• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Bουδαπεστη-tips?

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Παιδιά ευχαριστούμε για όλες αυτές τις πληροφορίες που έχετε παραθέσει όλοι εσείς που πήγατε τώρα τελευταία στην Βουδαπέστη. Είναι πολύ χρήσιμες. Να 'στε καλά!

Traveller

Member
Η κοπάνα από την δουλειά της Παρασκευής θα ήταν τρίωρη και η επιστροφή της Κυριακής τον αξημέρωτο της Δευτέρας, δυσκοίλια και βάρβαρα πράματα αλλά… αλλά… είναι λίγα τα λεφτά Άρη και η γκόμενα μπάνικη… κανείς δεν ξέρει πως πετάτε με 79 ευρώπουλα και η Βουδαπέστη είναι καψουρεύσιμη η ρουφιάνα… μοιραία το Π/Σ/Κ αποφασίστηκε άμεσα…

Παρασκευή μεσημεράκι λοιπόν και μίνι σύσκεψη στο ΓΡΗΓΟΡΗ του Ελ.Βεν…. σπαραξικάρδιος χαιρετισμός με τον ακατανόμαστο που έφευγε μισή ώρα αργότερα ψάχνοντας τον μύθο του στο Μαρακές και επιβίβαση στο αερόπλοιο της Malev… η θέση μου διαλεχτή 4Α… business… αν γνωρίζεις τα κόζια και κάνεις ηλεκτρονικό check in από την οικία σου το προηγούμενο βράδυ παίρνεις τα καλύτερα… στα 737 της Malev η τρίτη και η τέταρτη σειρά είναι business προδιαγραφών και μπορείς να τις τσιμπίσεις από τον κομπιούτερα σου… άντε πάλι το πήρατε το tip σας…

H πτήση άνευ σοβαρού σχολιασμού, μιάμιση ώρα μόλις… το αεροπλανάκι μια χαρά , η πτήση δυο χαρές και η άφιξη, 10 λεπτάκια πριν το καθορισμένο , τρεις χαρές … από την άλλη οι αεροσυνοδοί μια τρομάρα και το σέρβις, ένα σαντουιτσάκι της συμφοράς και μια πορτοκαλάδα από γνήσια Ουγγαρέζικα πορτοκάλια, δυο τρομάρες… στη σούμα όμως … Χαρές – Τρομάρες 3-2… κερδίσαμε… άρα αγαπάμε και ξαναπετάμε με Malev…

Άφιξη στο μικρό και γυαλιστερό Ferihegi 2… καμιά σχέση με το παλιό σοσιαλιστικό Ferihegi 1 που συνάντησα ένα δροσερό πρωινό του 91 στο πρώτο μου πονηρό ραντεβού με την κουκλάρα, την Βουδαπέστη… αν είσαστε τουλάχιστον τρείς πάρτε taxi και μην ψάχνεστε… οι τιμές είναι μαρκέ και η ταλαιπωρία που γλυτώνετε μεγάλη… μισή ωρίτσα αργότερα φτάναμε στο Boscolo… express check in , upgrade σε σουίτα, γιατί είμαι ο traveller και στο Boscolo αγαπάνε τους καλούς πελάτες τους και θριαμβευτική είσοδος στον παράδεισο του 231… περιγραφή δωματίου δεν θα σας κάνω γιατί θα σας πιάσει κατάθλιψη, απλά θα σας πω ότι δώσαμε 117? το τρίκλινο το βράδυ… ρίξτε ένα μάτι στο site της Boscolo, δείτε γιατί μιλάμε και από εκεί και μετά κάντε τα κουμάντα σας…

Ο κάματος της ημέρας άρχιζε να με καταβάλλει… αντέδρασα… έδωσα το σύνθημα για ωριαία χαλάρωση στη πισίνα, στα έγκατα του ξενοδοχείου… μπουρνούζια, πετσέτες, κάθοδος με το ειδικό ασανσέρ και βουτιά στη γλυκιά θαλπωρή των 30 βαθμών…

Ο Οκτώβρης είναι η εποχή της τρούφας και το Krizia το καλύτερο Ιταλικό της πόλης… και όταν λέμε Ιταλικό εννοούμε Ιταλικό… το ριζότο al dente και η μαύρη τρούφα άμεσα συγκρινόμενη με αυτή της Umbria… o Graziano, ο ιδιοκτήτης, δίνει μαθήματα επαγγελματισμού με τα τρία prosecco που μας κερνάει για αρχή… διαλέγουμε μια ιντριγκαδόρικη σαλάτα εποχής, καταβροχθίζουμε τις επικές παπαρδέλες και τα μυθικά ριζότο, όλα παντρεμένα με την θεία γεύση της τρούφας, δοκιμάζουμε μια καλούτσικη τιραμισού, απολαμβάνουμε ένα τυπικό ξηρό κόκκινο Μαγυάρικο και σφίγγουμε με συγκίνηση το χέρι του Graziano φτωχότεροι κατά 30? ο καθένας… όχι η Βουδαπέστη δεν είναι φτηνή αλλά στην Αθήνα δεν θα βρεις τρούφα κι αν βρεις θα ματώσεις για να την απολαύσεις…

Το πρωινό στο Boscolo είναι ιεροτελεστία… οπτική και γευστική απόλαυση… του αφιερώνουμε σκάρτη ώρα και σκασμένοι πια ξεκινάμε το φλερτ μας με την πόλη… Μetro και Mozkva ter… η επιτομή του σοσιαλιστικού ρεαλισμού… φωτογραφίζω τα αγαπημένα μου IKARUS, τα διαβόητα λεωφορεία που κοσμούσαν τους δρόμους της Αθήνασ την δεκαετία του 80 και σήμερα ακόμα κυκλοφορούν στη Βουδαπέστη και τραβάμε την ανηφοριά προς την παλιά Βούδα… ερωτεύσιμη… στενά δρομάκια, ανακαινισμένα σπίτια , εκκλησίες, μνημεία και τέλος άφιξη στους προμαχώνες των Ψαράδων , το βαρύ τουριστικό πυροβολικό της πόλης… απλά υπέροχα… σπαταλάμε κανένα δύωρο χαζεύοντας και σιγά- σιγά παίρνουμε το δρόμο της καθόδου προς την γέφυρα… οι τουρίστες συνωστίζονται στην tourist trap του οδοντοτού… γελάω και το φωτογραφίζω… μπροστά μου είναι η γέφυρα… η γέφυρα των Αλυσίδων, η εντυπωσιακότερη της πόλης και μια από τις ωραιότερες του κόσμου… Ο μεγάλος Γαλάζιος(;) Δούναβης αργοκυλά κάτω της κι εγώ απολαμβάνω… προσπαθώ να χορτάσω το τοπίο αλλά που… το Four Seasons είναι ακριβώς απέναντι… ένα πρώην παλάτι… οι τιμές διαμονής αστρονομικές αλλά η υπέρβαση για ένα σνακ απαραίτητη… υπέροχη σικάτη πολυτέλεια… η μέρα φεύγει τα Gelert έρχονται… 12? και είσοδος στα περίφημα λουτρά… ωραία , εντυπωσιακά, αναζωογονητικά… αν είστε με το ταίρι σας δεν θα τα απολαύσετε όμως… δεν είναι μικτά… η δική μας όμως υπέροχη μπακουροπαρέα έδωσε ρεσιτάλ μουλιάσματος… απίθανη εμπειρία…

Το Menza είναι περίπτωση εστιατορίου… μοδάτο, χαρούμενο, πολύχρωμο με καλό φαγάκι… τα καλά όμως σταματάνε κάπου εδώ… αν δεν μπορείς να κάνεις κράτηση ούτε καν από το τηλέφωνο, μένεις με τον μουτζούρη στο χέρι… κάπως έτσι μείναμε κι εμείς το Σάββατο το βράδυ και ψαχνόμαστε… ήσυχος ότι θα βρω τραπέζι την πάτησα και έτσι πήρα το ρίσκο να πάμε στο Raspi… κοίταξα με σοβαρό ύφος τον concierge του Boscolo προσπαθώντας να τον ψυχολογήσω… μου φάνηκε καλόγουστος και τον εμπιστεύθηκα… το αποτέλεσμα ήταν ανεκτό… το Rasti τουλάχιστον είχε άποψη… και στο χώρο και στα φαγητά… το κουνέλι μου ήταν ομολογουμένως άριστο, ένα πραγματικά μεγάλο πιάτο… οι υπόλοιποι της παρέας όμως δεν φάνηκαν και τόσο τυχεροί… ακούστηκαν μουρμούρες… σίγουρα είναι μια αξιοπρεπής λύση, την προτείνω και σίγουρα θα την ξανατσεκάρω… από 30? το άτομο με κρασί…

Η Κυριακή ξημέρωσε με μια μουντάδα… μετά την ιεροτελεστία της κτηνωδίας στο πρωινό αφιερώσαμε την μέρα στο περπάτημα της Πέστης… η ιδέα του Gundel απορρίφτηκε, μια που το brunch του τελεύει στις 3 κι εμείς ούτε καν τις ομελέτες δεν είχαμε προλάβει να χωνέψουμε… αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να το χάσετε… το brunch στο Gundel είναι το απόλυτο must… βόλτες λοιπόν… Παραδουνάβιος περίπατος , Κοινοβούλιο, φωτογραφίες στη γεφυρούλα με τον Ιmre Nagy, Αγ.Στέφανος, προσκύνημα στο Σοβιετικό μνημείο αφιερωμένο στον κόκκινο στρατό που ελευθέρωσε την πόλη και μεσημεριανό pit stop στο Café Central, την επιτομή του κλας… πάρτε μια σαλάτα με σπανάκι, τυρί και σύκα και τολμήστε να δοκιμάσετε την καπνιστή πέστροφα με το αχλάδι… το Π/Σ/K τελειώνει αλλά σαν encore έχει ξανά λουτρά… μικτά αυτή την φορά… τα λουτρά του Szechenyi βρίσκονται δίπλα στο Gundel στη μέση του Πάρκου… μετά από πολλά crash tests θα πω ότι είναι η καλητερότερη περίπτωση λουτρών της πόλης … δεν έχουν ίσως την art nuovo μεγαλοπρέπεια του Gelert αλλά το μέρος είναι μια υπέροχη νερένια παιδική χαρά για ενήλικες… είναι φυσικά παντός καιρού και ώρας… όσο διασκεδαστικά είναι ένα καλοκαιρινό πρωινό με ζέστη άλλο τόσο υποβλητικά είναι ένα χειμωνιάτικο χιονισμένο βράδυ του χειμώνα… ηρεμήστε η θερμοκρασία στην μεγάλη εξωτερική πισίνα αγγίζει τους 38 βαθμούς… σίγουρα ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις στο βίο σου πριν αποδημήσεις…
Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Nyugati pu. έδειχνε υπέροχα παρακμιακός στο σκοτάδι της νύχτας… σιγά μην έφευγα για το αεροδρόμιο με συμβατικό τρόπο… καβαλήσαμε το τοπικό τρένο για Szeget και είκοσι λεπτά περίπου αργότερα φτάσαμε στη μέση του πουθενά, όπου πουθενά ο σταθμός τρένου του Ferihegi Terminal 1… Περάσαμε τον αυτοκινητόδρομο, ανεβήκαμε μια γέφυρα και ανακαλύψαμε την στάση του λεωφορείου για το Terminal 2… ένα τεταρτάκι αργότερα το 737 της Μalev που θα μας γύριζε στην Αθήνα μας χαμογελούσε…

Mal?v

Luxury Hotel Budapest - 5 Star Hotels Boscolo

Ristorante Krizia

Gellert Spa and Bath - Budapest

- M E N Z A - ?tterem ?s k?v?z?

R?spi Budapest ?tterem ?s Vin?rium

html title

Szechenyi Bath and Spa Budapest

Centr?l K?v?h?z

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Ευχαριστούμε για το ωραίο (όπως πάντα ) ραπόρτο. Διαβάζεται χωρίς ανάσα. Πολύ χρήσιμη η παράθεση των σχετικών sites για πληροφορίες. Θα πρέπει να το καθιερώσουμε όλοι ειδικά στις «Ιστορίες».

