underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εντάξει, για μια ακόμα φορά λεπτομερέστατος και επεξηγηματικός!
Γιάννη η ιστορία σου είναι σούπερ! Κάποια κομμάτια τα διάβαζα απτο κινητό μου όσο ήμουν εκεί.. Πάντως μέχρι τη καθαρά Δευτέρα που φύγαμε ήταν ακόμα χιονισμένα και παγωμένα!Σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα.Λογικά θα έχει φτιάξει λιγάκι και ο καιρός.Να απολαύσεις τις παραποτάμιες βόλτες που εμείς δεν μπορέσαμε λόγω καιρού.
ThanksΓιάννη η ιστορία σου είναι σούπερ! Κάποια κομμάτια τα διάβαζα απτο κινητό μου όσο ήμουν εκεί.. Πάντως μέχρι τη καθαρά Δευτέρα που φύγαμε ήταν ακόμα χιονισμένα και παγωμένα!
Αυτό το "κούφιο δόντι" το ψαχναμε το ξαναψάχναμε και κανεις δε μας έλεγε ότι είναι σκεπασμένο! Επίσης η unter den Linden -και όχι μόνο- ήταν ένα εργοτάξιο.. Ψάχναμε να δούμε και την bebelplatz αλλά είδα στην ιστορία σου οτι έχουν απομακρύνει το μνημείο των βιβλίων και δε ξαναπήγαμε προς τα εκεί..
Ναι περάσαμε όμορφα! Μας άρεσε ιδιαίτερα και το ποτσνταμ που πήγαμε για μισή μέρα.. Επίσης μας άρεσε το φαγητό!Thanks
Περάσατε καλά?
Η αλήθεια είναι πως στη Γερμανια και στο Βερολίνο συγκεκριμένα αργεί να έρθει η άνοιξη.
οπως γράφω κι εμένα το μόνο που με ενόχλησε είναι οτι σε όλα τα βασικά σημεία του κέντρου και όχι μόνο ήταν εργοτάξιο και ξηλωμένα.
Βέβαια αυτό που τώρα είναι άσχημο σε λίγα χρόνια θα είναι το καλύτερο.Διότι τα έργα μόνο για καλό γίνονται και όπως φαίνεται σε λίγα χρόνια το Βερολίνο θα βελτιώσει κι άλλο την εικόνα του.