• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

paefstra

Member
Είμαστε σίγουροι σίγουροι σίγουροι έτσι;;

Έκανα παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα. Κ πληρωμή από εκεί!

Bonus ερώτηση. Αν για κάποιο λόγο δεν βγεί μπόνους πόντων κ με συμφέρει να πάρω το προϊόν από αλλού, είναι εύκολο να το ακυρώσω;; Απλά δεν παρουσιαζομαι;; Πως γίνεται;
Το ιδιο σχεδιο εχω κι εγω. Δεν παρουσιαζεσαι, ληγει η προθεσμια, δεν σε ενοχλει κανεις.
Αυριο φυσικα ξαναπαραγγελνουμε το ιδιο προιον να πιασουμε και τη cyber Monday, γιατι θα εχει ληξει τη Δευτερα η σημερινη παραγγελια.
Σατανικο ε?

galoz

Member
Κι εμενα με προβληματισε.
Απο pc θα δεις με διαφανα γραμματα σε κουτι στην οθονη ακριβως κατω απο το ποσο πληρωμης πριν πατησεις το push την ερωτηση αν θες να εξαργυρωσεις. Πατας πανω στα διαφανα γραμματα και γινονται κανονικα.Τοτε επιλεγεις ποσο εξαργυρωσης και κατεβαινει το ποσο πληρωμης. Μετα πατας για την τελικη πληρωμη, το push κλπ.
Ok όλα καλά..μολις απόκτησα μια σκουπα ρομπότ χωρίς ευρώ..thank s

gt13

Member
Το ιδιο σχεδιο εχω κι εγω. Δεν παρουσιαζεσαι, ληγει η προθεσμια, δεν σε ενοχλει κανεις.
Αυριο φυσικα ξαναπαραγγελνουμε το ιδιο προιον να πιασουμε και τη cyber Monday, γιατι θα εχει ληξει τη Δευτερα η σημερινη παραγγελια.
Σατανικο ε?
Σατανικό δε λες τίποτα 😁😁😁

Αρκεί οι πόντοι (αν βγούν τελικά σέ προσφορά) να περάστουν όπως είπες, δηλ την ημερομηνία εξόφλησης

paefstra

Member
Σατανικό δε λες τίποτα 😁😁😁

Αρκεί οι πόντοι (αν βγούν τελικά σέ προσφορά) να περάστουν όπως είπες, δηλ την ημερομηνία εξόφλησης
Μα δεν ειναι Σκρουτζ να δουλευει μονο ηλεκτρονικα. Τα φυσικα καταστηματα εχουν τους ιδιους ορους. Το εχω ξανακανει αρκετες φορες.

tatooine

Member
AIR NEW ZALAND.
Our Black Friday sale has landed

Kia ora ………………….
Ready to explore North America or New Zealand? With flights on sale from τBlack Friday until Travel Tuesday, you could soak up the sun in Los Angeles, grab a slice of pizza in New York, or have an adventure in New Zealand.
Flights to the USA and Canada are on sale until 11:59pm AEDT, Tuesday 3 December 2024. Flights to New Zealand are on sale until 11:59pmAEDT, Wednesday 4 December 2024.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Λέτε να πάει για φόλα η Cyber Monday και να μην δούμε ούτε το x100 Bonus;
Who knows.. Παντως πολύ δοτικος ο κωτσος (μια επι 40, μια επι 100 για τοσες μερες σε καποιες εταιρειες, μια εξαργυρωση με τους μισους ποντους) και αρχιζω να φοβαμαι.

maria91

Member
Ναι αλλα φτανω στην πληρωμη κ
Μου βγαζει ιδια τιμη!! Βαζω καποιον κωδικο εκπτωσης;
Οχι σν σου βγαζει ιδια τιμη τοτε σημαινει οτι το δρομολογιο που διαλεγεις δεν ειναι στα εκπτωτικα,εχει ορους η προσφορα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom