Nikos1985
Member
Πως θα ξεχωρισω ποια ATM ειναι της τράπεζας? Γράφουν κατι χαρακτηριστικό τα ATM της τράπεζας?
Καλώς ήρθεςΓεια σε ολους! Εφοσον ειμαι καινουριος εδω και σε λιγο καιρο εχω κανονισει ταξιδι στη Βουδαπεστη με την κοπελα μου, αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα ωστε οποιος εχει παραπανω γνωσεις στο θεμα να δωσει καμια συμβουλη. Εχω ψαξει ηδη αρκετα θεματα εδω και σε αλλες σελιδες, αλλα θα εκτιμουσα και μια πιο αμεση αλληλεπιδραση.
Για μενα: δευτεροετης φοιτητης Ηλεκτρολογων ΕΜΠ, και το παθος για ταξιδια μεγαλο. Ηδη τον τελευταιο χρονο εχω κανει 3 ταξιδια στο εξωτερικο (Λιβερπουλ- Μαντσεστερ, Φλωρεντια- Ρωμη, Βαρκελωνη) και 4-5 νησια το καλοκαιρι. Τα πλανα μου συμπεριλαμβανουν interrail ισως και μεσα στο Πασχα, ενω το Erasmus σε 1-2 χρονια το θεωρω δεδομενο.
Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια!
Φίλε μου μήπως αγχώνεσαι παραπάνω από το κανονικό?Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιός πώς ξεχωρίζουν τα ATM τράπεζας από τα ATM ανταλλακτηριου στη Βουδαπέστη. Για να μην την πατήστε.
Πολύ καλό. Ξέρεις αντίστοιχα σάιτ και για Τουρκία, Σερβία ή και για άλλες χώρες αν υπάρχουν?Μετα μπες σε αυτό το site :
http://www.valutacentrum.hu/
Δυστυχώς οχι φίλε μου, πιθανώς να υπάρχουν αλλά δεν τα ξέρω.Πολύ καλό. Ξέρεις αντίστοιχα σάιτ και για Τουρκία, Σερβία ή και για άλλες χώρες αν υπάρχουν?
Παρε μονο ευρω μαζι σου μετρηταΠως θα ξεχωρισω ποια ATM ειναι της τράπεζας? Γράφουν κατι χαρακτηριστικό τα ATM της τράπεζας?