gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Του Φεβρουαρίου που ψώνισα εγώ ναιΣτην προσφορα x100 ηταν και Apple προιοντα μεσα ή οχι?
Του Φεβρουαρίου που ψώνισα εγώ ναιΣτην προσφορα x100 ηταν και Apple προιοντα μεσα ή οχι?
Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μιλάμε για τέλος Φλεβάρη 2024 (24.02.2024).
Μα γιατί χαλάτε τις καρδιές σας, μια αναδρομή στο ιστορικό των μιλιών σας και του bonus app θα σας δείξει ακριβώς τι ισχύει. ΚαιΔεν κάνω λάθος, κάτι άλλο θα είχε παίξει και φυσικά δεν αμφισβητώ το τι λες, άπλα δεν υπήρχε το 20% επιπλέον από την άλφα τότε.
Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.Κάνεις λάθος. Ταυτόχρονα έτρεχε το 20% επιπλέον πόντους που εδινε η Alpha σε όλους τους μεγάλους συνεργατες.
Μιλάμε για τέλος Φλεβάρη 2024 (24.02.2024).
Το είχαμε αναφέρει τότε και στο σχετικό νήμα. Μιλούσαν και άλλοι για επιπλέον πόντους που μπήκαν πέρα απο το 1Χ100. Λες να ανήκα στους τυχερούς και πήρα τους επιπλέον πόντους; Ίσως...Σε κάποια φάση που έτρεξε το 100x πόντων, υπήρχε και προσωποποιημένη προωθητική ενέργεια που ήδη έτρεχε για αρκετούς πελάτες της ALPHA για 20x πόντους. Εσείς οι τυχεροί είχατε πάρει τότε 116x πόντους συνδυαστικά. Φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι, το είχα επισημάνει και τότε.
Τα βγάλαμε όλα στη φόρα εεε;Ας μετονομαστεί παρακαλώ το νήμα σε .. Κωτσό και οικονομική διαχείριση ή ότι άλλο θέλετε, ξεκίνησε κάτι για ενημέρωση προσφορών BF, και έχουμε μάθει τα πάντα όλα ΣΧΕΔΟ για κάθε σπίτι - συσκευές μελών !
Οταν μπαινει κοσμος που ρωταει αν οντως χρειαζομαστε οσα θα ψωνισουμε, αν ειμαστε υπερκαταναλωτικοι, αν εχουμε παραπλανηθει απο τις διαφημισεις κλπ, τι περιμενεις;Και ένα νήμα που θα έπρεπε να είναι 2-3 σελίδες, φτάνει να είναι χαοτικο.
Προς αποφυγην παρεξηγησης, εχω πει πολλες φορες οτι τα bonus των προθεσμιακων τα εφαγα για ψωνια στο ΙΚΕΑ. Δεν εχω πειστει 100% οτι αν για 10.000 ευρω καταθεση σου δινει λιγους τοκους που πρεπει μετα υποχρεωτικα να τους στειλεις στην Aegean με τη μορφη φορων για να παρεις το δωρακι σου εισιτηριο ειναι ενας καλος τροπος να ταξιδεψεις φθηνα.Η αλήθεια είναι ότι επειδή συζητάμε τόσο πολύ κάποια θέματα και κάποιοι μας κάνουν και εντατικά σεμινάρια για να μας ανοίξουν τα μάτια για το πως να αξιοποιήσουμε κάποιες προσφορές (π.χ. η @paefstra με τις προθεσμιακές ), τελικά όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι από αυτό το εποικοδομητικό brainstorming!!
Μπορεί να βγαίνουμε συχνά εκτός θέματος αλλά επί της ουσίας μένουμε στο κυρίως θέμα "πως να ταξιδεύουμε πιο εύκολα και πιο φθηνά"...
Καμία παρεξήγηση... Ενήλικες είμαστε και έχουμε κρίση και ο καθένας αξιοποιεί όπως θέλει τους πόντους του και τις καταθέσεις του.Προς αποφυγην παρεξηγησης, εχω πει πολλες φορες οτι τα bonus των προθεσμιακων τα εφαγα για ψωνια στο ΙΚΕΑ. Δεν εχω πειστει 100% οτι αν για 10.000 ευρω καταθεση σου δινει λιγους τοκους που πρεπει μετα υποχρεωτικα να τους στειλεις στην Aegean με τη μορφη φορων για να παρεις το δωρακι σου εισιτηριο ειναι ενας καλος τροπος να ταξιδεψεις φθηνα.
Ας κανει ο καθενας τη δικη του ερευνα αναλογα με τις αναγκες του.
Σορι για το οφ τοπικ, αλλα μη μεινει αυτη η εντυπωση οτι το συστηνω, παροτι εβγαλα 2-3 εισιτηρια με bonus και ομως δεν εχω ενθουσιαστει απο την 'ευκαιρια'.