• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Barcelona Card

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:haha::haha::haha:

Ναι, η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα, κολλάς κάτι μικρόβια βρε παιδί μου, μα κάτι μικρόβια...από το πουθενά ένα πράγμα....;)

Τί να λέμε τώρα...:haha:

Για βάλε και ticker να βλέπω τις μέρες...:xalara:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
πρόκειται περί τεράστιας επιτυχίας του γκρουπ μας, όπως καταλαβαίνετε... ποιος έχει σειρά τώρα να πειστεί? :D
Εμένα μπορείτε να με ξαναπείσετε; :roll::lol:

Ή μάλλον όχι εμένα, να σας δώσω το τηλέφωνο του Boss να τον πείσετε για καμιά αδειούλα! :clap::clap::clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
πρόκειται περί τεράστιας επιτυχίας του γκρουπ μας, όπως καταλαβαίνετε... ποιος έχει σειρά τώρα να πειστεί? :D
.....................ελα ντε???
ερωτηση κρισεως!!αν καποιος εχει ευρωπαικη φοιτητικη καρτα,που εξασφαλιζει μειωμενο εισιτηριο σε πολλα αξιοθεατα, υπαρχει καμια περιπτωση να συμφερει να βγαλει την καρτα?
ποσο εχει περιπου η καρτα??

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Latina... δες τις τιμές εδώ:

Barcelona Card - La tarjeta tur

Adults / Adultos
2 Ημέρες 26?
3 Ημέρες 31,5?
4 Ημέρες 36?
5 Ημέρες 42?

Επίσης, μπορείς να την κλείσεις online εδώ με κάποια έκπτωση:

Barcelona Card - Barcelona Turisme

Δες και την σε σελίδα με όλα τα υπόλοιπα διαθέσιμα εισιτήρια:

TMB: Travelcards

japetus

Member
Η κάρτα αυτή ισχύει για 2-3 κλπ ημέρες ημερολογιακές ή η ισχύς της ξεκινα απο τη στιγμή που θα τη χρησιμοποιείς πρώτη φορα;
Πχ αν η καρτα ειναι για δυο μερες και την εκδώσεις το Σαββατο το μεσημερι θα ισχυει μεχρι την Κυριακή το βραδυ ή τη Δευτερα το μεσημερι;

vasilaki

Member
Όσο για την Barcelona Card, νομίζω ότι αυτό που αξίζει περισσότερο είναι να πάρει κανείς το Τουριστικό Λεωφορείο (που επίσης προσφέρει εκπτώσεις και κουπόνια) και τις υπόλοιπες μέρες να την βγάλει με το εισιτήριο Τ10.
Απορία; Το Τ-10 ισχύει και για τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο; Επίσης, επειδή κάπου διάβασα ότι υπάρχουν 2 τέρμιναλς στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, ξέρει κανεις σε ποιο προσγειώνεται η Aegean και αν είναι κοντά ο σταθμός του RENFE ή χρειάζεται shuttle για να πάμε;

Ευχαριστώ!:lol:

panpan

Member
Απορία; Το Τ-10 ισχύει και για τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο; Επίσης, επειδή κάπου διάβασα ότι υπάρχουν 2 τέρμιναλς στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, ξέρει κανεις σε ποιο προσγειώνεται η Aegean και αν είναι κοντά ο σταθμός του RENFE ή χρειάζεται shuttle για να πάμε;

Ευχαριστώ!:lol:
aegean terminal 1 δεν εχει τρενο
πας στο τερμιναλ 2 απο εκει περνεις το τρενο
το εισητηριο ειναι ζωνη 3 ,νομιζω 2,6- 2,7 ευρω

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Απ' ότι θυμάμαι....καλύπτεται με το Τ10 και η διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο.

vasilaki

Member
cakenet και εγώ διάβασα στο Ιντερνετ αυτό στο Μετρό Βαρκελώνης

Το Τ10 ισχύει στο τρένο RENFE προς το αεροδρόμιο αλλά όχι για το Aerobus (το λεωφορείο express προς το αεροδρόμιο).

αλλά είπα να ρωτήσω και μια δεύτερη γνώμη. Καλά ρωτάω και στο αεροδρόμιο εκεί...δεν χάθηκε ο κόσμος. Ούτως ή άλλως αν δεν ισχύει μάλλον δεν θα ανοίγει η μπάρα να περάσουμε, οπότε θα το καταλάβουμε:lol:

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα