέλη?
Εκανα κι εγώ κρατηση τηλεφωνικα και μου χρεωσε τα τελη και το κατάλαβα μετά. Το site ηταν πεσμενο

maria91

Member
Τωρα ή τα πηρατε ολοι κοψοχρονια κ εχουν μεινει τα "ακριβα" για εμας ή ειχε χαζομαρες εκπτωσεις κ τσαμπα περιμεναμε κ φετος...περσυ τουλαχιστον Γεναρη-Φλεβαρη βγαλαμε κανα σκ με καλη πτηση,τωρα ειναι ολα στο θεο!

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
279e economyFlex Αθήνα -Λισαβονα τον Μάρτιο

nick07

Member
Ιανουαριο-Μαρτιο εχει ωραιες τιμες. Μαιο οτι βλεπω ειναι πανω κατω ιδια με τιμες προ 3ημερου.

duty_free

Member
Έκλεισα ένα τον Ιανουάριο (αραβικῃ χερσονησῳ) ένα τον Φεβρουάριο (μέσῃ Ανατολῃ) και ένα τον Σεπτέμβριο (νησιωτικῃ επαρχίᾳ ευρωπαϊκης χωρας).

Αν έχουμε την υγεία μας και συν θεώ βεβαίως βεβαίως.

Μια χαρά τσουλησαν αι κρατήσεις ως προς τυχόν κόλλημα, υπερφόρτωση κλπ, αυτό δα έλειπε τέτοια ώρα.

Πα' να συνεχίσω το νάνι.

(Μέχρι εκεί μας κατηντησαν οι αληται! Να σηκώνεσαι να αλαφρυνεις τη γκυστη σου και να κοιμάσαι μετά από τριάκοντα λεπτά, έχων αλαφρυνει και τη μπιστωτικη κατά 155+115+128 εουρος)

mpempa91

Member
Καλημερα
Εγω βρηκα για αμστερνταμ τελη μαρτη με 295 αντι για 345 που ήταν πριν τις 12
Αυτό είναι 20% στον ναυλο όχι 40 που διαφημιζουν…
Καλημέρα! Εγώ έκλεισα Άμστερνταμ τέλη Μάρτη με 244€ flex αλλά ήμουν τυχερή, μπήκα αμέσως με το που ξεκίνησε (στα εισιτήρια της επιστροφής έγραφε 2 τελευταία😳 και ήταν 12.02 η ώρα).
Έκλεισα επίσης ένα 3ήμερο-4ήμερο μέσα Γενάρη στο Iνσμπρουκ με 129€ flex.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Εγώ έκλεισα μια Λισαβόνα στα 150 πήγαινε έλα για Ιούλιο! Μια Βαρκελώνη που έκλεισα πριν κάνα μήνα την βρηκα 30 ευρώ φθηνότερη! Αυτό το Ιανουάριος Φεβρουάριος δυστυχώς είναι δώρον αδωρον για αρκετούς...

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Εχετε προσβαση στην καταχωριση στοιχειων κ στην πληρωμη; Μου βγαζει bad request

paefstra

Member
Εχω κλεισει με μιλια γιατι θελω ακυρωσιμα για οικογενειακους λογους, αλλα αν το ψαξετε εχει Παρισι πηγαινε ελα τον Αυγουστο που εχουν ολοι αδεια με καπου 100ρικο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.659
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom