Alpha bank bonus

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγώ προσμένω το εξτραδάκι στη μετατροπή σε μίλια.
Επίσης, δε θα με χαλούσε και κανένα δωράκι στην bp, μετατροπή πόντων σε κουπόνια για βενζίνη (1.000 πόντοι προς 5 ευρώ). Αυτό σαν να έχει εξαφανιστεί...

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Κοιτάω για Εδιμβούργο με εξαργύρωση, αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε μια διαθέσιμη ημερομηνία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης προς εκεί ή δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, λέτε?

barkour

Member
Κοιτάω για Εδιμβούργο με εξαργύρωση, αλλά δεν μπορώ να βρω ούτε μια διαθέσιμη ημερομηνία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης προς εκεί ή δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, λέτε?
Εδω δεν δινει για Καλαματα απο Θεσ/νικη , για Εδιμβουργο θελεις; :haha:

pan82

Member
Για Αθήνα Εδιμβούργο μιλάς; Αν ναι επειδή χθές έψαχνα έχει αρκετά εισιτήρια για Νοέμβρη Δεκέμβρη που κοίταζα. Τώρα για νωρίτερα αν έψαχνες νομίζω είναι πολύ αργά πλέον για να βρεις. Το Σεπτέμβρη πχ είχα βρει για Μάϊο Ιούνιο τώρα δε νομίζω να έχει ίχνος για άνοιξη καλοκαίρι

giannis228

Member
Εχει Μαιου Ιουνιο Ιουλιο μερικα

giannis228

Member
Είμαστε στο θέμα για εξαργύρωση bonus πόντων, μήπως είδες πτήσεις με Star Alliance με το miles+bonus;
Ναι me μιλια κοιτουσα αλλα ειναι πτηση με aegean . Αρα θα υπαρχει και στην εξαργυρωση με ποντους . 12,14,17 Μαιου , 26,28 ιουνιου 2,7,9 Ιουλιου αυγουστο σεπτεμβρη δεν εχει και αρκετες αλλες ημερομηνιες

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Ναι me μιλια κοιτουσα αλλα ειναι πτηση με aegean . Αρα θα υπαρχει και στην εξαργυρωση με ποντους . 12,14,17 Μαιου , 26,28 ιουνιου 2,7,9 Ιουλιου αυγουστο σεπτεμβρη δεν εχει και αρκετες αλλες ημερομηνιες
Μόνο 1 πτήση Νοεμβρη business μου δίνει

paefstra

Member
Μόνο 1 πτήση Νοεμβρη business μου δίνει
Γιατι μαλλον ψαχνεις για πανω απο 1 ατομα.
Τα λεω οτι πρεπει να κλεινετε παρα πολυ νωρις οταν ψαχνετε για 2-3 ατομα και να μην περιμενετε ποτε θα κανει προσφορα στα bonus πχ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.899
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
Ισμήνη1258

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom