psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Κλείνουν ποτέ αυτά τα μαγαζια;υπαρχει ακομα ο αριστος?
Κλείνουν ποτέ αυτά τα μαγαζια;υπαρχει ακομα ο αριστος?
ποια εταιρεία έχει από Θεσσαλονίκη απευθείας για πόρτο;Αν μιλάς για πτήσεις από Θεσσαλονίκη, τώρα ξεκινάει απευθείας το Πόρτο, με αρκετά υψηλές όμως τιμές.
είχα προειδοποιήσει σε μια προηγούμενη ιστορία ότι μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι ελληνική πατέντα, αλλά δε με πήρε κανένας υπόψη του. 365 συνταγές λέει και η σκορδαλιά που είναι ρε παιδιά?Μισές δουλειές όντως. Την άλλη φορά θα κουβαλάμε τα σκόρδα μαζί.
αν ποτέ βρεθείς στην περιοχή της βιτσενζας στην Ιταλία σε κάποιο εστιατόριο και υπάρχει στο μενού, παρήγγειλε βακαλά αλα βιτσεντίνα με πολέντα.είχα προειδοποιήσει σε μια προηγούμενη ιστορία ότι μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι ελληνική πατέντα, αλλά δε με πήρε κανένας υπόψη του. 365 συνταγές λέει και η σκορδαλιά που είναι ρε παιδιά?
Για να σε βοηθήσω, σου λέω από τώρα ότι 28 Οκτωβρίου είναι ΠαρασκεύηΤο γεγονός ότι η 25η Μαρτίου έπεφτε Παρασκευή μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αφορμή για εκδρομή, κολλώντας και μια μέρα ακόμη άδεια (απ’ αυτές που σε όλους τους Ι.Υ. περισσεύουν και δε ξέρουν πότε θα τις πάρουν), προκειμένου να φτιαχτεί ένα αξιοπρεπές τετραήμερο. Τηρουμένων των συνθηκών και των περιορισμών όμως, δε μπορούσα να το κανονίσω και πολύ νωρίτερα όπως αρέσκομαι, αλλά μόλις ενάμιση μήνα πριν.
Ξεκινάει η Aegean το δρομολόγιο.ποια εταιρεία έχει από Θεσσαλονίκη απευθείας για πόρτο;
Βρε καλό ήταν, πολύ καλό δε λέω, αλλά σα τη δική μας συνταγή πουθενά!365 συνταγές λέει και η σκορδαλιά που είναι ρε παιδιά
Όχι μόνο αυτό, κάθεται θαυμάσια, με την 26η να πέφτει Τετάρτη και την 27η του αγίου ανάμεσα, μεγάλη η χάρη του.Για να σε βοηθήσω, σου λέω από τώρα ότι 28 Οκτωβρίου είναι Παρασκεύη
Μου βάζεις δύσκολα, αλλά κάτι θα γίνει γι' αυτό.Στο καλύτερο χρονικό σημείο ήρθε αυτή η ιστορία! Ελπίζω να ολοκληρωθεί μέχρι την 21η που φτάνω στο Πόρτο! Περιμένουμε τη συνέχεια!!!
μακάρι να είναι αλήθεια αυτό που λες αλλά όσο και να έψαξα δεν έχει απευθείας.Ξεκινάει η Aegean το δρομολόγιο.
Άντε με το καλό!!Όχι μόνο αυτό, κάθεται θαυμάσια, με την 26η να πέφτει Τετάρτη και την 27η του αγίου ανάμεσα, μεγάλη η χάρη του.
Ποιος σου λέει ότι δεν έχω κλείσει ήδη εισιτήρια;
Βολεύει πολύ αυτό και το κάνω κι εγώ εδώ και χρόνια. Τα έχεις και μαζί στο κινητό για να μπορείς να κινείσαι άνετα με το GPS. Έπρεπε να μου τα ζητησεις. Θα σου τα έδινα με αντάλλαγμα ένα κουτάκι pasteis de nata μόνο.Στα παραπάνω συμπεράσματα οδηγήθηκα ψάχνοντας για τα αξιοθέατα της πόλης, σημειώνοντας τα στον ηλεκτρονικό χάρτη της Google όπως αρέσκομαι το τελευταίο καιρό.
Εκκλησίες και πλακάκια (Azulejos) άπειρα!(αναρωτώμενος ψάχνοντας για το πόσες εκκλησίες έχει αυτή η πόλη),
Την είχα δει με τα ίδια μου τα μάτια, ξεκινούσε Ιούνιο, δε ξέρω τι έγινε και δεν υφίσταται πλέον έχεις δίκιο, δε τη βρίσκω τώρα.μακάρι να είναι αλήθεια αυτό που λες αλλά όσο και να έψαξα δεν έχει απευθείας.
Ναι, απ' όσο θυμάμαι, μάλιστα δε τις βγάζει μόνο τέλος Αυγούστου αλλά και αρκετά νωρίτερα, τον Μάη.Παρεπιπτόντως στάνταρ δεν είναι αυτές οι προσφορές; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην τις βγάλει;
Ότι πιο βολικό, αν και αρκετός κόσμος αρέσκεται στο παραδοσιακό τρόπο με τον έντυπο χάρτη!Βολεύει πολύ αυτό και το κάνω κι εγώ εδώ και χρόνια. Τα έχεις και μαζί στο κινητό για να μπορείς να κινείσαι άνετα με το GPS.
Με το ζόρι κουβάλησα 3 κομμάτια τελευταία στιγμή..Έπρεπε να μου τα ζητησεις. Θα σου τα έδινα με αντάλλαγμα ένα κουτάκι pasteis de nata μόνο.