• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σερβία BEOGRAD - a short story

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Το Βελιγράδι στο πρόγραμμα.
αδικαιολόγητοι... όταν έχουμε εκεί και συμπεθέρους Σέρβους.
ονόματα των μενού εκτύπωσα ;)

(Αλλά.... το μισό Αιγαίο μας χωρίζει από το Ελ. Βενιζέλος!!!!)

GTS

Member
Πολύ όμορφη και συνοπτική ιστορία από το δημοφιλές όπως φαίνεται Βελιγράδι...εγώ θα πήγαινα μόνο και μόνο για αυτά τα (σλουρπ) burgerοειδή...άντε και για τον Τέσλα, να θυμηθούμε τις σπουδές μας (που δεν τις ξεχνάμε, κάθε μέρα με αυτά ασχολούμαστε). Άντε και για τις Σέρβες (αν ήμουν λεύτερος :D).

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Mπραβο Vario και Ευαγγελια παντα τετοια!!!!
Ειμαι σιγουρος οτι οποιος παει Βελιγραδι απο δω και περα σιγουρα δεν θα πεινασει.:haha:

Vario ευχομαι συντομα Κων/λη και Βερολινο,με κατατοπιστικο sort story οπως αυτο.

GTS

Member
Πλάκα πλάκα η βάριο έχει γράψει πολύ όμορφες και χρηστικές ιστορίες στο φόρουμ...αξέχαστη αυτή από τη Μπανγκόκ (και με φοβερό τίτλο).
Όταν πάμε κι εμείς με το καλό Βελιγράδι αυτές τις δυο ιστορίες θα τις έχουμε μαζί μας...να μην αδικήσουμε και τη μητσ..εε, τη Κουλ.., την Κυριακή εννοώ...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Για μενα (νομιζω το ιδιο ισχυει και για την Vario) το πιο ιδιαιτερο μερος που επισκεφθηκαμε στο Βελιγραδι.... Δεν το χορταινω...
The federal association of globe trotters

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Lorenzo Kakalamba
Το ντεκορ μοιαζει σαν να βρισκεσαι σε παιδικο δωματιο... Η κρατηση ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ διοτι γινεται χαμος !!
Το φαγητο βεβαια δεν μας ξετρελλανε , αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο

manelaki

Member
Για μενα (νομιζω το ιδιο ισχυει και για την Vario) το πιο ιδιαιτερο μερος που επισκεφθηκαμε στο Βελιγραδι.... Δεν το χορταινω...
The federal association of globe trotters
Τοσο ομορφο! Μπραβο κοριτσια! Τι ωραια μαγαζακια που εχουν; ;)
Κι αυτα τα φωτορεπορταζ σου (ναι αυτα με τα φαγητα εννοω!) Ευαγγελια με ξετρελαινουν! :clap:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Για μενα (νομιζω το ιδιο ισχυει και για την Vario) το πιο ιδιαιτερο μερος που επισκεφθηκαμε στο Βελιγραδι.... Δεν το χορταινω...The federal association of globe trotters
Και για μένα και για μένα.....:clap:
Πραγματικά όταν αναπολώ το Βελιγραδάκι οι βραδιές εκεί είναι από τα πρώτα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό...δεν είναι τυχαίο οτι το επισκέφτηκα δις...ειδικά το 1ο βράδυ πήγαμε στις 21.00 και φύγαμε στις 02.00 παρόλο που συνήθως κλείνει 01.00 Παρ.&Σαβ. (αυτά είναι τα τυχερά όταν πιάνεις φιλίες με το προσωπικό...:haha:).
Από εδώ και πέρα όποιος πάει Βελιγράδι και δεν το επισκεφτεί είναι αδικαιολόγητος...:D
(Να υποθέσω κορίτσια ότι εκεί ήπιατε τις ρακές στην υγειά μου.???:haha:)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Την είδες τη ρακη στη φωτό Εεε ; Χαχαχαααα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651