• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aperitivo & caffee a Roma

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Λοιπόν αυτό το ζαχαροπλαστείο το δοκιμάσαμε πριν μερικές ημέρες στη Ρώμη. Ένα έχω να σας πω: ΚΟΛΑΣΗ!!!! Samion σε ευχαριστούμε!! :D

Πωπω τί μας θύμησες..
Ένας απ τους λόγους που πρέπει να κάνουμε μια βόλτα πάλι πριν τις γιορτές..Συμφωνείτε?

Bahari

Member
ο πειρασμός μας είχε στήσει καρτέρι στη γωνία δίπλα στο ξενοδοχείο μας στη Ρώμη..μικρό αλλά με άριστα γλυκά..
Λοιπόν αυτό το ζαχαροπλαστείο το δοκιμάσαμε πριν μερικές ημέρες στη Ρώμη. Ένα έχω να σας πω: ΚΟΛΑΣΗ!!!! Samion σε ευχαριστούμε!! Ιδού και τα ντοκουμέντα:
Ναι βρε παιδιά, αλλά μόνο φωτογραφίες βλέπω :roll: Δεν είχε αρκετά γλυκάκια το κατάστημα να φέρετε κανένα και προς τα δω;;; :haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ναι βρε παιδιά, αλλά μόνο φωτογραφίες βλέπω :roll: Δεν είχε αρκετά γλυκάκια το κατάστημα να φέρετε κανένα και προς τα δω;;; :haha:
Άαχ άσε πίκρα... πήγαμε την Παρασκευή πρώτη φορά και πήραμε λίγα (ε, λέμε, να τα δοκιμάσουμε πρώτα μην τυχόν και δεν μας αρέσουν...πού να ξέραμε οι ανόητοι) και ξαναπήγαμε το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, να πάρουμε...κιλά(!!) και ήταν κλειστό :klaps:

DiTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ακούσει και διαβάσει για κάποια χαλαρά μπαράκια για ποτάκι/κρασάκι που μαζί με το ποτό σου δίνουν και δωρεάν πολύ νόστιμα και χορταστικά μεζεδάκια. Οι λίγες πληροφορίες μου λένε για την περιοχή του Trastevere και Pyramid (στη Ρώμη). Ισχύει; Ξέρετε κάποια τέτοια και αν ναι έχετε ονόματα και διευθύνσεις; Φεύγω για Ρώμη την Παρασκευή και θα συνεχίσω προς Τοσκάνη (Φλωρεντία, Σιένα κλπ). Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με υποχρέωνε!
Ευχαριστώ πολύ!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ακούσει και διαβάσει για κάποια χαλαρά μπαράκια για ποτάκι/κρασάκι που μαζί με το ποτό σου δίνουν και δωρεάν πολύ νόστιμα και χορταστικά μεζεδάκια. Οι λίγες πληροφορίες μου λένε για την περιοχή του Trastevere και Pyramid (στη Ρώμη). Ισχύει; Ξέρετε κάποια τέτοια και αν ναι έχετε ονόματα και διευθύνσεις; Φεύγω για Ρώμη την Παρασκευή και θα συνεχίσω προς Τοσκάνη (Φλωρεντία, Σιένα κλπ). Αν ξέρει κάποιος να μου πει θα με υποχρέωνε!
Ευχαριστώ πολύ!!!
μιλάς για το απεριτίβο, μία απογευματινή συνήθεια.
Aperitivo - Wikipedia
πάμπολλα μαγαζιά το προσφέρουν. πχ μερικά από τα καλύτερα..
Freni e Frizioni
Fluid, Rome - Restaurant Reviews - TripAdvisor
Momart Cafe - Restaurant Roma, cena, lunch, lounge bar, aperitivo, dessert
Doppio Zero, Rome - Restaurant Reviews - TripAdvisor

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλησπέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ισχύει, αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο aperitivo των Ιταλών..Μεταξύ 18:30-21:00 συνηθίζουν να παίρνουν ένα χαλαρό κοκτέιλ σε bar με τη συνοδεία απο μεζεδάκια που σερβίρονται στο μπουφέ..
Αν διαβάσεις στο συγκεκριμένο θέμα, θα βρείς αυτά που προτείνουμε για τη Ρώμη..
Να περάσεις καλά!!

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Τώρα αρχίζω να ψάχνομαι για Ρώμη,(άλλωστε έχω ακόμα 2 μήνες)
και ξεκίνησα με τα καλύτερα χάρη σ εσένα.
Απ τα πρώτα που θα τιμήσω...απλά πρέπει να το εντοπίσω στο χάρτη
και να το βάλω στην ημερήσια διάταξη:clap:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Τώρα αρχίζω να ψάχνομαι για Ρώμη,(άλλωστε έχω ακόμα 2 μήνες)
και ξεκίνησα με τα καλύτερα χάρη σ εσένα.
Απ τα πρώτα που θα τιμήσω...απλά πρέπει να το εντοπίσω στο χάρτη
και να το βάλω στην ημερήσια διάταξη:clap:

Απ το Termini, Linea A 4 στάσεις μέχρι Stazione Re di Roma.. Αν έχεις χρόνο, δεν είναι τίποτα μια βόλτα...

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Θα μείνω trastevere ,απ την άλλη μεριά του Τίβερη,
αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τέτοιες γεύσεις.
Άλλωστε με τόσο ποδαρόδρομο που θα ριξουμε,
θα χρειαστούμε ενέργεια.:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills