oasisAthens
Member
Καλησπέρα....Σήμερα 2 φορές αγορά προϊόντος από Κωτσό σε προσφορά x100 και καμία φορά δεν αποδώθησαν...ακόμα περιμένω απάντηση....
Τι απάντηση περιμένεις; Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2025, εφόσον το προϊόν έχει παραληφθεί έως 31.12.2024 γράφει στους όρους, αν υποθέσουμε ότι αγόρασες μια από τις συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens & Neff που συμμετέχουν στην προσφορά.Καλησπέρα....Σήμερα 2 φορές αγορά προϊόντος από Κωτσό σε προσφορά x100 και καμία φορά δεν αποδώθησαν...ακόμα περιμένω απάντηση....
Που ακριβώς το γράφει αυτό? Γιατί τώρα μπήκα να γράψω ότι η ενημέρωση που είχα ήταν ότι υπάρχει συστημικο πρόβλημα με τη τράπεζα η οποίοι τους είπε ότι θα το διορθώσει και θα τους αποδώσουν μέχρι στις 22/11 ημέρα Παρασκευή και οι πελάτες θα ενημερωθούν για τους επιπλέον πόντους με μήνυμα όταν προστεθουν. Επίσης ανέφεραν ότι οι ποντοι έπρεπε να αποδοθούν άμεσα και εαν δεν αποδώσουν τους πόντους μου είπαν να ξαναεπικοινωνησω για να κάνουν αίτημα να αποδοθούν.Τι απάντηση περιμένεις; Οι επιπλέον πόντοι θα αποδοθούν στις 15.01.2025, εφόσον το προϊόν έχει παραληφθεί έως 31.12.2024 γράφει στους όρους, αν υποθέσουμε ότι αγόρασες μια από τις συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens & Neff που συμμετέχουν στην προσφορά.
Πρόκειται για την προσφορά που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με τη λήξη του x40 (που έμπαινε αμέσως).Που ακριβώς το γράφει αυτό? Γιατί τώρα μπήκα να γράψω ότι η ενημέρωση που είχα ήταν ότι υπάρχει συστημικο πρόβλημα με τη τράπεζα η οποίοι τους είπε ότι θα το διορθώσει και θα τους αποδώσουν μέχρι στις 22/11 ημέρα Παρασκευή και οι πελάτες θα ενημερωθούν για τους επιπλέον πόντους με μήνυμα όταν προστεθουν. Επίσης ανέφεραν ότι οι ποντοι έπρεπε να αποδοθούν άμεσα και εαν δεν αποδώσουν τους πόντους μου είπαν να ξαναεπικοινωνησω για να κάνουν αίτημα να αποδοθούν.
Μήπως αυτό που έγραψες αφορά την απόδοση πόντων για τμτην ενέργεια που τρέχει παράλληλα και αγορά τις τηλεοράσεις samsung?
Έχω εντελώς αντίθετη άποψη και θα την πω γιατί θα σκάσω...Ει ναι ο μονός λόγος που ψωνίζουμε από τον κύριο. Αν δεν είχε τις κάρτες άλφα ούτε καν.
Και το ξέρει ότι χιλιάδες περιμένουν για το μεγάλο πανηγύρι (που εκείνος άρχισε πέρυσι) και κανένας δεν θα αγοράσει αν δεν το επεκτείνει σε όλο το κατάστημα. Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν το ψωμί.
Προσωπικά όπως είπα, περιμένω να πατήσω το αγόρασε, τα έχω στο καλάθι αυτά που θέλω. Αν δεν κάνει το Χ100 απλά δεν θα πάρω.
Άλλα θα το κάνει και ίσως κάνει και κατιτίς παραπάνω. Ελπίζοντας.
Είναι μόνο για συσκευές του ομίλου Bosch, Siemens, Neff, Pitsos.Σε οικιακές συσκευές έβαλε από χθες *100. Δεν ξέρω αν είναι σε όλες ή σε συγκεκριμένες.
View attachment 480150
Το ίδιο και ένας συνάδελφος που αγόρασε ένα συγκεκριμένο λάπτοπ Asus αξίας 900 € και δεν το πήρε καν με πιστωτική γιατί ήθελε δόσεις και είχε κάρτα άλλης τράπεζας.Εγώ πάντως βρήκα προϊόν με την απολύτως φθηνότερη τιμή της αγοράς μετά την έκπτωση των τελευταίων ημερών. Φαντάζομαι θα έχει κι άλλα τέτοια αλλά χρειάζεται καταρχήν να σε ενδιαφέρουν ούτως ή άλλως και κατά δεύτερον λίγο ψάξιμο.
Τι να σου πω..... Αυτό που ανέφερα σαν ενημέρωση ήταν από το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσο μετά από κάνα δυο συνδέσεις.... Το βρήκα πολύ συγκεκριμένο. Τι να πω πάντως ψάχνωντας τα δελτία του κωτσο αναφορές κτλ δεν μπόρεσα να βρω; αυτή την αναφορά γιαυτό ρώτησα. Θα δείξει .Πρόκειται για την προσφορά που ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, με τη λήξη του x40 (που έμπαινε αμέσως).
https://www.kotsovolos.gr/collectio...&itm_content=category-top&itm_campaign=241164
Έχει ήδη αναφερθεί εδώ και έπειτα αλλά και έμμεσα λίγο παραπάνω, post #164.
Οι Samsung TV είναι άλλη προσφορά με έξτρα πόντους.
Ο μονος λογος ειναι οτι δινει 12 ατοκες για καθε ποσο, αν δεν εχει αλλαξει κατι απο την προηγουμενη φορα. Και εξτρα μιλια στην miles and bonus.Κορίτσια (και όχι μόνο) τρέξτε.
(copy paste) από το Attica
*BLACK FRIDAY Beauty Offers* με νέα brands σε προσφορά!
-40% σε La Prairie και Bumble and bumble.
-35% σε Lancôme, MAC, Kiehl’s, Yves Saint Laurent, Armani, Bobbi Brown, Prada, Lancaster, Sisley Paris κ.ά.
Έως -35% σε Tom Ford
-20% σε Kilian Paris
-15% σε Jo Malone London
*Συνεχίζουν ακόμη* με έως -40% Dior, Estée Lauder, Clinique, La Mer κ.ά.
Αποκτήστε τα στα πολυκαταστήματά μας και online στο atticadps.gr με Δωρεάν Μεταφορικά!
Για δευτερη φορα πηρα προχθες σε 2 μηνες καφετιερα Nespresso. Η προηγουμενη ειχε βγει ελαττωματικη, εβγαζε μονο νεροΑυτο σημαινει οτι θα ακολουθησει κατι καλυτερο ως κορυφωση για black friday ή cyber.
@paefstra μην ανοιξεις οτι πηρες, εχουμε αλλαγες σε 15 μερες!
Μήπως φταίνε οι κάψουλες;Για δευτερη φορα πηρα προχθες σε 2 μηνες καφετιερα Nespresso. Η προηγουμενη ειχε βγει ελαττωματικη, εβγαζε μονο νερο
, τη γυρισα πισω και μετα απο ελεγχο μου γυρισαν πισω τη χρεωση.
Ουτε αυτη που ηρθε χθες βγαζει καφε, μονο νερο. Θα γυρισει πισω. Οριστε, φροντισε ο Κωτσος.