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σευχαριστουμε!!!:clap:
Τοκλεισα κι εγω το 79,αλλα εχω καιρο ακομα να περιμενω και 6 χρονια μετα ανυπομονω να ξαναπαω στα λουτρα!!:clap:

ioannag

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάω Ιταλία...Ναιιιιι!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο κόσμος όλος...
Καλησπέρα και από μένα..
Χθες ξημερώματα επιστρέψαμε και εμείς από Βουδαπέστη..
Η πτήση με τη Malev μια χαρά ιδίως για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις..
Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε λιγάκι επειδή περιμέναμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο αλλά τελικά η ταλαιπωρία άξιζε τον κόπο..
Το ταξίδι ουσιαστικά, το έκλεισα ένα βράδυ του Ιούλη, που έχοντας πήξει από το διάβασμα και τσατισμένη που δεν θα πήγαινα πουθενά διακοπές (πάλι) το καλοκαίρι, μπήκα στο forum και είδα την προσφορά της Malev..
Με 205? το άτομο σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό και τα αεροπορικά, λέω μάλλον κορόιδα ψάχνουν..
Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο παραπάνω και για την προσφορά (απ’ ότι είδα, κατά διαστήματα η Malev βγάζει διάφορα πακέτα σε συνεργασία με κάποια ξενοδοχεία) αλλά το σημαντικότερο για το ξενοδοχείο, είπα να το κάνω το βήμα..
Το ξενοδοχείο (Alta Moda Fashion Hotel), είναι ένα ολοκαίνουριο κεντρικό ξενοδοχείο, στην Πέστη, πολύ κοντά στη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου αλλά και στο Κοινοβούλιο. Το δωμάτιο ήταν συμπαθητικό, καθαρό και άνετο και το πρωινό πλουσιότατο.
Η πόλη είναι πραγματικά υπέροχη και στεναχωρήθηκα που δεν είχα κλείσει για περισσότερες μέρες. Είμαι της άποψης ότι σε τέσσερις μέρες δεν προλαβαίνεις να τη χαρείς, μόνο να τη δεις, και αυτό τα βασικά… Ίσως, όμως έτσι τελικά, κάποια στιγμή θα ξαναπάς..
Αυτό όμως που είναι must είναι τα λουτρά, και εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τα παιδιά που ούτε το όνομα τους δεν ξέρω, αλλά συνηγόρησαν στο να πείσω τον ξεροκέφαλο το φίλο μου να πάμε…Ταξιδεύαμε μαζί από Αθήνα, μείναμε στο ίδιο ξενοδοχείο, τους πετύχαμε το πρώτο βράδυ στο Fatal (θα σας τα πω μετά), είχαν πάει στα Gellert ήδη και ήταν ενθουσιασμένοι. Όταν ξεκίνησε λοιπόν ο δικός μου να το σκέπτεται, του εμφάνισα τα μαγιό μας (που κρυφά είχα πάρει μαζί μου γιατί φοβόταν μην κρυώσει ο κ.. του μετά συγχωρήσεως:D) και του λέω πάμε…
Τα υπόλοιπα θα σας τα πω άλλη στιγμή γιατί νύσταξα, ακόμα δεν έχω συνέλθει απο το ταξίδι, κουρασμένη γύρισα..;)

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλησπέρα σε όλους,:clap:
και εγώ άρτι αφηχθείς απο τη πανέμορφηηηηηηηηηηη Βουδαπέστη.:p:p
ήταν η πρώτη φορα που επισκεπτόμουν εγω και η γυναίκα μου τη Βουδαπέστη και φεύγοντας υποσχεθήκαμε οτι θα ξαναπάμε,έστω για ένα Π/Σ/Κ.
φύγαμε παρασκευή μεσημέρι απο θεσ/νίκη έχοντας μια άψογη πτήση (εσάς απο Αθήνα σας δόσανε και ένα σαντουιτσάκι,εμάς τους επαρχιώτες μόνο από ένα σακουλάκι με φυστικάκια),το αεροπλάνο κάνει μια τεράστια βόλτα από το νότο προς το βορά πάνω απο τη Βούδα και παράλληλα με το Δούναβη και βλέπεις απο ψηλά όλη τη πόλη,απο τις τόσες περιγραφές των μελών του φόρουμ (τους οποίους θέλω έναν-έναν να χιλιοευχαριστήσω για όλα τα ενδιαφέροντα μου υπέδειξαν και μου επισήμαναν)νόμιζα οτι έβλεπα μια πόλη που ήξερα και έδειχνα στη γυναίκα μου όλα τα κτίρια και τα μνημεία που μπορούσες να διακρίνεις.
φθάνοντας και έχοντας ακολουθήσει συμβουλή μελών του φόρουμ για το βανάκι του www.airportshuttle.hu που είχα κλείσει εκ των προτέρω μας μετέφερε στο ξενοδοχείο μας το οποίο ήταν το Eurostars Budapest Center μέσω booking.com στα 300ευρώ με πρωινό για 4 βράδια.(το ξενοδοχ. καινούριο,πεντακάθαρο,πρωινό για τα γούστα μας υπέροχο,εξυπηρετικότατο το προσωπικό και κεντρικό,μπορούσες να πάς οπουδήποτε στο κέντρο με τα πόδια).
το μόνο του μειονέκτημα,αν θεωρηθεί έτσι για τους καπνιστές,δεν υπάρχει κανένας χώρος για κάπνισμα.
μέχρι να τακτοποιηθούμε στο δωμάτιο και να ξανακατεβούμε είχε γίνει 6-6.30 και είχε αρχίσει να νυχτώνει (τώρα με την αλλαγή της ώρας θα νυχτώνει απο τις 4,30) βγήκαμε να κάνουμε μια αναγνωριστική βόλτα.
βγαίνοντας απο το ξενοδ. στο δρόμο Kossuth Lajos πήγαμε προς το ποτάμι,στα 200 μέτρα είναι στάση μετρό της γραμμής 3 καθώς και σούπερ-μάρκετ ανοικτό 24 ώρες, στα επόμενα 200 μέτρα είναι ο ξακουστός πεζόδρομος Vaci utca,εμείς πείγαμε αριστερά δηλ. απο τη μέση και προς το τέλος του,η δια φορά θερμοκρασίας γινόταν όλα και πιο αισθήτη όσο βράδιαζε,ο δρόμος ήταν γεμάτος μαγαζιά με τουριστικά είδη ,καφέ και εστιατόρια,μετά απο πολλές προσκλήσεις που είχαμε απο τους νεαρούς και νεαρές που μας διαφήμιζαν τα μαγαζιά και τα φαγητά τους καθώς και η πείνα αρχισε να μας λέει οτι έπρεπε να αποφασίσουμε κάπου να καθίσουμε, επιλέξαμε το τελευταίο μαγαζί του δρόμου το Old Street Kavehaz es Etterem στη Vaci utca 86. www.oldstreetcafe.eoldal.hu
ένας πολύ ζεστός και όμορφος χώρος ο οποίος εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε και αναντικατάστατος,(απο τις 5 βραδιές που φάγαμε στη Βουδαπεστη οι 4 ήταν στο ίδιο μαγαζί,μόνο μία μέρα αλλαξοπιστήσαμε πηγαίνοντας σε μαγαζί με βιολιά),για να φανταστήτε οταν μαζεύανε τα πιάτα μας δεν θέλανε πλύσιμο,ήταν πεντακάθαρα-εκείνες οι απαλές σάλτες με μαύρο πιπέρι-το δενρολίβανο-το ρίζι μπασμάτι μοσχοβολούσε όλο το μαγαζί-οι γαρνιτούρες με τα ψητά λαχανικά θα μας μείνουν αξέχαστα.
κάνοντας και το αυριανό μας προγραμμα αποφασίζουμε να κάνουμε ένα ημερήσιο city tour με τα κόκκινα διόροφα λεωφορία Hop on-Hop off.
πάρτε ενημερωτικά απο το αεροδρόμιο,κάνει 15 στάσεις σε όλα σχεδόν τα αξιοθέατα της Βουδαπέστης και μπορείς να κατεβαίνεις όπου θέλεις και να ανεβαίνεις στο επόμενο που περνά κάθε μισή ώρα,
στο πρόγραμμα που έχω το οποίο ειναι απο 1 απριλιου-31 οκτωβ. ξεκινούν στις 10 το πρωί και κάνουν μια πλήρη περιστροφή σε 2 ώρες,κοστίζει 4.500 φιοριν. το άτομο και περιλαμβάνει και μία κρουαζιερα στο δούναβη μιας ώρας πάλι με 3 στάσεις.
εμείς κατεβήκαμε τρείς φορές,μία στο λόφο του κάστρου(ματτιας-προμαχόνας των ψαράδων κλπ) μια στο λόφο Γκελλερτ απο όπου η θέα σου κόβει την ανάσα και τη τρίτη απο το βαποράκι στο νησί Μαργαρίτα για μία ώρα και νοικίασαμε διπλό ποδήλατο και κάναμε μία μεγάλη βόλτα,υπάρχουν και ηλεκτρικά αμαξάκια αλλά πρέπει να έχεις μαζί σου το δίπλωμα οδήγησης.
μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά με κάποιες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και μπύρα η μέρα σου έχει γεμίσει ευχάριστα.
για να μην το ξεχάσω όσο αφορά τον καιρό που είχαμε εμεις:
σαββατο-αρκετά καλός με διαστήματα με ήλιο και αρκετο κρύο.
κυριακή-μουντός και συννεφιασμένος
δευτέρα-το ίδιο
τρίτη-βροχή απο το πρωί μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα ήλιο αεράκι και ψοφόκρυο.
η συνέχεια αργότερα......................

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
οντως φοβερη εμπειρια η βολτα στο νησι της μαργαριτας με ποδηλατο...
τα λουτρα δεν τα τιμησατε...?
το ξενοδοχειο πρεπει να ειναι πολυ καλο, ηταν αναμεσα στις 2 τελικες επιλογες μου αλλα τελικα δεν εκατσε αυτο...
καλα δεν εχασες και τιποτα απο τη σαντουιτσαρα της malev... 1 μπουκια κυριολεκτικα ειναι...
και εγω καποια στιγμη στο μελλον θα την ξαναεπισκεφθω

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
makisg αλλά και όποιος άλλος γνωρίζει, θα μπορούσατε να προτείνετε μαγαζί με βιολιά και κάποιες σχετικές πληροφορίες πχ περιοχή, φαγητό, τιμές κλπ. Όσο κι αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικο. Ευχαριστώ.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
makisg αλλά και όποιος άλλος γνωρίζει, θα μπορούσατε να προτείνετε μαγαζί με βιολιά και κάποιες σχετικές πληροφορίες πχ περιοχή, φαγητό, τιμές κλπ. Όσο κι αν ψάχνω δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικο. Ευχαριστώ.
Δες εδώ #24:

http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...%F1%E1%F4%E9%F3%EB%DC%E2%E1-2.html#post187614

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
στο ξενοδοχείο μας το οποίο ήταν το Eurostars Budapest Center μέσω booking.com στα 300ευρώ με πρωινό για 4 βράδια.(το ξενοδοχ. καινούριο,πεντακάθαρο,πρωινό για τα γούστα μας υπέροχο,εξυπηρετικότατο το προσωπικό και κεντρικό,μπορούσες να πάς οπουδήποτε στο κέντρο με τα πόδια).
έλα ρε συ! και εμείς εκεί μείναμε! φοβερό ξενοδοχείο και ως καινούργιο ήταν πολύ καθαρό! για 5 βράδια 410 ευρώ μέσω μπούκινγκ

kakos21

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!
Γεια σε όλους τους συμφοριτες Γύρισα και εγώ από Βουδαπέστη χθες και δεν έχω και πολλά να πω παρά μόνο ένα ευχαριστώ σε όλους εδώ μέσα που έχουν γράψει όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες. Πήγα σε όλα αυτά τα μέρη που προτείνουν και είναι όντως εντυπωσιακά.
Η πόλη είναι πανέμορφη και με το που πάτησα το πόδι μου στο αεροδρόμιο έβγαλα την Legenda card η οποία μου φάνηκε πολύ χρήσιμη επίσης το μετρό απίστευτο και τα λουτρά ένα θαύμα η βόλτα στον Δούναβη μαγευτική και τα εστιατόρια που προτείνουν εδώ μέσα παρά πολύ καλά όλα τους αν και εμείς τιμήσαμε το Vapiano που είναι κάτι σαν fast food με pasta .
Μπράβο σε όλους αυτούς εδώ μέσα που γράφουν όλα αυτά τα χρήσιμα πράγματα,
Tώρα λέω να κανονίσω το επόμενο ταξίδι που μάλλον θα είναι Road trip

Legendapass
VAPIANO - Pasta | Pizza | Bar

Dafni

Member
έλα ρε συ! και εμείς εκεί μείναμε! φοβερό ξενοδοχείο και ως καινούργιο ήταν πολύ καθαρό! για 5 βράδια 410 ευρώ μέσω μπούκινγκ

...κι εμεις εκει έχουμε κλεισει...σας ευχαριστώ για την αναφορα...
αφροδιτη ,μαλλον πρεπει να πηγες σε υψηλη περιοδο ,γιατι για 4 βραδια το κλεισαμε 200ευρώ το δικλινο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom