• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

BBC - Οι 6 πόλεις που χάνεται κανείς πιο εύκολα

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Στο Αγρίνιο έχει οδηγήσει κανείς;

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Απ' ότι έχω δει ας πω:
1. Νέα Υόρκη
2. Θεσσαλονίκη
3. Οδησσό
4. Ντόχα
5. Αγία Πετρούπολη
6. Βαλένθια

κι αυτό αποκλειστικά λόγω του μπακλαβαδοτού (κάποιες φορές semi-) ρυμοτομικού
Να προσθέσω και την Κόρινθο (εντός Ελλάδος). :)

elefinor

Banned
Απ' ότι έχω δει ας πω:
1. Νέα Υόρκη
2. Θεσσαλονίκη
3. Οδησσό
4. Ντόχα
5. Αγία Πετρούπολη
6. Βαλένθια

κι αυτό αποκλειστικά λόγω του μπακλαβαδοτού (κάποιες φορές semi-) ρυμοτομικού
Ε, όχι και η Θεσσαλονίκη. Θέλει πραγματικά κόπο να χαθείς εκεί ( τουλάχιστον στο κέντρο).

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Ουπς! Εγώ νόμιζα ότι ο Σπύρος απαντούσε στην ερώτηση "σε ποιες πόλεις ΔΕ χάνεσαι" :D Άκυρη η Κόρινθος λοιπόν.

elefinor

Banned
Vally, καλά το έγραψες εσύ, εγώ έγραψα π@π@ριά, γιατί δεν είχα προσέξει σε ποια ερώτηση απαντούσε ο Kalspiros. Mea culpa.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Vally, καλά το έγραψες εσύ, εγώ έγραψα π@π@ριά, γιατί δεν είχα προσέξει σε ποια ερώτηση απαντούσε ο Kalspiros. Mea culpa.
Μπα και δική μου ήταν η βλακεία, αλλά τέλος πάντων! Μέσα στο φόρουμ δε χανόμαστε! :haha::haha:

marioulita

Member
Κωνσταντινούπολη δεν χάθηκα.. ούτε και Βενετία. Έχω όμως μια αίσθηση πως όταν επισκεφθώ το Λονδίνο π.χ. που αναφέρθηκε θα χαθώ στα σίγουρα.
Μάλλον μου "πάει" το περπατητό περισσότερο από το πάρε μετρό, άλλαξε γραμμή, ξαναμπές μετρό :D
Tο Λονδίνο ειναι πανευκολο.Στο λεω εγω που χανομαι ακομη στην πολη μου την Θεσσαλονικη.:)

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Μα έτσι όπως είναι που δεν έχεις πού να σταματήσεις, τα μισά στενά είναι πεζόδρομοι και απαγορευτικά αναγκάζεσαι να παρκάρεις εκτός κέντρου και να περπατάς με τις ώρες... (αν δεν έχεις μπλεχτεί στο ενδιάμεσο).

skoumpi

Member
Ετσι ακριβώς είναι και στη Λάρισα. Νομίζεις οτι ένας δρόμος είναι παράλληλος με τον επόμενο αλλά πάντα είναι διαγώνιος! Πως γίνεται αυτό βρε παιδί μου; Και πάντα θα πέσεις σε μονόδρομο.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom