• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία Bουδαπεστη-tips?

papi

Member
[q

Υ.Γ. 1 να σημειωσω οτι με μεγαλη εκπληξη διαπιστωσαμε οτι οι Ουγγροι ειναι πολυυυ καλα κομματια!!!:cool::D
[/quote]

καταγγέλω τους προηγούμενους που πήγαν και δεν το ανέφεραν...εμείς δηλαδη που θα πάμε με το έτερον ήμισυ γιατι δεν ενημερωθήκαμε να παμε κοριτσοπαρεα ε????? :haha::haha:
ασε που με τόσες προτάσεις ούτε 10 μερες δεν φτάνουν, όχι 4 που θα πάωωωω!!!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
:roll:καλημέρα και από εμένα,εγώ πετάω σήμερα στις 15,55.
θα έχετε νέα μου στις 27.
φιλιά σε όλους,θα μου λείψετε.:roll:

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
εγω απο τη μερια μου θα δωσω τις αποψεις μου επι του θεματος στον αντρικο πληθυσμο...

παιδια οι γυναικες εκει ισως να ειναι και ομορφοτερες απο εδω.. ναι καλα ακουσατε.. 6 μερες διαμονης στη βουδαπεστη με οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα..
ειδικα ο νεαρος γυναικιος πληθυσμος ειναι ιδιαιτερα απελευθερωμενος και πολυ χυμα..
μια επισκεψη στα κεντρα διασκεδασεως της πολης θα σας πεισει..

καλα να περασετε εσεις που θα πατε..
απο τις λιγες ασχημες εντυπωσεις που θυμαμαι... αυστηροτατος ελεγχος στο αεροδρομιο κατα την επιστροφη.. μονο που δεν με εγδυσαν (και ενας αλλος πατριωτης διπλα να θιγει τα θεια απο τα νευρα του... θεικες στιγμες..)
επισης το μικρο μπουκαλι νερο περιπου 3 ευρω μεσα στο αεροδρομιο...(!!!!!)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
απο τις λιγες ασχημες εντυπωσεις που θυμαμαι... αυστηροτατος ελεγχος στο αεροδρομιο κατα την επιστροφη.. μονο που δεν με εγδυσαν (και ενας αλλος πατριωτης διπλα να θιγει τα θεια απο τα νευρα του... θεικες στιγμες..)
(!!!!!)
πλακα κανεις?εμεις παλι περασαμε τον ελεγχο στο αψε σβησε..ο τυπος που ηταν εκει, εκανε χιουμορακι προσπαθωντας να προφερει σωστα τα ονοματα μας!ματαια γνωστο μελος του φορουμ ρωτουσε αν επρεπε να βγαλει τις μποτες της..ειχαμε περασει τον ελεγχο μεχρι να πεις "βουδαπεστη"!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Κι εγώ έβγαλα ζώνη, παπούτσια και -το πιο γελοίο- τα παπούτσια του μωρού :haha::haha::haha:

Και τι πειράζει, όμως; Αεροδρόμιο είναι, καλύτερα να κάνουν αυστηρούς ελέγχους. Better safe than sorry, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
οτι πει ο φιλος μου!! Παμε λοιπον..
Gellert
πολυ ομορφος χωρος, art Nouveau διακοσμηση (εχω ενα κολλημα με αυτα ):D
Στην τιμη περιλαμβανεται , ατομικη καμπινα για να αλλαξεις τα ρουχα σου, πετσετα-σεντονι και ενα Locker για να βαλεις μεσα τα πραγματα σου.
Σου περνουν στο χερι ενα πλαστικο ρολοι με το οποιο μπορεις να βγεις και να ξαναμπεις στο χωρο των πισινων οσες φορες θελεις.
Το section των γυναικων αποτελειται απο 2 πισινες μια με 36 βαθμους και αλλη μια με 38 ! Στο βαθος υπαρχουν ντουσιερες καθως και δωματια για σαουνα.
Υποθετω πως μια απο τα ιδια εχει και το section των ανδρων
Τελος υπαρχει μια κεντρικη μεγαλη πισινα με 18 βαθμους και αλλη μια με 36 οι οποιες ειναι διαθεσιμες και για αντρες και για γυναικες
ωπα! κυρια μου εχω διορθωση...να εισαι πιο παρατηρητικη αλλη φορα...:mad: και μην κοιτας μονο μελαμψους κυριους στα κοινα λουτρα!! :D
η 200αρα πισινα στα κοινα λουτρα ειναι 26 και οχι 18 βαθμους, και μπαινεις ανετα και κανεις και την γυμναστικη σου με την σουπερ γυμναστρια (χαρμα οφθαλμων για τους αντρες που εκαναν εξεδρα!) και πισω απο αυτη υπαρχει μια μικρη με 36 για ...χουχουλιασμα με καυτους καταρρακτες...οποιος προλαβε! η 18βαθμους βρισκεται στα γυναικεια λουτρα και προβανως και στα αντρικα, διπλα στα ντουζ. μεχρι το γονατο και πολυ το αντεξα! μπρρρρρρρ :shock:

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
νομιζω στα schezenyi εχει πολυ μεγαλυτερο αριθμο πισινων και σπα για να επιλεξεις..
απλα τα gellert θεωρουνται τα πιο παλια στην πολη...

μοναδικη στιγμη οταν μετα απο αρκετη ωρα σε θερμοκρασια των 40 βαθμων, δοκιμασα να μπω στους 20... νεκρωσε το ποδι μου... παντως φαινεται οτι αποτελει συνηθεια η επισκεψη γι αυτους στα λουτρα, αφου ειδα και παππου 85+ να μπαινει στους 40 βαθμους..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ενα εχω να σας πω... Το δερμα μου αν και εχει περασει μια εβδομαδα, ακομα ειναι τρυφερο σαν ποπουδακι μωρου!!
Μπορει τα Gellert να ειναι τα παλαιοτερα στην πολη , αλλα αν δεν πας στα Schezenyi δεν εχεις παει πουθενα....
Τρομερη εμπειρια , 2 τεραστιες εξωτερικες πισινες με 38 βαθμους
Στην πρωτη χαλαρωνεις και στην δευτερη κανεις παιχνιδια!!
Στο εσωτερικο δεν θυμαμαι ποσες διαφορετικες πισινες ειδα (νομιζω 15 ), αλλα και ποσες αλλαξα!!
Φυσικα υπαρχουν και δωματια σαουνας με διαφορετικες θερμοκρασιες , αλλα δεν δοκιμασα

papi

Member
Ενα εχω να σας πω... Το δερμα μου αν και εχει περασει μια εβδομαδα, ακομα ειναι τρυφερο σαν ποπουδακι μωρου!!
Μπορει τα Gellert να ειναι τα παλαιοτερα στην πολη , αλλα αν δεν πας στα Schezenyi δεν εχεις παει πουθενα....
Τρομερη εμπειρια , 2 τεραστιες εξωτερικες πισινες με 38 βαθμους
Στην πρωτη χαλαρωνεις και στην δευτερη κανεις παιχνιδια!!
Στο εσωτερικο δεν θυμαμαι ποσες διαφορετικες πισινες ειδα (νομιζω 15 ), αλλα και ποσες αλλαξα!!
Φυσικα υπαρχουν και δωματια σαουνας με διαφορετικες θερμοκρασιες , αλλα δεν δοκιμασα

δοκιμάσατε καποια απο τις περιποιήσεις στο σπα πχ μασάζ?πόση ώρα κάτσατε?τί ώρα ανοίγουν και τί ώρα κλείνουν μήπως πρόσεξες?αν μπορώ να πάω μόνο σε ένα, ποιο να επιλέξω? :shock:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στα gellert πηγαμε το Σαββατο το απογευμα και κατσαμε γυρω στις 2 ωρες
Ειναι αρκετες για το συγκεκριμενο. Μια απο μας εκανε μασαζ 30 λεπτων , αλλα δεν θυμαμαι τιμη!
Στα Schezenyi πηγαμε την Κυριακη το απογευμα μετα το brunch στο Gundel.
Εκει χρειαζεσαι πανω απο 2 ωρες, πολυ πιο πανω.
Εγω αν ηταν να διαλεξω ενα απο τα 2 θα διαλεγα το Schezenyi , (στα ελεγα δεν στα ελεγα , μου ειπε ενας φιλος)αν και το Gellert εχει ενδιαφερον ως κτηριο.
Παντως μπορεις να τα προλαβεις και τα 2 αν π.χ το Σαββατο πας στον λοφο Gellert τα λουτρα ειναι πολυ κοντα (στην μερια της Βουδας) και αντιστοιχα αν επισκεφθεις το Hosok tere και το παρκο ή το Gundel
Αν θυμαμαι καλα κλεινουν στις 20:00

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Το μασάζ που λέει η Ευαγγελία το έκανα εγώ, κόστος 2900 φιορινια (περιπου ενα ευρω 275 φιορινια)
διάρκεια 20 λεπτά..ήταν καλό!
μονο μια διόρθωση..το Schezenyi εχει δωμάτια χαμάμ κι όχι σάουνας, και νομίζω ότι η πισίνα με τα παιχνίδια δεν ήταν 38 βαθμοί...νομίζω ήταν χαμηλότερης θερμοκρασίας από την άλλη εξωτερική..(αλλα γι αυτό δεν είμαι πολύ σιγουρη..μπήκαμε σε τόσες διαφορετικές που τις μπέρδεψα..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom