• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Barcelona Card

panpan

Member
ειπαμε το Τ10 που χρησιμοποιεις για μεσα την πολη ειναι της 1 ζωνης
μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στον προαστιακο αλλα μονο για 1 ζωνη
Για αεροδρομειο χρειαζετε 3 ζωνη η Τ 10 τριτης ζωνης.
Το καταλαβαμε???

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
cakenet και εγώ διάβασα στο Ιντερνετ αυτό στο Μετρό Βαρκελώνης

Το Τ10 ισχύει στο τρένο RENFE προς το αεροδρόμιο αλλά όχι για το Aerobus (το λεωφορείο express προς το αεροδρόμιο).

αλλά είπα να ρωτήσω και μια δεύτερη γνώμη. Καλά ρωτάω και στο αεροδρόμιο εκεί...δεν χάθηκε ο κόσμος. Ούτως ή άλλως αν δεν ισχύει μάλλον δεν θα ανοίγει η μπάρα να περάσουμε, οπότε θα το καταλάβουμε:lol:

Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Όχι...μιλάω αποκλειστικά για το τρένο, όχι για το Aerobus.

Κι όμως...είχα δίκιο τελικά, καλά θυμόμουν...ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και στο σημείο που αναφέρει για το Τ10.

Μετρό Βαρκελώνης

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Επαναφέρω το θέμα για να θέσω μερικές ερωτησούλες σχετικά με την barcelona card.
1. Στην λίστα με τις παρεχόμενες εκπτώσεις της κάρτας, υπάρχουν και μερικά που έχουν αστεράκι το οποίο έχει την επεξήγηση "ticket included". Μήπως ξέρει κανένας να μου πει τι σημαίνει αυτό; Είναι δωρεάν; Είναι κανονική τιμή αλλά παραλαμβάνεις το εισιτήριο αποφεύγοντας τις ουρές;

2. Γενικά σε όλα τα αξιοθέατα και μουσεία που περιλαμβάνει η κάρτα με κάποια έκπτωση, παίρνεις το εισιτήριό σου από την κανονική ουρά ή από κάποια άλλη;

3. Η ίδια ερώτηση και για τα αξιοθέατα που αναφέρονται ως "δωρεάν". Πρέπει να περιμενουμε στην ουρά; ή μπαίνουμε πιο γρήγορα;

Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη :)

thstavr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λισσαβωνα - Πορτο
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στην περίπτωση που φτάσουμε στο αεροδρομιο μετά τις 21:00? Στο site της κάρτας λέει οτι μπορείς να παραλάβεις την κάρτα σου 9-21:00.
Και κάτι άλλο υπάρχει τρένο ή λεωφορείο μετά τις 23:00 από αεροδρόμιο προς κέντρο?
Ευχαριστώ.

happiness

Member
Επόμενο Ταξίδι
...τελικά δεν άργησε :)
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Κούβα
Μα που είναι οι φίλτατοι συμφορουμίτες που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την barcelona card; Όλοι σε ταξίδια είναι; :)

marie_bon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Sorry ρε παιδιά αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως την παίρνεις -στα χέρια σου- αυτή την κάρτα!!!???Λίγη βοήθεια???

marie_bon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ε ναι..Αλλά πως την παίρνεις.Για παράδειγμα άν θέλω να την παραγγείλω μέσω internet??Θα μου την στείλουν στη διεύθυνση μου??

panpan

Member
μπορεις να την παρεις και μεσω ιντερνετ αλλα το ποιο ευκολο ειναι
απο το αεροδρομειο .

marie_bon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ναι αλλά φθάνω πριν τις 9 το πρωί..εκτός από το αεροδρόμιο υπάρχει και πουθενά αλλού???Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom