Λοιπόν η ιστορία του nickname είναι η εξής: καλοκαίρι του 99 μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι με ένα σέρβο ζωγράφο στις Σπέτσες (τύπου hostel σε νεοκλασσικό...). Κάθε πρωί ο Marko ξύπναγε από το δίπλα δωμάτιο και μου φώναζε Nedelja καλημέρα... χρόνια μετά όταν πήγα Σλοβενία το 2010 με φώναζαν Nedelja γιατί το όνομα μου τους φαινόνταν δύσκολο...οπότε όταν γράφτηκα στο forum επέλεξα το nick μου να έχει σχέση με το όνομα μου και ιδού....@nedeljia: δεν το περιμενα κι εγω οτι οι ανθρωποι θα μας σκλαβωσουν σε αυτο το βαθμο... ποσες φορες ρωτησαμε κατευθυνσεις και μας συνοδευαν σχεδον μεχρι εκει που θελαμε να παμε, και σε πολλες αλλες φασεις παθαμε πλακα με αποκορυφωμα τους ιδιοκτητες μας Milan και Marina.
Υ.Γ. Ρε συ, από πόσο παλια ήθελες να πας Σερβία και έβαλες σερβικο
nickname?
ε καλά είστε και κούκλες τώρα μεταξύ μας , δεν θα άφηναν τέτοια ευκαιρία !!!!!!!!!@nedeljia: δεν το περιμενα κι εγω οτι οι ανθρωποι θα μας σκλαβωσουν σε αυτο το βαθμο... ποσες φορες ρωτησαμε κατευθυνσεις και μας συνοδευαν σχεδον μεχρι εκει που θελαμε να παμε, και σε πολλες αλλες φασεις παθαμε πλακα με αποκορυφωμα τους ιδιοκτητες μας Milan και Marina
ε καλά είστε και κούκλες τώρα μεταξύ μας , δεν θα άφηναν τέτοια ευκαιρία !!!!!!!!!
Τελικά κάθε εμπόδιο σε καλό βγαινει .
Το βραδάκι θα ανέβουν και άλλες πολλέςΜπραβο κοριτσια !! Πάντα τετοια ..
Με λιγώσατε με τις φωτογραφιες !!