• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σερβία BEOGRAD - a short story

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μ αρέσει ρε vario που είσαι ετοιμοπόλεμη, Κυριακή γύρισες, Δευτέρα ιστορία! Σούπερ!
Αχ περάσατε τέλεια, αναμενόμενο!!!
Κι εγώ ζηλεύωωωωωω!!!

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Και η ιστορία θα ήταν ακομα πιο ολοκληρωμένη αν ειχαμε και καμμια φωτογραφία απο το Mali Princ ( καλα το γραφω ? μη γυρναω παλι πισω!) :) !

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μπράβο ρε κορίτσια που περάσατε ωραία και χαίρομαι που νιώσατε αυτό που έζησα κι εγώ..οτι η γοητεία αυτής της πόλης βρίσκεται στους κατοίκους της!
Για το μουσείο του Τέσλα κρίμα που ξέχασα να αναφέρω οτι Σαβ-Κυρ. κλείνει νωρίς αλλά πήγα Παρασκευή και έτσι δεν το σκέφτηκα...sorry...αλλά ούτως ή άλλως την τσάρκα προς τα εκεί θα την κάνατε...:D
Άντε τώρα μας μένει να μαζευτούμε να πάμε σαν forum στο beer-festival:D

varioAthens

Member
@zmaria: φροντιζω να αρχιζω και να τελειωνω γρηγορα τις ιστοριες διοτι μετα χανω τον ειρμο (ειμαι και καποιας ηλικιας, ε?)
@nedeljia: δεν το περιμενα κι εγω οτι οι ανθρωποι θα μας σκλαβωσουν σε αυτο το βαθμο... ποσες φορες ρωτησαμε κατευθυνσεις και μας συνοδευαν σχεδον μεχρι εκει που θελαμε να παμε, και σε πολλες αλλες φασεις παθαμε πλακα με αποκορυφωμα τους ιδιοκτητες μας Milan και Marina.
Υ.Γ. Ρε συ, από πόσο παλια ήθελες να πας Σερβία και έβαλες σερβικο nickname? ;)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
@nedeljia: δεν το περιμενα κι εγω οτι οι ανθρωποι θα μας σκλαβωσουν σε αυτο το βαθμο... ποσες φορες ρωτησαμε κατευθυνσεις και μας συνοδευαν σχεδον μεχρι εκει που θελαμε να παμε, και σε πολλες αλλες φασεις παθαμε πλακα με αποκορυφωμα τους ιδιοκτητες μας Milan και Marina.
Υ.Γ. Ρε συ, από πόσο παλια ήθελες να πας Σερβία και έβαλες σερβικο
nickname? ;)
Λοιπόν η ιστορία του nickname είναι η εξής: καλοκαίρι του 99 μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι με ένα σέρβο ζωγράφο στις Σπέτσες (τύπου hostel σε νεοκλασσικό...:haha:). Κάθε πρωί ο Marko ξύπναγε από το δίπλα δωμάτιο και μου φώναζε Nedelja καλημέρα... χρόνια μετά όταν πήγα Σλοβενία το 2010 με φώναζαν Nedelja γιατί το όνομα μου τους φαινόνταν δύσκολο...οπότε όταν γράφτηκα στο forum επέλεξα το nick μου να έχει σχέση με το όνομα μου και ιδού....
Και ναι από παλιά ήθελα να πάω Σερβία...μικρή πίστευα οτι θα ήταν από τα πρώτα μου ταξίδια...τελικά άργησα αλλά ανταμείφθηκα...:D
Τώρα σε σχέση με τους ιδιοκτήτες που λες του διαμερίσματος και οι δικοί μας μας σκλάβωσαν κυριολεκτικά με την προθυμία και την αυθεντική φιλοξενία τους...και είναι όπως ακριβώς το λες δε σου φέρονται ωραία με δουλοπρέπεια αλλά με γνήσιο και περήφανο τρόπο που θα έπρεπε κάποιοι δικοί μας που ασχολούνται με τον τουρισμό να παίρνουν σεμινάρια....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
δε σου φέρονται ωραία με δουλοπρέπεια αλλά με γνήσιο και περήφανο τρόπο που θα έπρεπε κάποιοι δικοί μας που ασχολούνται με τον τουρισμό να παίρνουν σεμινάρια....

Ετσι ακριβως !
Βαριοπουλα περιμενουμε φωτο.

XRISTOS71

Member
@nedeljia: δεν το περιμενα κι εγω οτι οι ανθρωποι θα μας σκλαβωσουν σε αυτο το βαθμο... ποσες φορες ρωτησαμε κατευθυνσεις και μας συνοδευαν σχεδον μεχρι εκει που θελαμε να παμε, και σε πολλες αλλες φασεις παθαμε πλακα με αποκορυφωμα τους ιδιοκτητες μας Milan και Marina
ε καλά είστε και κούκλες τώρα μεταξύ μας , δεν θα άφηναν τέτοια ευκαιρία !!!!!!!!!
Τελικά κάθε εμπόδιο σε καλό βγαινει .

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Μπραβο κοριτσια !! Πάντα τετοια ..
Με λιγώσατε με τις φωτογραφιες !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com