Θυμάμαι πως τελευταία φορά που είχα πάει Βουδαπέστη κάπνιζα και τα τσιγάρα ήταν πιο φτηνά εκεί -δε θυμάμαι τιμή αλλά συνέφερε να τα πάρω από κει. Τώρα έχω χάσει επαφή, δεν ξέρω ούτε στην Ελλάδα πόσο κάνουν. Για δες εδώ μήπως πάρεις μια ιδέα:
Καλησπέρα, εμείς επειδή θα μέναμε 5 νύχτες, και κοιτάζοντας τις κάρτες-εισητήρια είδαμε ότι μας συνέφερε αυτή των 7ημερών που κόστιζε 4600 HUF περίπου 17ευρώ!!!Πληροφορίες για το είδος των εισητηρίων όπως τα είχα ψάξει από το internet πριν πάμε: Most important types of tickets:Όλοι λένε ότι μόλις φτάσεις Βουδαπέστη,συμφέρει να κλείσεις εκείνη την κάρτα για 2 ή 3 ημέρες που μπαίνεις δωρεάν σε μμμ και έχεις κ κάποια εκπτωση σε μουσεία κτλ. Αν μείνεις 5 ημέρες τι γίνεται? Υπάρχει για 5 ημέρες? Ή πρέπει να την ξαναγοράσεις?:roll:
Αντιγράφω από εδώ: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%EE%E9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%E9%F3%F4%EF%F1%DF%E5%F2-%F3%E5-%E5%EE%DD%EB%E9%EE%E7/11980-%F4%E1%EE%DF%E4%E9-%F3%F4%E7-%E2%EF%F5%E4%E1%F0%DD%F3%F4%E7.html?garpg=2#content_startΌλοι λένε ότι μόλις φτάσεις Βουδαπέστη,συμφέρει να κλείσεις εκείνη την κάρτα για 2 ή 3 ημέρες που μπαίνεις δωρεάν σε μμμ και έχεις κ κάποια εκπτωση σε μουσεία κτλ. Αν μείνεις 5 ημέρες τι γίνεται? Υπάρχει για 5 ημέρες? Ή πρέπει να την ξαναγοράσεις?:roll:
Η εβδομαδιαία κάρτα ισχύει μόνο για τα μέσα μεταφοράς. Η Budapest card είναι αυτή που έχει έκπτωση και σε κάποια μουσεία, αλλά εφόσον θα κάτσεις 5 μέρες δε νομίζω ότι σε συμφέρει γιατί θα πρέπει να την ξαναβγάλεις αφού ισχύει για 2 ή 3 μέρες.Human, πραγματικά με διαφωτισες, όπως πιστεύω και πολλούς άλλους. Κ εγώ 5 νύχτες θα μείνω,οπότε θα πάρω την εβδομαδιαί κάρτα. Μόνο για μέσα μεταφοράς ισχύει ή όντως έχεις και κάποια έκπτωση σε αξιοθέατα?
Για αξιοθέατα κάνει και το ελληνικό σου πάσο. όπου το έδειξα μου έκοβαν το μειωμένο χωρίς κανένα πρόβλημα. Για τις μεταφορές σου να παίρνεις τα εισητηρια σου σε δεσμίδα των 10 και έτσι με τα 2 παραπάνω η Budapest card σου είναι άχρηστη. Για την εβδομαδιαία αν σκοπεύεις να είσαι με το μετρό συνέχεια μια χαρά θα σαι πάλι...Κ εγώ 5 νύχτες θα μείνω,οπότε θα πάρω την εβδομαδιαί κάρτα. Μόνο για μέσα μεταφοράς ισχύει ή όντως έχεις και κάποια έκπτωση σε αξιοθέατα?