Alpha bank bonus

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Νομίζω είναι αντίστοιχα του Comfort Flex με παραδοτέα αποσκευη

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ευχαριστώ, αν θυμάμαι καλά από τις συζητήσεις εδώ τα εισιτήρια αυτά περιλαμβάνουν και βαλίτσα;
Με τους bonus πόντους σου βγάζεις για όποιον θέλεις εισιτήριο σε economy ή business class και δίνεις τους ανάλογους πόντους.
Ο economy ναύλος είναι τύπου comfort flex και δικαιούσαι 8κιλή χειραποσκευή, προσωπικό αντικείμενο και παραδοτέα 23κιλη αποσκευή.
Ο business ναύλος έχει ότι προβλέπεται και για τους υπόλοιπους που τα αγοράζουν.

pan82

Member
Με τους bonus πόντους σου βγάζεις για όποιον θέλεις εισιτήριο σε economy ή business class και δίνεις τους ανάλογους πόντους.
Ο economy ναύλος είναι τύπου comfort flex και δικαιούσαι 8κιλή χειραποσκευή, προσωπικό αντικείμενο και παραδοτέα 23κιλη αποσκευή.
Ο business ναύλος έχει ότι προβλέπεται και για τους υπόλοιπους που τα αγοράζουν.
Σωστά απλά δε διαθέτει επιλεγμένη θέση εκεί είναι σαν golight αγοράζεις η τυχαία εκχώρηση

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σωστά απλά δε διαθέτει επιλεγμένη θέση εκεί είναι σαν golight αγοράζεις η τυχαία εκχώρηση
Διαλέγεις θέση δωρεάν από συγκεκριμένες σειρές. Εγώ δεν θυμάμαι να πλήρωσα έξτρα ποτέ...

pan82

Member
Διαλέγεις θέση δωρεάν από συγκεκριμένες σειρές. Εγώ δεν θυμάμαι να πλήρωσα έξτρα ποτέ...
Όχι είναι βέβαιο αυτο, θέση έχεις μόνο στα αγόρασμενα με μίλια που είναι flex στα αγόρασμενα με bonus δε διαθέτει θέση είναι σα go light αγοράζεις η τυχαία εκχώρηση, έχει ξανασυζητηθεί εδώ αλλά είναι και το τρίτο ταξίδι που έκανα πριν μια βδομάδα και η απλή θέση είναι με χρέωση.
Kαι έχω και κλεισμένο κι άλλο το screenshot από το οποίο επισυνάπτω

Attachments

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.962
Μέλη
39.666