greg_thess
Member
Wizzair.
Λογω του οτι θα μαι κ εγω βουδαπεστη 24 και 25...θα μπορουσες να μ πεις τ εγινε τλκ με αυτο τ εστιατοριο;;; ελπιζω κ εγω να μν φαμε ξενερα κ δν κυκλοφορει ψυχη..Μόλις τσέκαρα αυτό το site και μου βγάζει για ένα ανταλλακτήριο αυτό:
310,00 Ft Budapest Hon Tour. Επομένως για ένα ευρώ 310 φιορίνια σωστά; Νομίζω είναι καλή η ισοτιμία! Είναι ακριβώς στον δρόμο μας για την αποβάθρα για την κρουαζιέρα οπότε η τοποθεσία είναι άψογη!!
http://www.opera.hu/ πάνω δεξιά έχει την επιλογή για αγγλικά. Θα πάμε 25 - 28/12 και έκλεισα για τον καρυοθραύστη. Συνάντησα πρόβλημα με τα capital καθώς καμία συναλλαγή μου δεν έγινε δεκτή και ευτυχώς έχω φίλη στην αγγλία που μου τα αγόσασε και της έστειλα τα χρήματα. (ευτυχώς να πηγε 5-6 ευρώ παραπάνω στο σύνολο με την διαφορά της λίρας σε ότι ήθελα να κλείσω) Σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις προσπαθησα να καταλάβω τι παίζει και από που βλέπεις. Έχουν μείνει και πολύ λίγα εισιτήρια οικονομικά και είναι κυρίως στα διαζώματα και πλάγια. Τελικά κατέληξα να κλείσω 2 για θεωρείο τέρμα πάνω πρώτη σειρά, καθώς διάβαζα σε tips ότι μπορείς να βλέπεις και να ακουμπάς στην κουπαστή και να είσαι οκ. Όσο για το φαγητό και εγώ προβληματίζομαι για την βραδιά των Χριστουγέννων για το τι θα βρω ανοιχτό και αν θα πρέπει να κάνω κράτηση! Βρήκα ένα blogpost από μία κοπέλα για έστιατόριο με βιολιά και περιμένω απάντηση. Μόλις το μάθω θα σου στείλω!
Εγώ Βουδαπέστη είχα πάει 30-11 / 5-12 πριν από δύο χρόνια και ήταν όλα στολισμένα παντού, 2-3 χριστουγενιάτικες αγορές και κόσμος έξω φουλ κι ας χιόνιζε και έκανε ψοφόκρυο.. Οπότε αν είναι έτσι στις αρχές του μήνα δεν βρίσκω το λόγο μέσα στις γιορτές να κάθονται σπίτι.. Οπότε μάλλον τσάμπα ανησυχείτε..[/QUOTE . μακαρι να ειναι ετσι!!!!απλα διαβαζω οτι 24 και 25 ειναι κλειστα αρκετα μαγαζια κτλπ γ αυτο...αν καποιος θα μπορουσε να συμβουλεψει η να δωσει πληροφοριες για το τι θα μπορουσαμε να κανουμε 24 με 25 δεκεμβρηη ?!?!?!
Σε ευχαριστω πολυυυ ...οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη.!!!Κοίτα για χριστούγεννα συγκεκριμένα δεν ξέρω, πάντως εγώ είχα ένα θέμα με το φαγητό.. πλήρωνα πολλά, έτρωγα και δεν μου άρεσε τπτ.. Μέχρι που την τελευταία μέρα ανακάλυψα αυτό. Δίνεις περίπυ 10 ευρώ και τρώς και πίνεις μέχρι να σκάσεις..Έχει μπουφέδες από πολλές κουζίνες του κόσμου.. Είναι στην Deak Ferenc Ter. Στην "ομόνοια" της Βουδαπέστης.. Εκεί που συναντιούνται τα περισσότερα ΜΜΜ.. Συνιστώ να μην το χάσεις..
Εσύ μπορεί να μη βρίσκεις το λόγο αλλά οι μέρες αυτές,παραμονή βράδυ και ανήμερα,είναι οικογενειακές και οι περισσότεροι τις περνάνε σπίτι με τους δικούς τους.Αυτό ισχύει στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης.Οπότε αν είναι έτσι στις αρχές του μήνα δεν βρίσκω το λόγο μέσα στις γιορτές να κάθονται σπίτι.