• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Arrivederci Roma......!!!!!!!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Χρήστο, καλύτερα εσύ να μη μιλάς και πολύ για πεθερές.... :haha::haha::haha:
http://www.travelstories.gr/%F0%F1%...1%EE%DF%E4%E9%E1/6762-%F0%E5%E8%E5%F1%DC.html
Καλά είσαι φοβερός!Που το θυμήθηκες κ. Τάβερ;Όντως, ο Χρήστος δε δικαιούται να μιλά αρνητικά για πεθερές, διότι για τη δική του πεθερούλα, μερίμνησε και την έστειλε σε ωραίο ταξίδι!Την προσέχει, όπως βλέπετε!:bleh:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Joela, μη πτοείσαι εσύ με το θέμα που ανοίξαμε με τις πεθερές...αφού η δική σου είναι σούπερ, εμάς δε μας πέφτει λόγος!Περιμένουμε τη συνέχεια του ταξιδιού σου!Που είσαι;Χάθηκες...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Joela, μη πτοείσαι εσύ με το θέμα που ανοίξαμε με τις πεθερές...αφού η δική σου είναι σούπερ, εμάς δε μας πέφτει λόγος!Περιμένουμε τη συνέχεια του ταξιδιού σου!Που είσαι;Χάθηκες...

Δίκιο έχεις κι εγώ περιμένω να ακούσω τη συνέχεια. Λέτε να πήγε κίολας στην Πράγα:bleh:?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
joela πλακα εχει η ιστορια σου!!σε βρισκω τολμηρη να αποφασισεις να πας με 5 χρονων μωρο στην ρωμη!ποσο μαλλον που πηρες και την πεθερα μαζι!:shock:μπρρρρ!!αλλα ο τολμων νικα δεν λενε?

περιμενουμε συνεχεια..και πες μας τι εγινε με την διανυκτερευση στην ρωμη που χασατε..το πληρωσατε κανονικα το χοτελ για την 1η νυχτα??

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
joela πλακα εχει η ιστορια σου!!σε βρισκω τολμηρη να αποφασισεις να πας με 5 χρονων μωρο στην ρωμη!ποσο μαλλον που πηρες και την πεθερα μαζι!:shock:μπρρρρ!!αλλα ο τολμων νικα δεν λενε?

περιμενουμε συνεχεια..και πες μας τι εγινε με την διανυκτερευση στην ρωμη που χασατε..το πληρωσατε κανονικα το χοτελ για την 1η νυχτα??
5 μηνων ειναι το παιδακι!!!!!! Τι 5 χρονων??? Γερνας και παθαινεις διαλειψεις μικρη μου!!!! :bleh::bleh::bleh::bleh:

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Μου φαίνεται πως η Τζοέλα με τόσα που έχει ακούσει από μας για τις πεθερές...μετάνοιωσε και δε θα μας συνεχίσει...κλαψ

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
....Οικογενειακό συμβούλιο.Λοιπόν....τι κάνουμε? Οι άντρες της παρέας χαλαστήκανε.Να γυρίσουμε μωρε!!!.Οι γυναίκες? ούτε που να το ακούσουμε(Υδροχοίνες και οι δυο:bleh::bleh::bleh:).Δεν υπάρχει περίπτωση.Εστω και για μια μέρα θα πήγαίναμε.(Η πεθερά μου άντε να ξαναπείσει τον πεθερό μου για ταξίδι στο εξωτερικό μιας και δεν του αρέσουν κι εγω?....εγω αν έμενα λίγο ακομη στην Αθήνα,πάθαινα την επιλόχιο ΤΩΡΑ!!!! με καθυστέρηση 5 μηνών:shock::shock::shock:).
Ετσι λοιπόν επικράτησε η πλειοψηφία:haha::haha::haha::haha:(Ο μικρός μαζί μου).
ΘΑ φεύγαμε την επομενη μέρα.Έλα μωρέ θα το θυμόμαστε και θα γελάμε.Θα μας αποζημιώσει η "Αίώνια πόλη"(Οπως και έγινε).
Ξεκινάμε λοιπόν,πάμε,πέρνουμε τις βαλίτσες μας και πάμε στο sofitel.
Τελευταίοι φτάσαμε στο ξενοδοχείο πρώτοι πήραμε δωμάτιο(Βύσμα όταν έχεις το αβάπτιστο).Τα γυναικόπαιδα ανεβήκαμε στα δωμάτια και οι άντρες πήγαν να τηλεφωνήσουν Ιτάλία στο ξενοδοχείο και στο βανάκι που μας περίμενε για μεταφορά να ενημερώσουν για την αργοπορία και την καινούρια ώρα άφιξης.Δυστυχως ρεωθήκαμε τη βραδυά που χάσαμε,αλλά...τι να κάνεις...πολιτική του ξενοδοχείου.
Ωραιότατο το δωμάτιο του sofitel,αντάξιο 5αστερου ξενοδοχείου,το δείπνο ωραιότατο(δεν τσιγγουνεύτηκε η ίζι)αλλά...τι να το κάνεις? πάει η μεσημεριανή πρώτη βόλτα στη Ρώμη,πάει και η απογευματινή:mad::mad:.
Τώρα θα έπρεπε να συμπτιξω και το πρόγραμμα(Είχα χωρίσει το χάρτη ανάλογα τις μέρες και τα αξιοθέατα που θα βλέπαμε,τώρα....τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ@@σει ο μπέμπης!!!!!)για να προλάβουμε να δούμε όσο περισσότερα γίνεται.
Η ώρα έχει πάει εννέα,εχω κάνει το ντουζάκι μου,το παιδάκι μου αλλαγμένο,μπανιαρισμένο,ταϊσμένο,κοιμάται στο βρεφικό κρεβατάκι του(Είμαι τυχερή σε αυτό,το καμάρι μου εννιά νταν κλείνει διακόπτες.:clap::clap:)
και κατεβαίνουμε να φάμε(αλλαγη βάρδιας με την πεθερά)να μας ενημερώσουν για την αυριανή πτήση.Εντωμεταξύ είχανε πει οτι θα μαζευτούν οι επιβάτες να δουν τι θα κάνουν για να τους αποζημιώσει η εταιρεία.Κατεβαίνει κι ο άντρας μου και τους βλεπει όλους κότες να έχουν αρχίσει να μπουκώνονται και τσιμουδιά για μηνύσεις και κανάλια(αααα ρε αθάνατε Έλληνα).
Φάγαμε και ανεβήκαμε στο δωμάτιο οπού και πέσαμε κατ΄ευθείαν για ύπνο.Αυριο έχουμε εγερτήριο στις 4 και στις 6 πετάμε.Πετάμε?έιχαμε αρχίσει να αμφιβάλουμε.Οχι οχι πετάξαμε αλλά...ετσι απλά?οοοοοχιιιιι....

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
παιδία συγνώμη για τη καθυστέρυση...αντε και φτάνουμε και στο ζουμι...Ρώμη ακούμε και Ρώμη δε βλέπουμε(Ετσι έλεγε η πεθερά μου στο μπέμπη κανοντάς τον αεροπλανάκι,και φώναζε κι όλας)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Κύττα joela Ρώμη είναι αυτή!!το καλό πράμα αργεί να γίνει..,αλήθεια θέλω να μας πείς την αλήθεια σου πέρασε απ το μυαλό ότι η πεθερά σας το ..γρουσούζεψε:haha::haha:(συγγνώμη κι όλας αλλά πολλές νύφες θα το σκέφτονταν...αχ τι τόθελα και την πήρα κλπ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom