• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Bachelor (Μπάτσελορ) party προορισμοί

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ιρλανδία έχει πάει κάποιος έχει άποψη;
Αν είναι να το κάνετε 17 Μαρτίου λέει...Για άλλες μέρες δεν θα το έλεγα

Αν είναι για τέλη Μάη, ίσως Ιμπιζα

Τα πάντα εξαρτώνται από τι θέλετε να κάνετε. Και το Παρίσι από νυχτερινή ζωή δεν λέει πολλά αλλά τα bachelor είναι πολύ διασκεδαστικά κι αν θέλεις μπορείς να κάνεις και άσχετους να συμμετέχουν στο πάρτι σου

varioAthens

Member

Τα πάντα εξαρτώνται από τι θέλετε να κάνετε. Και το Παρίσι από νυχτερινή ζωή δεν λέει πολλά αλλά τα bachelor είναι πολύ διασκεδαστικά κι αν θέλεις μπορείς να κάνεις και άσχετους να συμμετέχουν στο πάρτι σου
Δεν εχει? Με εναν Laurent Garnier, εναν Bob Sinclar και ποσους αλλους djs... εγω στα νιατα μου ειχα ερθει επι τουτου για clubbing στο Παρισι.... ειχε 2 κλαμπαρες... μια σε ενα υπογειο στη Σανς Ελιζε (διπλα απο μια αντιπροσωπεια της Πεζο) και αλλη μια σε ενα προαστιο οπου ειχε πολλα αραβικα γυραδικα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν εχει? Με εναν Laurent Garnier, εναν Bob Sinclar και ποσους αλλους djs... εγω στα νιατα μου ειχα ερθει επι τουτου για clubbing στο Παρισι.... ειχε 2 κλαμπαρες... μια σε ενα υπογειο στη Σανς Ελιζε (διπλα απο μια αντιπροσωπεια της Πεζο) και αλλη μια σε ενα προαστιο οπου ειχε πολλα αραβικα γυραδικα.
Δεν ξέρω ποιο λες. Ίσως το Le Baron αλλά έχει κλεισει εδώ και αρκετα χρόνια. Το showcase επίσης έκλεισε με την πανδημία.

Αράβικα έχει σε αρκετες γειτονιές. Είχες πάει Barbes; Δεν νομίζω. Rue des Rosiers μήπως; Κοντά στο Barbes έχει το La Machine du Moulin Rouge που είναι ωραίο. H Republique μήπως;

Επίσης στη Grands Boulevards έχει τον βασιλιά των club στο Παρίσι, το REX. Αλλά όταν είναι μετρημένα στα δάχτυλα δεν το λες επιτυχία για τη μεγαλύτερη πόλη της Ε.Ε.

Με μπέρδεψες τώρα, πρέπει να βρω που πήγες

Edit προαστιο λες. Στο Saint-Denis? Σε ποιο club πήγες εκεί; Μήπως La Villa που είναι στη Μονμάρτρη στα όρια

Last edited:

varioAthens

Member
Δεν ξέρω ποιο λες. Ίσως το Le Baron αλλά έχει κλεισει εδώ και αρκετα χρόνια. Το showcase επίσης έκλεισε με την πανδημία.

Αράβικα έχει σε αρκετες γειτονιές. Είχες πάει Barbes; Δεν νομίζω. Rue des Rosiers μήπως; Κοντά στο Barbes έχει το La Machine du Moulin Rouge που είναι ωραίο. H Republique μήπως;

Επίσης στη Grand Boulevards έχει τον βασιλιά των club στο Παρίσι, το REX. Αλλά όταν είναι μετρημένα στα δάχτυλα δεν το λες επιτυχία για τη μεγαλύτερη πόλη της Ε.Ε.

Με μπέρδεψες τώρα, πρέπει να βρω που πήγες

Edit προαστιο λες. Στο Saint-Denis? Σε ποιο club πήγες εκεί; Μήπως La Villa που είναι στη Μονμάρτρη στα όρια
Το ενα ηταν το REX νομιζω... για τον Laurant Garnier!

conathanaso

Member

Τι έχει 17 Μαρτίου;

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Αλλά όταν είναι μετρημένα στα δάχτυλα δεν το λες επιτυχία για τη μεγαλύτερη πόλη της Ε.Ε.
Στα δάχτυλα πόσων χεριών; Προφανώς έχει πάρα πολλά clubs. Τα λάτιν μαγαζιά είναι σαν να είσαι στη λατινική Αμερική.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παρισιού είναι ότι έχει πολύ αυστηρές εισόδους. Οι πιθανότητες να μπει αντροπαρεα σε κλαμπ (που να μην είναι εντελώς παρακμιακό) είναι 0,00000000%.

Γενικά αν θέλετε να πάτε αντροπαρεα σε μέρος με νυχτερινή ζωή πρέπει να ψάξετε που είναι ανεκτικοι σε αντροπαρεες. Η εντύπωση μου είναι ότι στη δυτική Ευρώπη δεν είναι. Γι'αυτό θα κοίταγα προς ανατολική Ευρώπη όπως προτάθηκε.

Κατά τα άλλα έριξα πάλι μια ματιά στα παλιότερα μηνύματα του τοπικ και έπαθα τακαμουρι με αυτά που διάβασα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στα δάχτυλα πόσων χεριών; Προφανώς έχει πάρα πολλά clubs. Τα λάτιν μαγαζιά είναι σαν να είσαι στη λατινική Αμερική.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παρισιού είναι ότι έχει πολύ αυστηρές εισόδους. Οι πιθανότητες να μπει αντροπαρεα σε κλαμπ (που να μην είναι εντελώς παρακμιακό) είναι 0,00000000%.

Γενικά αν θέλετε να πάτε αντροπαρεα σε μέρος με νυχτερινή ζωή πρέπει να ψάξετε που είναι ανεκτικοι σε αντροπαρεες. Η εντύπωση μου είναι ότι στη δυτική Ευρώπη δεν είναι. Γι'αυτό θα κοίταγα προς ανατολική Ευρώπη όπως προτάθηκε.

Κατά τα άλλα έριξα πάλι μια ματιά στα παλιότερα μηνύματα του τοπικ και έπαθα τακαμουρι με αυτά που διάβασα.
Ε τα latin όπως και άλλα μπαρ δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των μεγάλων αξιόλογων club. Άλλωστε είπα πως τα bachelor συνήθως είναι αρκετά ιδιαίτερα στο Παρίσι αλλά και σχεδόν δεδομένο πως ο γαμπρός είναι διατεθειμένος να γίνει περίγελος στο μαγαζί και τα πέριξ

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ασχετο, αλλα για ποιον λογο να παει καποιος να κανει bachelor εκτος ελλαδας?
οκ δεν μιλαμε για Κολομβια...

αν κ εδω που τα λεμε μια βολτα να κανεις το βραδυ στο Newcasltle με αυτα που βλεπεις δεν ξερεις αν εισαι σε one-town bachelor η σε κανα πεζοδρομο

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ε τα latin όπως και άλλα μπαρ δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των μεγάλων αξιόλογων club. Άλλωστε είπα πως τα bachelor συνήθως είναι αρκετά ιδιαίτερα στο Παρίσι αλλά και σχεδόν δεδομένο πως ο γαμπρός είναι διατεθειμένος να γίνει περίγελος στο μαγαζί και τα πέριξ
Για κλαμπ έγραψα όχι μπαρ. Λάτιν κλαμπ να βαράνε μέχρι το πρωί και το Παρίσι έχει πολλά. Η κατηγορία "μεγάλα αξιόλογα" κλαμπ δεν ξέρω τι είναι πάλι. Το από νυχτερινή ζωή δεν λέει πολλά το Παρίσι μου ακούγεται σαν ανέκδοτο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.729
Μέλη
39.470
Νεότερο μέλος
stepadou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom