• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ryan offer !

Με την αγορα ενοσ, αλλο ενα στη μιση τιμη

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και οι προωθητικοί ναύλοι υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Κάντε κράτηση έως 29/11/24 για ταξίδια στις 01/12/24 έως 16/02/25. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει ταξίδια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων (18 Δεκ 2024 - 08 Ιαν 2025).

Buy One Get One Discounted

jimp

Member
Ryan offer !

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και οι προωθητικοί ναύλοι υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ. Κάντε κράτηση έως 29/11/24 για ταξίδια στις 01/12/24 έως 16/02/25. Η προσφορά δεν περιλαμβάνει ταξίδια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων (18 Δεκ 2024 - 08 Ιαν 2025).

Δοκίμασε κανένας να δει αν αυτό δουλεύει; Γιατί εγώ λίγο που είδα μου βγάζει την ίδια τιμή

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Δοκίμασε κανένας να δει αν αυτό δουλεύει; Γιατί εγώ λίγο που είδα μου βγάζει την ίδια τιμή
Eίναι μονο σε συγκεκριμενες πτησεις που εχει σημειωμενες

pan82

Member
Είναι μόνο στα δρομολόγια που βγάζει αν ανοίξεις το Link (πχ από Αθήνα έχει 5 διαδρομές και σε αυτές σου κυκλώνει σε ποια δρομολόγια ισχύει η προσφορά που μπορεί να είναι και 2-3 όλο το μήνα αν τα επιλέξεις η τιμή αυτή που βγάζει είναι για δύο άτομα όντως.

paefstra

Member

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ναι εβαλε black friday σημερα για 3 μερες. Καλουτσικες εκπτωσεις σε ορισμενα ειδη. Θυμιζω οτι εχει ταυτοχρονα τις εκπτωσεις του μηνα αε αλλα ειδη.
Μου έστειλε δωροεπιταγή 10€.

georgi d

Member
Ας βάλουμε και αυτούς αφού για αεροπορικά δεν σας γράφω.
Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Viking Line , που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι, Ταλίν και Στοκχόλμης, προσφέρει εισιτήρια από 6 ευρώ ανά επιβάτη χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς ERED, ενώ έκπτωση 50% έχουν και τα παιδιά από 6 έως 17 ετών. Ένα ταξίδι με αυτοκίνητο ξεκινά από 12 € και το κόστος καμπίνας ξεκινά από 15 €.

Κράτηση πριν τις 02.12 , ο κωδικός προσφοράς ισχύει για όλους τους προορισμούς έως 31.01.2025. Διατίθενται ειδικές τιμές για μέλη του προγράμματος επιβράβευσης του κλαμπ Viking Line.

Μια άλλη ακτοπλοϊκή εταιρεία, η Finnish Eckerö Line , προσφέρει επίσης έκπτωση 50% σε ορισμένους προορισμούς. Για να λάβετε έκπτωση, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς BF24 σε ειδικό πεδίο κατά την αναζήτηση πτήσης. Με αυτή την προσφορά μπορείτε να φτάσετε, για παράδειγμα, από το Ελσίνκι στο Ταλίν μόνο με 7-8 ευρώ.

Καλά νέα και για τους επιβάτες της ακτοπλοϊκής εταιρείας Tallink Silja Line :

Κράτηση πριν από τις 2 Δεκεμβρίου 2024, χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς BLACK24.
  • Πότε να ταξιδέψετε: έως τις 2 Μαρτίου 2025.
Προορισμοί για να διαλέξετε: κρουαζιέρες, εισιτήρια απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής. Για παράδειγμα, τον Δεκέμβριο μπορείτε να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στη Στοκχόλμη για 510 κορώνες αντί για 910. Ο αριθμός των καμπινών είναι περιορισμένος.

Last edited:

nick07

Member
Ryan offer !

Δεν ειδα και καμια προσφορά σε αυτά που με ενδιεφεραν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom