Black Friday 2024, 29/11

oasisAthens

Member
Καλησπέρα....Σήμερα 2 φορές αγορά προϊόντος από Κωτσό σε προσφορά x100 και καμία φορά δεν αποδώθησαν...ακόμα περιμένω απάντηση....

adiaforos

Member
Καλησπέρα....Σήμερα 2 φορές αγορά προϊόντος από Κωτσό σε προσφορά x100 και καμία φορά δεν αποδώθησαν...ακόμα περιμένω απάντηση....
Τι απάντηση περιμένεις; Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2025, εφόσον το προϊόν έχει παραληφθεί έως 31.12.2024 γράφει στους όρους, αν υποθέσουμε ότι αγόρασες μια από τις συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens & Neff που συμμετέχουν στην προσφορά.

oasisAthens

Member
Τι απάντηση περιμένεις; Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2025, εφόσον το προϊόν έχει παραληφθεί έως 31.12.2024 γράφει στους όρους, αν υποθέσουμε ότι αγόρασες μια από τις συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens & Neff που συμμετέχουν στην προσφορά.
Που ακριβώς το γράφει αυτό? Γιατί τώρα μπήκα να γράψω ότι η ενημέρωση που είχα ήταν ότι υπάρχει συστημικο πρόβλημα με τη τράπεζα η οποίοι τους είπε ότι θα το διορθώσει και θα τους αποδώσουν μέχρι στις 22/11 ημέρα Παρασκευή και οι πελάτες θα ενημερωθούν για τους επιπλέον πόντους με μήνυμα όταν προστεθουν. Επίσης ανέφεραν ότι οι ποντοι έπρεπε να αποδοθούν άμεσα και εαν δεν αποδώσουν τους πόντους μου είπαν να ξαναεπικοινωνησω για να κάνουν αίτημα να αποδοθούν.
Μήπως αυτό που έγραψες αφορά την απόδοση πόντων για τμτην ενέργεια που τρέχει παράλληλα και αγορά τις τηλεοράσεις samsung?

Last edited:

adiaforos

Member
Που ακριβώς το γράφει αυτό? Γιατί τώρα μπήκα να γράψω ότι η ενημέρωση που είχα ήταν ότι υπάρχει συστημικο πρόβλημα με τη τράπεζα η οποίοι τους είπε ότι θα το διορθώσει και θα τους αποδώσουν μέχρι στις 22/11 ημέρα Παρασκευή και οι πελάτες θα ενημερωθούν για τους επιπλέον πόντους με μήνυμα όταν προστεθουν. Επίσης ανέφεραν ότι οι ποντοι έπρεπε να αποδοθούν άμεσα και εαν δεν αποδώσουν τους πόντους μου είπαν να ξαναεπικοινωνησω για να κάνουν αίτημα να αποδοθούν.
Μήπως αυτό που έγραψες αφορά την απόδοση πόντων για τμτην ενέργεια που τρέχει παράλληλα και αγορά τις τηλεοράσεις samsung?
Πρόκειται για την προσφορά που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με τη λήξη του x40 (που έμπαινε αμέσως).
https://www.kotsovolos.gr/collectio...&itm_content=category-top&itm_campaign=241164
Έχει ήδη αναφερθεί εδώ και έπειτα αλλά και έμμεσα λίγο παραπάνω, post #164.
Οι Samsung TV είναι άλλη προσφορά με έξτρα πόντους.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ει ναι ο μονός λόγος που ψωνίζουμε από τον κύριο. Αν δεν είχε τις κάρτες άλφα ούτε καν.
Και το ξέρει ότι χιλιάδες περιμένουν για το μεγάλο πανηγύρι (που εκείνος άρχισε πέρυσι) και κανένας δεν θα αγοράσει αν δεν το επεκτείνει σε όλο το κατάστημα. Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν το ψωμί.
Προσωπικά όπως είπα, περιμένω να πατήσω το αγόρασε, τα έχω στο καλάθι αυτά που θέλω. Αν δεν κάνει το Χ100 απλά δεν θα πάρω.
Άλλα θα το κάνει και ίσως κάνει και κατιτίς παραπάνω. Ελπίζοντας.
Έχω εντελώς αντίθετη άποψη και θα την πω γιατί θα σκάσω...
Δεν υπάρχει στο σπίτι μου ηλεκτρική συσκευή που δεν την έχω πάρει από τον Κώτσο εκτός από έναν βραστήρα του Lidl...
Δεν έχω πάρει καμία συσκευή με πιστωτική της Alpha εκτός από ένα κινητό που πήραμε για πρώτη φορά τον Φλεβάρη 2024 με το 1Χ100 και μια σκούπα τον Αύγουστο με 1χ100.
Κάθε φορά που ήθελα να εξοπλίσω νέο σπίτι με 7-8 λευκές ηλεκτρικές συσκευές αιχμής αφού έπαιρνα προσφορά από 2-3 μεγάλες εταιρείες πάντα κατέληγα στον Κώτσο που μας έδινε με διαφορά την καλύτερη τιμή! (Μιλάω για αγορά χιλιάδων ευρώ για νέο σπίτι)...
Όλα αυτά μέχρι το 2010 πριν γίνει ο Σκρουτζ που τώρα είναι πιο εύκολη η σύγκριση τιμών πανελλαδικά.
Ακόμη και μετά σκρουτζ εποχή ότι χρειάστηκα σε κλιματιστικά, κινητά ή νέα τηλεόραση πάλι εκεί κατέληξα...
Εν κατακλείδι, επιλέγω τον Κώτσο για τις τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση στα καταστήματα του και όχι για τους bonus πόντους.
Αυτήν την στιγμή ένα κινητό ακριβό και μια φωτογραφική μηχανή που κοιτάζω τα πουλάει όλη η αγορά στην ίδια ακριβώς τιμή. Στο δε κινητό δίνει δώρο και ένα κιτ φωτογραφικό αξίας 200 €.
Πες μου έναν λόγο γιατί να επιλέξω ένα διαδικτυακό κατάστημα που δεν θα δω το προϊόν από κοντά και δεν θα με εξυπηρετήσει κανένας πωλητής...
Άμα είναι να πάρω καμια τοστιέρα μπορεί να την παραγγείλω μέσω σκρουτζ...

Είμαι εκτός θέματος αλλά δεν θέλω να νομίζετε ότι όλοι εμείς που επιλέγουμε τις αγορές μας από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ξέρουμε τι σημαίνει έρευνα αγοράς ή είμαστε τίποτα "άπλες" που μας αρέσει να αγοράζουμε ακριβά...

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σε οικιακές συσκευές έβαλε από χθες *100. Δεν ξέρω αν είναι σε όλες ή σε συγκεκριμένες.
View attachment 480150
Είναι μόνο για συσκευές του ομίλου Bosch, Siemens, Neff, Pitsos.
Χθες ήμουν σε κατάστημα και είχαν λήξει όλες οι άλλες προσφορές που εδινε χ40 μέχρι τη Δευτέρα 18/11.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ πάντως βρήκα προϊόν με την απολύτως φθηνότερη τιμή της αγοράς μετά την έκπτωση των τελευταίων ημερών. Φαντάζομαι θα έχει κι άλλα τέτοια αλλά χρειάζεται καταρχήν να σε ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως και κατά δεύτερον λίγο ψάξιμο.
Το ίδιο και ένας συνάδελφος που αγόρασε ένα συγκεκριμένο λάπτοπ Asus αξίας 900 € και δεν το πήρε καν με πιστωτική γιατί ήθελε δόσεις και είχε κάρτα άλλης τράπεζας.
Ο συνάδελφος είναι έξπερτ στην έρευνα αγοράς και το πήρε από εκεί γιατί το βρήκε 50€ πιο φθηνά.
Αν ξέρεις τι θέλεις και είναι νέο μοντέλο κάτι συνήθως το πουλάει όλη η αγορά στην ίδια τιμή...
Ξεστοκάρισμα γίνεται στα παλιά μοντέλα.

oasisAthens

Member
Πρόκειται για την προσφορά που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με τη λήξη του x40 (που έμπαινε αμέσως).
https://www.kotsovolos.gr/collectio...&itm_content=category-top&itm_campaign=241164
Έχει ήδη αναφερθεί εδώ και έπειτα αλλά και έμμεσα λίγο παραπάνω, post #164.
Οι Samsung TV είναι άλλη προσφορά με έξτρα πόντους.
Τι να σου πω..... Αυτό που ανέφερα σαν ενημέρωση ήταν από το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσο μετά από κάνα δυο συνδέσεις.... Το βρήκα πολύ συγκεκριμένο. Τι να πω πάντως ψάχνωντας τα δελτία του κωτσο αναφορές κτλ δεν μπόρεσα να βρω; αυτή την αναφορά γιαυτό ρώτησα. Θα δείξει 😊.

tatooine

Member
Κορίτσια (και όχι μόνο) τρέξτε.

(copy paste) από το Attica
🔥*BLACK FRIDAY Beauty Offers* με νέα brands σε προσφορά!
-40% σε La Prairie και Bumble and bumble.
-35% σε Lancôme, MAC, Kiehl’s, Yves Saint Laurent, Armani, Bobbi Brown, Prada, Lancaster, Sisley Paris κ.ά.
Έως -35% σε Tom Ford
-20% σε Kilian Paris
-15% σε Jo Malone London
*Συνεχίζουν ακόμη* με έως -40% Dior, Estée Lauder, Clinique, La Mer κ.ά.
Αποκτήστε τα στα πολυκαταστήματά μας και online στο atticadps.gr με Δωρεάν Μεταφορικά!

paefstra

Member
Κορίτσια (και όχι μόνο) τρέξτε.

(copy paste) από το Attica
🔥*BLACK FRIDAY Beauty Offers* με νέα brands σε προσφορά!
-40% σε La Prairie και Bumble and bumble.
-35% σε Lancôme, MAC, Kiehl’s, Yves Saint Laurent, Armani, Bobbi Brown, Prada, Lancaster, Sisley Paris κ.ά.
Έως -35% σε Tom Ford
-20% σε Kilian Paris
-15% σε Jo Malone London
*Συνεχίζουν ακόμη* με έως -40% Dior, Estée Lauder, Clinique, La Mer κ.ά.
Αποκτήστε τα στα πολυκαταστήματά μας και online στο atticadps.gr με Δωρεάν Μεταφορικά!
Ο μονος λογος ειναι οτι δινει 12 ατοκες για καθε ποσο, αν δεν εχει αλλαξει κατι απο την προηγουμενη φορα. Και εξτρα μιλια στην miles and bonus.

Αυτο σημαινει οτι θα ακολουθησει κατι καλυτερο ως κορυφωση για black friday ή cyber.
@paefstra μην ανοιξεις οτι πηρες, εχουμε αλλαγες σε 15 μερες! :haha:
Για δευτερη φορα πηρα προχθες σε 2 μηνες καφετιερα Nespresso. Η προηγουμενη ειχε βγει ελαττωματικη, εβγαζε μονο νερο
, τη γυρισα πισω και μετα απο ελεγχο μου γυρισαν πισω τη χρεωση.
Ουτε αυτη που ηρθε χθες βγαζει καφε, μονο νερο. Θα γυρισει πισω. Οριστε, φροντισε ο Κωτσος.

tatooine

Member
Για δευτερη φορα πηρα προχθες σε 2 μηνες καφετιερα Nespresso. Η προηγουμενη ειχε βγει ελαττωματικη, εβγαζε μονο νερο
, τη γυρισα πισω και μετα απο ελεγχο μου γυρισαν πισω τη χρεωση.
Ουτε αυτη που ηρθε χθες βγαζει καφε, μονο νερο. Θα γυρισει πισω. Οριστε, φροντισε ο Κωτσος.
Μήπως φταίνε οι κάψουλες;

tatooine

Member
Ο μονος λογος ειναι οτι δινει 12 ατοκες για καθε ποσο, αν δεν εχει αλλαξει κατι απο την προηγουμενη φορα. Και εξτρα μιλια στην miles and bonus.
Φυσικά και αγοράζουμε για τα μίλια (δεν βάζω δόσεις χάνω την μπάλα) διαφορετικά θα πηγαίναμε και στον άλλο να ψωνίσουμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.648
Μέλη
39.397
Νεότερο μέλος
xenopoulos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom