KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Και τα δυο μαγαζακια απο ντεκορ φαινονται εξαιρετικα και απολυτως του γουστου μου!
Φτιάχνουν και ωραίο καφέ ........Κλεοπάτρα, για σένα το μαγαζί ένα είναι! Ο πιο όμορφος κόσμος συγκεντρωμένος σε ελάχιστα τετραγωνικά.
Αφού διασχίσαμε τη μισή πόλη αναζητώντας 2 προτεινόμενα εστιατόρια που είχαμε υπόψιν, τα οποία τελικά έχουν σταματήσει να λειτουργούν, ...
Τότε μήπως το "να θυμηθούμε" κολλάει στον τελευταίο λόγο που αναφέρεις (last but not least). Όσο για τ' άλλα ναι, δε γίνεται να μην τα θυμάσαι, για ένα respect πάμε!...εγώ θα πήγαινα μόνο και μόνο για αυτά τα (σλουρπ) burgerοειδή...άντε και για τον Τέσλα, να θυμηθούμε τις σπουδές μας (που δεν τις ξεχνάμε, κάθε μέρα με αυτά ασχολούμαστε). Άντε και για τις Σέρβες (αν ήμουν λεύτερος ).
Αν και είπα ότι δεν θα αναφερθώ σε πρακτικές πληροφορίες, σκέφτηκα να παραθέσω κάποιες μιας και ένα σημαντικό πρόβλημα με το Βελιγράδι είναι ότι δεν υπάρχουν ταξιδιωτικοί οδηγοί ή οι ελάχιστοι που μπορεί να βρει κανείς έχουν να ενημερωθούν πριν από το 2000...
Φωτο του Παστις αδειο !Λίγες φωτός απο το αγαπημένο μας Pastis
Καλέ, αυτη η φωτο ειναι απο το πάλαι ποτέ ...Χρωσταμε καποιες φωτος απο Mali Princ
Εμένα έτσι μ'αρεσει !!Καλέ, αυτη η φωτο ειναι απο το πάλαι ποτέ ...
Το μαγαζί είναι σουπερ μοντερνο και μινιμαλ διακοσμητικα!