• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μεξικό Ariba Ariba por la Mexico

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλα να περνας και περιμενουμε ανταποκρισεις ....

stellana καλως ωρισες ... περιμενουμε αναλυτικα ιστορια με το μοναδικο σου τροπο ...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Hairetismata apo Tulum! :) Simera piga daytrip stin Coba, arhaia me terastia iggouanas, zougla, limnes me krokodilous... Aurio to "programa" ehei ta eripia tis Tulum kai paralia!!
Καλα να περνας amigo mpiftex και ευχομαι ο χρονος να κυλαει
οσο γινεται πιο αργα για να ευχαριστηθεις οσο μπορεις περισσοτερο
το απιθανο Μεξικο.:p

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ένα γρήγορο update:
Η παραλια του Tulum (όχι αυτή κάτω από τα αρχαία, πιο νότια) είναι μάλλον η καλύτερη παραλια που έχω πάει ποτε! Απλά απίστευτη: άμμος, δεντράκια, νερά, θερμοκρασία: όλα ΤΈΛΕΙΑ!! Καταπληκτική!
Χτες στο όμορφο Valladolid πέτυχα 3 έλληνες (!) και αφού είχαμε το ίδιο πρόγραμμα, με πήραν μαζί τους με το αυτοκίνητο στο Chichen Ίτζα (εντυπωσιακό) και στη συνεχεια στη Μερίδα που είμαι τώρα.Ωραία η Μερίδα αλλα αρκετά μεγάλη με κίνηση και φασαρία. Νομίζω το Valladolid (μικρό, colonial, ελάχιστα τουριστικό) ήταν το πιο όμορφο ως τώρα.

Περισσότερα σύντομα..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλώς ήρθες stellana .θα σε διαβασομε μόλις εισαι έτοιμη..
mpiftekaki κανε αεροστατο άν βρεθείς στην παραλία του κανκούν,αλλα διάλεξε κανέναν έμπειρο οδηγό γιατί ακομα πονάω στην πλάτηηηηηη!!!!!

GTS

Member
Του χρόνου έφυγα για Μέχικο, δε με ενδιαφέρει αν είναι εποχή τυφώνων, καταιγίδων και φυσικών καταστροφών.....αρχαία και θάλασσα μαζί, έχω πέσει λιπόθυμος...:bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η παραλια του Tulum (όχι αυτή κάτω από τα αρχαία, πιο νότια) είναι μάλλον η καλύτερη παραλια που έχω πάει ποτε! Απλά απίστευτη: άμμος, δεντράκια, νερά, θερμοκρασία: όλα ΤΈΛΕΙΑ!! Καταπληκτική!
Συμφωνω..και οσο πιο νοτια τοσο καλυτερα :D
Καλα να περνας mpiftex!!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
go2dbeach η κάποιος άλλος, για πείτε: Μιας και κόλλησα στη Merida και δεν προλαβαίνω να κατεβω Chiapas και Tabasco.. Είμαι Merida, θα παο Campeche και μετά μου μένουν 6-7 μέρες για να ανεβώ πάλι προς Κανκούν! Να μοιράσω τις μέρες σε Isla Mujeresκαι Isla Holbox? Να παο πάλι Tulum που ξέρω πως η παραλια εκεί είναι τέλεια? Κάποια άλλη παραλια πιο νότια από Tulum?
Απόψεις??

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πρέπει να πάς σε ενα εστιατόριο το οποίο είναι ανάμεσα στη calle 57 ανάμεσα στη calle 60 και 62. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά είχε πολύ ωραίο φαγητό. Και να πας και στο ανθρωπολογικό μουσείο.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
go2dbeach η κάποιος άλλος, για πείτε: Μιας και κόλλησα στη Merida και δεν προλαβαίνω να κατεβω Chiapas και Tabasco.. Είμαι Merida, θα παο Campeche και μετά μου μένουν 6-7 μέρες για να ανεβώ πάλι προς Κανκούν! Να μοιράσω τις μέρες σε Isla Mujeresκαι Isla Holbox? Να παο πάλι Tulum που ξέρω πως η παραλια εκεί είναι τέλεια? Κάποια άλλη παραλια πιο νότια από Tulum?
Απόψεις??
Περιηγησου οσο περισσοτερο μπορεις.
Εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου,εκτος κι αν θες χαλαρωση και ηλιοθεραπεια.
Ειδες mpiftex τι κακο πραμα ειναι αμα πηγαινεις σ`ενα μερος λιγες μερες.

Ελπιζω να σου απαντησουν συντομα οι γνωστες.Καλο ταξιδι.
Φωτογραφιες μην ξεχνας.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τι ομορφο διλημμα κι αυτο..το ειχα κι εγω στην επιστροφη μου απο Μπελιζ. Λοιπον το isla Holbox εχει στοιχεια που μου αρεσουν , οπως δεχεται λιγοτερους τουριστες , δεν εχει αυτοκινητα , μετακινησεις με golf-cart και γενικα εχει πιο οικολογικο προφιλ αφου ανηκει σε προστατευομενη περιοχη (το καλοκαιρι ερχονται φαλαινοκαρχαριες εδω :)). Ο λογος που δεν πηγα ειναι οτι μοιαζει πολυ με το caye Caulker στο οποιο μολις ειχα παει , αλλα κυριως γιατι μου ειπαν οτι τα νερα δεν ειναι τοσο διαυγη οπως στην Τουλουμ.

To isla Mujeres εχει βασικα μια μονο παραλια πολυ καλη , την playa Los Cocos που ηταν ομορφη με λευκη αμμο και διαυγη νερα. Δεχεται πιο πολυ κοσμο αφου ειναι απεναντι απο το Κανκουν και το βραδυ κλεινει ο δρομος για τα αυτοκινητα και βγαινουν τραπεζακια εξω . Ομορφη ατμοσφαιρα και αν ενδιαφερεσαι για σνορκελ , ο υφαλος palancar δεν παιζεται!

Την Τουλουμ την ειδες και αν η παραλια ειναι αυτο που σε ενδιαφερει περισσοτερο , τοτε ειναι το καλυτερο. Αν δεν προλαβες να πας σε καποιο cenote θα ελεγα να πας Τουλουμ και να επισκεφτεις καποιο. Μεινε σε καποια cabana απο αυτες τις σπαρτιατικες νοτια της Τουλουμ και εξερευνησε τη Sian Kaan Biosfera για να νιωσεις οτι εισαι ολομοναχος στον κοσμο. Μπορεις τα δυο τελευταια βραδια να πας και στο Mujeres , εξαλλου ειναι πολυ κοντα στο αεροδρομιο.
Τυχερε!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Τυχερε!!! Τι μου θυμισες!!:clap::clap::clap::clap::clap:
Ψηφιζω Τουλουμ! Απλά τελεια!! Θα συμφωνησω με go2beach! Μεινε σε καποια καμπανα χωρις ρευμα με υπαιθριο μπανιο και πατωμα από αμμο. Αιωρα και τεκιλα! Τι άλλο θες απο τη ζωη??:cool:
Και αν σου αρεσει ο βυθος και οχι τοσο τουριστικά Puerto Morelos! Συνδιαζεται με την επιστροφη σου για Κανκουν. Μεινε εκει ,ειναι κοντα και κατα την γνωμη μου αξιζει!
Πιες μια μαργαριτα και για μας!!:lol:
Ασχετο... πως φτιαχνω στο προφιλ μου το επόμενο ταξιδι για να το διορθωσω? Μολισ γυρισα απο Ρουμανια...:roll:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα

Όταν ξεπεράσω την κατάθλιψη θα βρω και λόγια....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom