Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
μας εδωσες τη χαριστικη βολη πρωι πρωι...
Λοιπόν αυτό το ζαχαροπλαστείο το δοκιμάσαμε πριν μερικές ημέρες στη Ρώμη. Ένα έχω να σας πω: ΚΟΛΑΣΗ!!!! Samion σε ευχαριστούμε!!
Και δύο και τρεις μη σου πω..Πωπω τί μας θύμησες..
Ένας απ τους λόγους που πρέπει να κάνουμε μια βόλτα πάλι πριν τις γιορτές..Συμφωνείτε?
ο πειρασμός μας είχε στήσει καρτέρι στη γωνία δίπλα στο ξενοδοχείο μας στη Ρώμη..μικρό αλλά με άριστα γλυκά..
Ναι βρε παιδιά, αλλά μόνο φωτογραφίες βλέπω :roll: Δεν είχε αρκετά γλυκάκια το κατάστημα να φέρετε κανένα και προς τα δω;;;Λοιπόν αυτό το ζαχαροπλαστείο το δοκιμάσαμε πριν μερικές ημέρες στη Ρώμη. Ένα έχω να σας πω: ΚΟΛΑΣΗ!!!! Samion σε ευχαριστούμε!! Ιδού και τα ντοκουμέντα:
Άαχ άσε πίκρα... πήγαμε την Παρασκευή πρώτη φορά και πήραμε λίγα (ε, λέμε, να τα δοκιμάσουμε πρώτα μην τυχόν και δεν μας αρέσουν...πού να ξέραμε οι ανόητοι) και ξαναπήγαμε το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, να πάρουμε...κιλά(!!) και ήταν κλειστόΝαι βρε παιδιά, αλλά μόνο φωτογραφίες βλέπω :roll: Δεν είχε αρκετά γλυκάκια το κατάστημα να φέρετε κανένα και προς τα δω;;;
μιλάς για το απεριτίβο, μία απογευματινή συνήθεια.Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ακούσει και διαβάσει για κάποια χαλαρά μπαράκια για ποτάκι/κρασάκι που μαζί με το ποτό σου δίνουν και δωρεάν πολύ νόστιμα και χορταστικά μεζεδάκια. Οι λίγες πληροφορίες μου λένε για την περιοχή του Trastevere και Pyramid (στη Ρώμη). Ισχύει; Ξέρετε κάποια τέτοια και αν ναι έχετε ονόματα και διευθύνσεις; Φεύγω για Ρώμη την Παρασκευή και θα συνεχίσω προς Τοσκάνη (Φλωρεντία, Σιένα κλπ). Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με υποχρέωνε!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ισχύει, αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο aperitivo των Ιταλών..Μεταξύ 18:30-21:00 συνηθίζουν να παίρνουν ένα χαλαρό κοκτέιλ σε bar με τη συνοδεία απο μεζεδάκια που σερβίρονται στο μπουφέ..Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ακούσει και διαβάσει για κάποια χαλαρά μπαράκια για ποτάκι/κρασάκι που μαζί με το ποτό σου δίνουν και δωρεάν πολύ νόστιμα και χορταστικά μεζεδάκια. Οι λίγες πληροφορίες μου λένε για την περιοχή του Trastevere και Pyramid (στη Ρώμη). Ισχύει; Ξέρετε κάποια τέτοια και αν ναι έχετε ονόματα και διευθύνσεις; Φεύγω για Ρώμη την Παρασκευή και θα συνεχίσω προς Τοσκάνη (Φλωρεντία, Σιένα κλπ). Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με υποχρέωνε!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Τώρα αρχίζω να ψάχνομαι για Ρώμη,(άλλωστε έχω ακόμα 2 μήνες)
και ξεκίνησα με τα καλύτερα χάρη σ εσένα.
Απ τα πρώτα που θα τιμήσω...απλά πρέπει να το εντοπίσω στο χάρτη
και να το βάλω στην ημερήσια διάταξη