ANASTASIA S
Member
καλημερα , εστε΄΄ιλα email για τον θολο του κοινοβουλιου , εβαλα 3 επιλογες 2 πρωινες ωρρες και μια 9 το βραδυ , μπορω δλδ να παω κ πρωι κ βραδυ?
μια, θα σου καθορισουν αυτοι πιακαλημερα , εστε΄΄ιλα email για τον θολο του κοινοβουλιου , εβαλα 3 επιλογες 2 πρωινες ωρρες και μια 9 το βραδυ , μπορω δλδ να παω κ πρωι κ βραδυ?
Έβαλες τρείς με σειρά προτίμησης.Μία θα επιλέξεις.Δεν ξέρω αν γίνεται να έχεις εκτυπωμένα και τα τρία χαρτιά.Γιατί στο mail μου ήρθε μόνο ένα εισητήριο εισόδου για την πρώτη ημερομηνία επιλογής μου.καλημερα , εστε΄΄ιλα email για τον θολο του κοινοβουλιου , εβαλα 3 επιλογες 2 πρωινες ωρρες και μια 9 το βραδυ , μπορω δλδ να παω κ πρωι κ βραδυ?
Μόλις είδα το pdf που μου είχαν στείλει ένα χρόνο πριν ακριβώς.Αναφέρεται μόνο η μία ημερομηνία ως τελική και είναι το έγγραφο που εκτύπωσα και είχα μαζί μου.Καλησπέρα εμενα μου ηρθε ενα μαιλ με ημερομηνια που έστειλα και τις 3 ωρες που επέλεξα .
Υποθέτω οτι μπορεις να πας σε μια απο τις τρείς που επέλεξες και οι άλλες ακυρώνονται αυτόματα με την άφιξη μας .
Βγαλε καμια καρτα βρε καλη μου..αν περιμενεις να πληρωνεις την καθε διαδρομη..αστα...εμεις θα βγαλουμε για μια εβδομαδα 35.60 για ζωνες ABC...εχει και ημερησιο 7.20 (παλι ABC) εχει και για 5 μερες η Berlin Welcome Card (που σ χει και εκπτωσεις σε αξιοθεατα , και μαγαζια αλλα αποτι διαβαζω δεν τις χρησιμοποιουν και πολυ στην ουσια) 36.50 , 72 ωρες 26.50 και 48 ωρες 20.50γεια να σε ρωτησω απο το αεροδρομιο schoenefeld μεχρι την Alexandersplatz ποσο εκανε το εισητηριο.?? και ποια διαδρομη πηρες? θα παω το μαρτιο και ρε συ με τις μεταφορες εχω πελαγωσει λιγο...
Mα γιατί να πελαγώσεις?Θα βγάλεις μια κάρτα για όλες τις μέρες και για τις 3 ζώνες και είσαι κυρία!Ούτε άγχος ούτε τίποτα.Απεριόριστες διαδρομές για όπου θες.Θα την βγάλεις από το αεροδρόμιο.γεια να σε ρωτησω απο το αεροδρομιο schoenefeld μεχρι την Alexandersplatz ποσο εκανε το εισητηριο.?? και ποια διαδρομη πηρες? θα παω το μαρτιο και ρε συ με τις μεταφορες εχω πελαγωσει λιγο...