• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Barcelona 10/05 - 15-05

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
) Τρίτη σκεφτόμαστε να πάμε στo pueblo espanol να δούμε Flamenco μαζί με φαγητό στο μαγαζί Tablao de Carmen? Καλή επιλογή? Υπάρχει και καλύτερη σε αυτα τα χρήματα?

ναι..παιδια,αξιζει το tablao de carmen? εχει παει κανείς?αξιζει τα χρήματα?σχεδον 140 ευρω το ζευγάρι για φαγητό..και show...
υπάρχει κάτι άλλο?
εχω βρει και ενα φθηνότερο το flamenco nervion..τα μισα χρήματα..αλλα δεν με ενθουσιασε η παρουσιαση του στο ιντερνετ...
και το flamenco cordobes ειναι στα ιδια χρηματα με την carmen..
αν κάποιος εχει παει σε καποιο απο αυτά..ας μας πεί.
ευχαριστώ.

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
) Τρίτη σκεφτόμαστε να πάμε στo pueblo espanol να δούμε Flamenco μαζί με φαγητό στο μαγαζί Tablao de Carmen? Καλή επιλογή? Υπάρχει και καλύτερη σε αυτα τα χρήματα?

ναι..παιδια,αξιζει το tablao de carmen? εχει παει κανείς?αξιζει τα χρήματα?σχεδον 140 ευρω το ζευγάρι για φαγητό..και show...
υπάρχει κάτι άλλο?
εχω βρει και ενα φθηνότερο το flamenco nervion..τα μισα χρήματα..αλλα δεν με ενθουσιασε η παρουσιαση του στο ιντερνετ...
και το flamenco cordobes ειναι στα ιδια χρηματα με την carmen..
αν κάποιος εχει παει σε καποιο απο αυτά..ας μας πεί.
ευχαριστώ.

Εμείς θα πάμε για Tapas menu και όχι Tablao menu, το οποίο κοστίζει 45?/άτομο με tapas και κρασί/sangria. Ούτως ή άλλως 1,5 ώρα είναι το show.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Εμείς θα πάμε για Tapas menu και όχι Tablao menu, το οποίο κοστίζει 45?/άτομο με tapas και κρασί/sangria. Ούτως ή άλλως 1,5 ώρα είναι το show.
ναι το ειδα και αυτο..συμφερει σιγουρα καλυτερα!!αυτο θα κανω και εγω αν οι εντυπώσεις σου ειναι καλές...εγω πάω 1/6..οποτε θα δοσεις πληροφορίες!!!
θα περιμενω να γυρισεις για να κλεισω τραπέζι!!!!
καλά να περάσεις!!
καλη πτηση!με aegean πας αν καταλαβα καλα απο την ωρα που φτάνεις..
εγω τελικα..κερδισα 1 μερα με την aegean..ηταν να φύγω 2/6 απευθειας για βαρκελωνη στις 8.30 το πρωί..εχτες τυχαια μπαινοντας στο σαιτ της εταιρειας για να δω ετσι απο περιεργια ποσο εχουν τωρα τα εισητηρια..τα εκλεισα 260 τα δυο ατομα..βλεπω οτι η πτηση αυτη γινεται μεσω μοναχου..παιρνω τηλέφωνο..και μου ειπαν ναι ..αλλαξε η πτηση..και προτειναν η να παρω τα χρηματα πισω η να φυγω μια μερα νωριτερα που παει απευθειας..με τα ιδια χρηματα βεβαια..οποτε προτιμησα το απευθειας,μια μερα νωριτερα..ευτυχως βρηκα και δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο..και ολα καλα..

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ναι το ειδα και αυτο..συμφερει σιγουρα καλυτερα!!αυτο θα κανω και εγω αν οι εντυπώσεις σου ειναι καλές...εγω πάω 1/6..οποτε θα δοσεις πληροφορίες!!!
θα περιμενω να γυρισεις για να κλεισω τραπέζι!!!!
καλά να περάσεις!!
καλη πτηση!με aegean πας αν καταλαβα καλα απο την ωρα που φτάνεις..
εγω τελικα..κερδισα 1 μερα με την aegean..ηταν να φύγω 2/6 απευθειας για βαρκελωνη στις 8.30 το πρωί..εχτες τυχαια μπαινοντας στο σαιτ της εταιρειας για να δω ετσι απο περιεργια ποσο εχουν τωρα τα εισητηρια..τα εκλεισα 260 τα δυο ατομα..βλεπω οτι η πτηση αυτη γινεται μεσω μοναχου..παιρνω τηλέφωνο..και μου ειπαν ναι ..αλλαξε η πτηση..και προτειναν η να παρω τα χρηματα πισω η να φυγω μια μερα νωριτερα που παει απευθειας..με τα ιδια χρηματα βεβαια..οποτε προτιμησα το απευθειας,μια μερα νωριτερα..ευτυχως βρηκα και δωματιο στο ιδιο ξενοδοχειο..και ολα καλα..
Τέλεια πολύ καλό! Εγώ τα έκλεισα 2 άτομα 210? και τα 4 εισιτήρια απευθείας Βαρκελώνη. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι φεύγω απο εκεί στις 11:30 το πρωί. Θα μπορούσα να κερδίσω μια μέρα ακόμα.

Σίγουρα θα ενημερώσω και με φωτογραφίες και με βίντεο!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Τέλεια πολύ καλό! Εγώ τα έκλεισα 2 άτομα 210? και τα 4 εισιτήρια απευθείας Βαρκελώνη. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι φεύγω απο εκεί στις 11:30 το πρωί. Θα μπορούσα να κερδίσω μια μέρα ακόμα.

Σίγουρα θα ενημερώσω και με φωτογραφίες και με βίντεο!
ααα..εσυ πηρες τα πρώτα φτηνα εισητήρια..εεεε....μμμμμ:(:(
τα κοιτουσα..τα κοιτουσα..να κλεισω..να μην κλεισω...και τελικα οταν το αποφασισα τα εισητηρια των 216 ευρώ ..νομιζω για την ακριβεια..ειχαν κανει φτερα...και ετσι πηρα τα επομενα των 260...
ναι και εγω φευγω κυριακη πρωι με aegean απευθειας...πολυ βλακεια αυτη η πρωινη πτηση...πληρωνεις που πληρωνεις ξενοδοχειο..τουλαχιστον να κερδιζες την μερα!!
αντε να περασεις καλα και να προσεχεις.

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γεια σου Ankouts! Θα σου πρότεινα να πας κέντρο με το λεωφορείο-το παίρνεις με το που βγαίνεις από το αεροδρόμιο και περνά κάθε 10-15 λεπτά (4,20ευρώ η διαδρομή κ 7 μετ'επιστροφής). Τερματίζει Placa Catalunya.Φίλοι που μένουν εκεί μου έχουν πει ν'αποφεύγω το τρένο(εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει σου λέω απλά τί μου έχουν πει).

Όσο για το τί να κάνεις όταν θα είναι τα μουσεία κλειστά ή την Κυριακή που έχεις πολλές ώρες ελεύθερες..Βαρκελώνη είναι αυτή! Θα σου πρότεινα να κάνεις βόλτες στο υπέροχο Parc Guell ή απλά να χαθείς στα σοκάκια της γοτθικής συνοικίας (εκεί βρίσκεται κ το μουσείο Πικάσο οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις). Ακόμη μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατο κ να γυρίσετε όλο το κέντρο και την παραλία.
Καλά να περάσετε!

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ευχαριστώ για την απάντηση liz! Θα πάρω το τραίνο διότι έχω βγάλει barcelona card οπότε είναι δωρεάν τα ΜΜΜ. Το Aerobus δεν περιλαμβάνεται μέσα στη κάρτα, οπότε κρίμα είναι να μην την εκμεταλλευτούμε. Είναι όντως πίο χρονοβόρο με το τραίνο αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα ;-).

Την Κυριακή αποφασίσαμε βόλτα στο El Born, στο Museu Picasso και Santa Maria el Mar.

Ευχαριστώ για τις ευχές !!!! :D

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
τι γίνεται ankouts...μας ξέχασες? πρεπει να γύρισες απο Βαρκελώνη..
περιμενουμε νέα σου..εναγωνίως...
βρες λιγο χρόνο και για μας......

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αχ αχ ioanna τα λόγια είναι περιττά. Δε μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενικός καθώς ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό. Πάντως πέρασα αξέχαστα!

Λοιπόν, ας ξεκινήσω από το τελος λέγοντας ότι δεν πήγα στο φλαμένκο καθώς δε πήγα στο Montjuic παρά μόνο για το Magic Fountain Show, το οποίο και σου συνιστώ να πάς όπως και να χει!!! Μοναδικό θέαμα, κάθε Πα-Σα-Κυ κατά τις 21:00.

Περπάτησα όσο μπορούσαν τα πόδια μας, κάποιες στιγμές σχεδόν έκλαιγα από τον πόνο, αλλά είμαι υπερήφανος διότι γνώρισα την πόλη όσο περισσότερο γινόταν σε 4 μέρες! Μοναδικές πλατείες, πανέμορφα και τα 2 λιμάνια, η Barcelonetta όμορφη με τις ψαρό ταβέρνες της, η Gracia με τα πλούσια μαγαζιά της, το eixample με την απίστευτη αρχιτεκτονική κτηρίων, το Barri Gotic με τα μοναδικά σοκάκια και κτήρια πολλών ετών και τα tapas του, το el born όμορφο με την μαγική εκκλησία Santa Maria El Mar και το μουσείο Picasso η la rambla ο απίστευτος δρόμος που ενώνει τους πάντες εκεί, με τα χαρακτηριστικά πλέον "ζωντανά" αγάλματα που η φαντασία τους δεν έχει τελειωμό. Βέβαια να σημειώσω την la boqueria στην la rambla, τετοια αγορά δεν έχεις ξαναδεί, με δεκάδες φρούτα που κάνουν απίστευτη εικόνα! Δεν έχει τελειωμό!!! Ότι θέλεις ρωτάς και σου απαντάω!

Να σημειώσω ότι το λεωφορείο για αεροδρόμιο φεύγει κάθε 6 λεπτά!!!! από την placa catalunya και στοιχίζει 4,25 ?. Αν ξαναπήγαινα θα έπαιρνα αυτο το aerobus και όχι το τραίνο καθώς στην αλλαγή από τραίνο σε μετρό περπατήσαμε πάρα πολύ και με τις βαλίτσες ήταν λίγο πακέτο.

Επίσης, ότι μπορείς να αγοράζεις από ψιλικαντζίδικό να το κάνεις γιατί καθώς τουριστικά μέρη οι τιμές σε κάποια προιόντα είναι τσιμπιμένες κι εννοώ για νερό και coca-cola κλπ. Coca-cola 1lt 1,10 σε ψιλικαντζίδικο , το κουτάκι να θυμάμαι καλά , 2 ? σε άλλο μαγαζί πιο τουριστικό.

Είδαμε όλα τα casas του gaudi, απίστευτα!!! όπως επίσης το μουσείο σοκολάτας μοναδικό. Το ενυδρείο must καθώς βλέπεις καρχαρίες σε απόσταση αναπνοής, δίπλα σου, απο πάνω σου κλπ όπως must και ένα εστιατόριο που φάγαμε paella στη Barcelonetta, Can Ramonet λέγεται, 60? 2 ατομα, paella, κρασί και crema catalana... α και μια και το θυμήθηκα δοκίμαζα crema catalana παντού, την πιο ωραία την έφαγα στην passeig de gracia στο μαγαζί εν ονόματι Tapa Tapa... θα με θυμηθείς, πολύ καλό tapas!!!

Περιμένω ερωτήσεις! Μας λείπει η Barca!!!!

Ανδρέας

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Καλώς μας ήρθες :clap:
νεαρέ Βαρκελωνόπλητκε,:haha:

Ερώτηση: (κρίσεως)
θέλεις να ξαναπάς;:haha::roll:

ankouts

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλώς μας ήρθες :clap:
νεαρέ Βαρκελωνόπλητκε,:haha:

Ερώτηση: (κρίσεως)
θέλεις να ξαναπάς;:haha::roll:
Καλώς σας ξαναβρήκα!!! Παρακαλώ τέτοιες ερωτήσεις που οι απαντήσεις είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερες, δε χρειάζονται... ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ είναι η απάντηση!!! Υπαρχουν τόσα που δεν έζησα και άλλα τόσα που θέλω να ξαναζήσω! :D:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom