• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

pan82

Member
Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μιλάμε για τέλος Φλεβάρη 2024 (24.02.2024).
Δεν κάνω λάθος, κάτι άλλο θα είχε παίξει και φυσικά δεν αμφισβητώ το τι λες, άπλα δεν υπήρχε το 20% επιπλέον από την άλφα τότε.
Μα γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, μια αναδρομή στο ιστορικό των μιλιών σας και του bonus app θα σας δείξει ακριβώς τι ισχύει. Και ναι έχει δίκιο η elena2508 το Φλεβάρη έπαιζε ταυτόχρονα promo Χ 100 του κωτσόβολου και +20% από Aegean.
24/02/2024 αγορά απο Κωτσόβολο Χ100 (από bonus app)
24/02/2024 μετατροπή πόντων σε μίλια
24/02/2024 Αegean bonus visa promo miles από τη προσφορά το +20%

βρήκα και τη προσφορά
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/abv_redemption_feb24/

edit: τώρα κατάλαβα ότι η διαφωνία ήταν για το +20% της alpha και όχι της aegean. Ομολογώ ούτε εγώ θυμαμαι ποτέ να έχει δώσει +20% η alpha

Last edited:

adiaforos

Member
Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μιλάμε για τέλος Φλεβάρη 2024 (24.02.2024).
Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Ας μετονομαστεί παρακαλώ το νήμα σε .. Κωτσό και οικονομική διαχείριση ή ότι άλλο θέλετε, ξεκίνησε κάτι για ενημέρωση προσφορών BF, και έχουμε μάθει τα πάντα όλα ΣΧΕΔΟ για κάθε σπίτι - συσκευές μελών !

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.
Το είχαμε αναφέρει τότε και στο σχετικό νήμα. Μιλούσαν και άλλοι για επιπλέον πόντους που μπήκαν πέρα απο το 1Χ100. Λες να ανήκα στους τυχερούς και πήρα τους επιπλέον πόντους; Ίσως...
Πάντως ξαναμπήκα τώρα στην εφαρμογή και όντως ήταν τόσοι ακριβώς.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ας μετονομαστεί παρακαλώ το νήμα σε .. Κωτσό και οικονομική διαχείριση ή ότι άλλο θέλετε, ξεκίνησε κάτι για ενημέρωση προσφορών BF, και έχουμε μάθει τα πάντα όλα ΣΧΕΔΟ για κάθε σπίτι - συσκευές μελών !
Τα βγάλαμε όλα στη φόρα εεε;
( από κινητά που πήραμε μέχρι τι τηλεόραση θα πάρουμε...🙃😂😂)
Ίσως γιατί θέλουμε να αναδείξουμε τα οφέλη κάποιων προσφορών και να επικρατήσει σύνεση στην αξιοποίηση τους.
Ίσως, γιατί θέλαμε να πείσουμε κάποιους δύσπιστους ότι δεν ήμαστε υπερκαταναλωτικοί αλλά αντιθέτως περιμένουμε για να πάρουμε την καλή προσφορά...
Ίσως πάλι να θέλουμε να βοηθήσουμε και κάποιους για να αξιοποιήσουν μια δυνατότητα πχ. χρήση κάρτας aegean για να κάνουν περισσότερα ταξίδια.
Η αλήθεια είναι ότι επειδή συζητάμε τόσο πολύ κάποια θέματα και κάποιοι μας κάνουν και εντατικά σεμινάρια για να μας ανοίξουν τα μάτια για το πως να αξιοποιήσουμε κάποιες προσφορές (π.χ. η @paefstra με τις προθεσμιακές 🙏🙏), τελικά όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι από αυτό το εποικοδομητικό brainstorming!!
Μπορεί να βγαίνουμε συχνά εκτός θέματος αλλά επί της ουσίας μένουμε στο κυρίως θέμα "πως να ταξιδεύουμε πιο εύκολα και πιο φθηνά"...

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Και ένα νήμα που θα έπρεπε να είναι 2-3 σελίδες, φτάνει να είναι χαοτικο.

paefstra

Member
Και ένα νήμα που θα έπρεπε να είναι 2-3 σελίδες, φτάνει να είναι χαοτικο.
Οταν μπαινει κοσμος που ρωταει αν οντως χρειαζομαστε οσα θα ψωνισουμε, αν ειμαστε υπερκαταναλωτικοι, αν εχουμε παραπλανηθει απο τις διαφημισεις κλπ, τι περιμενεις;

paefstra

Member
Η αλήθεια είναι ότι επειδή συζητάμε τόσο πολύ κάποια θέματα και κάποιοι μας κάνουν και εντατικά σεμινάρια για να μας ανοίξουν τα μάτια για το πως να αξιοποιήσουμε κάποιες προσφορές (π.χ. η @paefstra με τις προθεσμιακές 🙏🙏), τελικά όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι από αυτό το εποικοδομητικό brainstorming!!
Μπορεί να βγαίνουμε συχνά εκτός θέματος αλλά επί της ουσίας μένουμε στο κυρίως θέμα "πως να ταξιδεύουμε πιο εύκολα και πιο φθηνά"...
Προς αποφυγην παρεξηγησης, εχω πει πολλες φορες οτι τα bonus των προθεσμιακων τα εφαγα για ψωνια στο ΙΚΕΑ. Δεν εχω πειστει 100% οτι αν για 10.000 ευρω καταθεση σου δινει λιγους τοκους που πρεπει μετα υποχρεωτικα να τους στειλεις στην Aegean με τη μορφη φορων για να παρεις το δωρακι σου εισιτηριο ειναι ενας καλος τροπος να ταξιδεψεις φθηνα.
Ας κανει ο καθενας τη δικη του ερευνα αναλογα με τις αναγκες του.
Σορι για το οφ τοπικ, αλλα μη μεινει αυτη η εντυπωση οτι το συστηνω, παροτι εβγαλα 2-3 εισιτηρια με bonus και ομως δεν εχω ενθουσιαστει απο την 'ευκαιρια'.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Προς αποφυγην παρεξηγησης, εχω πει πολλες φορες οτι τα bonus των προθεσμιακων τα εφαγα για ψωνια στο ΙΚΕΑ. Δεν εχω πειστει 100% οτι αν για 10.000 ευρω καταθεση σου δινει λιγους τοκους που πρεπει μετα υποχρεωτικα να τους στειλεις στην Aegean με τη μορφη φορων για να παρεις το δωρακι σου εισιτηριο ειναι ενας καλος τροπος να ταξιδεψεις φθηνα.
Σορι για το οφ τοπικ, αλλα μη μεινει αυτη η εντυπωση οτι το συστηνω, παροτι εβγαλα 2-3 εισιτηρια με bonus και ομως δεν εχω ενθουσιαστει απο την 'ευκαιρια'.
Καμία παρεξήγηση... Ενήλικες είμαστε και έχουμε κρίση και ο καθένας αξιοποιεί όπως θέλει τους πόντους του και τις καταθέσεις του.
Απλά εσύ μου θύμισες κάτι το οποίο το οποίο δεν αξιοποίησα ποτέ και μέσα σε ένα εξάμηνο βρέθηκα με μερικές χιλιάδες πόντους επιπλέον...
Δεν έχει σημασία που θα τους εξαργυρώσω τους πόντους αλλά σίγουρα θα έχω όφελος...

varioAthens

Member
Και μετα λες εμας οφ τοπικ και οτι ξεχειλωσαμε το θεμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla