greg_thess
Member
Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει να δεις και να κάνεις.Από αξιοθέατα μπορείς να συγκεντρώσεις αυτά που θέλεις να δεις και να επισκεφθείς τις σελίδες τους για να τσεκάρεις αν είναι ανοιχτά ή όχι.
Δεν διαφωνώ. Αυτό κάνω ήδη με τα λουτρά και με τις κρουαζιέρες. Επίσης κοιτάω και άλλα σχόλια να δω αξιοθεατα, εστιατόρια κτλ. Αλλά κάποιος που πηγε ακριβώς τις ίδες μέρες κατι θα ανακάλυψε παραπάνω. Κάτι θα οργανώνουν ιδιαίτερο για εκείνη την μέρα...Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει να δεις και να κάνεις.Από αξιοθέατα μπορείς να συγκεντρώσεις αυτά που θέλεις να δεις και να επισκεφθείς τις σελίδες τους για να τσεκάρεις αν είναι ανοιχτά ή όχι.
Ψάχνοντας για αυτά τα λεωφορεία είδα ότι όταν είναι να τα πάρεις πακέτο με την κρουαζιέρα δεν είναι δωρεάν απλά η τιμή ανεβαίνει λίγο. Στην ουσία δλδ δεν την κάνουν δώρο απλά σου δινουν καλύτερη τιμη. Κοιτάω σε λάθος εταιρία; Επίσης ας μου πει κάποιος αξίζει να το κάνει κάποιος σαν απλή βολτίτσα ή να κλείσει με φαγητό;;
Ή καλύτερα να σκεφτούμε τα κόκκινα λεωφορεία που δίνουν και την εκδρομή στο Δούναβη δωρεαν;
Μέχρι να πας στο ανταλλακτήριο είχατε κάποια χρήματα για να κινηθείτε προφανώς. Κάνατε συνάλλαγμα από Ελλάδα; Περίπου πόσα αν επιτρέπετε;Αφου φαγαμε ,ψαξαμε για μαγαζι για να αλλαξουμε λεφτα! Να τονισω πως το μονο που αξιζει ειναι αυτο στο σταθμο ferenc ter του μετρό. 1 ευρω εδινε 305 HUF ενω τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα 244 HUF
)
Με την κάρτα αναλήψεως θα τραβήξεις κανονικά λεφτά από κάποιο atm εκεί.Μέχρι να πας στο ανταλλακτήριο είχατε κάποια χρήματα για να κινηθείτε προφανώς. Κάνατε συνάλλαγμα από Ελλάδα; Περίπου πόσα αν επιτρέπετε;
Οκ. Φαντάζομαι κανα 40άρι θα είναι καλά μέχρι να αλλάξω σε ανταλλακτήριο. Επίσης να υποθέσω ότι θα κρατήσει και την ανάλογη προμήθεια....Με την κάρτα αναλήψεως θα τραβήξεις κανονικά λεφτά από κάποιο atm εκεί.
Η προμήθεια εξαρτάται από την τράπεζα. Ας πούμε η εθνική για μέχρι, 25ο ευρώ, κρατάει 1 ευρώ.Οκ. Φαντάζομαι κανα 40άρι θα είναι καλά μέχρι να αλλάξω σε ανταλλακτήριο. Επίσης να υποθέσω ότι θα κρατήσει και την ανάλογη προμήθεια....
Θυμάσαι μήπως ποια ήταν η εταιρία;;; Σε ευχαριστώΚαλησπέρα! Εμείς είχαμε κλείσει βραδινή κρουαζιέρα
Όχι δεν δέχονται ευρώ και πρέπει να κάνεις συνάλλαγμα. Το καλύτερο είναι να κάνεις ανάληψη από το ΑΤΜ στο αεροδρόμιο και να βγάλεις το ποσό που θες. Τα ανταλλακτήρια στα αεροδρόμια πάντα έχουν την χειρότερη ισοτιμία. Εκτός αν θες για σιγουριά να κάνεις από εδώ λίγα φιορίνια για τα πρωτα σου έξοδα εκεί και μετά από ΑΤΜ όπως ανέφερα ή από ανταλλακτήρια στην πόλη.Καλημερα. Σε λίγο καιρό Ιανουάριο πάω Βουδαπέστη. Θα ήθελα να ρώτησω για το νόμισμα εκει. Δέχονται ευρο?οταν φτάσω στο αεροδρόμιο και εχω μονο ευρο μαζί μου θα μου βγάζουν εισιτήριο για λεωφορείο η μετρό? Ευχαριστώ