• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Bienvenid@s

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Καλησπερα και απο μενα στην ιδρυτρια και στα μελη του γκρουπ
Πραγματικα η Βαρκελωνη ειναι απο τις ωραιότερες πολεις που εχω επισκεφτει
Εχω παει δυο φορές, καθε φορα ανυπομονω και ευχομαι να ειναι κοντα η επομενη
Περα απο τη φυσικη ομορφια, θάλασσα πανω απ'ολα, λιμανι, μαρινα, κτιρια και εκκλησιες υπέροχης αρχιτεκτονικης, γραφικες συνοικίες (εβραικη, barceloneta) και πολλα αλλα
Για μενα αυτο που την κανει μοναδικη ειναι η αισθηση της ελευθεριας και της ζωντανιας που εκπέμπει
Η πολη ειναι τοσο ατμοσφαρική και ταυτοχρονα τοσο ζεστη και ανθρωπινη
Απο την πρωτη στιγμη που βρισκεσαι εκει νοιωθεις οτι σε προσκαλει στους ρυθμούς της..

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα κι από μένα! Νέος στο φόρουμ, νέος και στο γκρουπ. Είπα να περάσω να πω μια καλησπέρα ή ένα buenas tardes αν προτιμάτε. 10 μερούλες ακόμα και δε κρατιέμαι!
Καλώς σας βρήκα!
Ανδρέας

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλως ηρθες Ανδρεα ...
Στρωσου και διαβαζε για Βαρκελωνη και ισπανια ...
εχεις πολυ υλη να καλυψεις ....

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω καλύψει πάρα πολύ μεγάλη ύλη, διαβάζω ανελλιπώς μέρες τώρα, αλλά όπως και νά χει πάντα υπάρχει κάτι νέο! Υπάρχει κάτι σαν chat εδώ στο Group?

getxowoman

Member
Αχινε ερωτηση: εγινες βαρκελωνοπληκτη για τα ποστ που γραψαμε,τυπου εστιατορια και συνταγες;; Καλως ορισες!!! Αντε κανονισε και κανενα ταξιδακι για να μας φερεις και φρεσκοτατο υλικο!!!!

Ankouts οχι δεν υπαρχει chat αναμεσα στα μελη του γκρουπ.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Αχ, φαινεται οτι ειμαι κοιλιοδουλη, ε? Τι να κανω? Βρηκατε το ευαισθητο σημειο μου (και αυτο ειναι μειον μου!). Παρεπιπτοντως σημερα εκανα τελεια σφολιατακια με κιμα και μπεσαμελ (και χωρις σκορδο για να μη μυριζουμε!). Πειναει κανεις???

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αχ, φαινεται οτι ειμαι κοιλιοδουλη, ε? Τι να κανω? Βρηκατε το ευαισθητο σημειο μου (και αυτο ειναι μειον μου!). Παρεπιπτοντως σημερα εκανα τελεια σφολιατακια με κιμα και μπεσαμελ (και χωρις σκορδο για να μη μυριζουμε!). Πειναει κανεις???
Παραγγελίες δέχεσαι; (Πολλοί κοιλιόδουλοι μαζευτήκαμε εδώ μέσα!)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Περιμενουμε την ιδρυτρια του γκρουπ να μας δωσει τα φωτα της με συνταγες στην αντιστοιχη ενοτητα. Αληθεια τι σπεσιαλιτε εχει η Βαρκελωνη?

getxowoman

Member
Περιμενουμε την ιδρυτρια του γκρουπ να μας δωσει τα φωτα της με συνταγες στην αντιστοιχη ενοτητα. Αληθεια τι σπεσιαλιτε εχει η Βαρκελωνη?
Axine εχω ηδη βαλει το ταπας με σφραγιδα βαρκελωνης!! Λοιπον ειμαι βαρκελωνοπληκτη μεν αλλα αυτη τη στιγμη μονο βασκικη κουζινα μου ερχεται στο μυαλο. Θα το ψαξω το θεμα και δε θα σε αφησω παραπονεμενη ακομα και αν το γυρισουμε σε ισπανικες συνταγες!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Getxo και βάσκικη συνταγή να γράψεις είναι ευπρόσδεκτη..
και σκεφτόμουν τι να μαγειρέψω αύριο:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα