Alpha bank bonus

adiaforos

Member
Δεν μπαίνω κάθε μέρα στην εφαρμογή bonus οπότε δεν ξέρω πόσοι θα έπρεπε να είναι σήμερα.
Απλά στην ανάλυση των πόντων δεν φαίνονται οι επιπλέον πόντοι που τους έβλεπα μέχρι πρόσφατα
Θα μιλήσω με alpha.
Στο ιστορικό δεν φαίνονται όλες οι συναλλαγές, παρά μόνο με απανωτά refresh και επιμονή και όχι πάντα. Ο πιο εύκολος τρόπος να δεις συγκεκριμένες συναλλαγές γράφτηκε πιο πριν από την paefstra. Επίσης, όταν αφαιρούνται πόντοι, θα τους δεις με μείον, δεν θα εξαφανιστούν οι παλιοί.

lntagiou

Member
Στο ιστορικό δεν φαίνονται όλες οι συναλλαγές, παρά μόνο με απανωτά refresh και επιμονή και όχι πάντα. Ο πιο εύκολος τρόπος να δεις συγκεκριμένες συναλλαγές γράφτηκε πιο πριν από την paefstra. Επίσης, όταν αφαιρούνται πόντοι, θα τους δεις με μείον, δεν θα εξαφανιστούν οι παλιοί.
Στο υπόλοιπο όμως δεν θα έπρεπε να φαίνονται;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μπαίνω κάθε μέρα στην εφαρμογή bonus οπότε δεν ξέρω πόσοι θα έπρεπε να είναι σήμερα.
Απλά στην ανάλυση των πόντων δεν φαίνονται οι επιπλέον πόντοι που τους έβλεπα μέχρι πρόσφατα
Θα μιλήσω με alpha.
Ούτε εγώ μπαίνω στην εφαρμογή κάθε μέρα και θεωρώ κάκιστη την εφαρμογή της Άλφα μπόνους. Σημειώνω αλλού τα μπόνους που έχω και την τελευταία ημερομηνία καταγραφής και μπαίνω στην εφαρμογή κυρίως όταν περιμένω να μπουν νέα μπόνους για να καταγράψω το νέο νούμερο.

Μου έχει συμβεί αυτό που συνέβη και σε εσένα, δεν έβλεπα κάτι χιλιάρικα μπόνους που είχαν μπει πριν ένα διάστημα και κοίταξα το σύνολο να δω τι γίνεται και ήταν στην θέση του κανονικά, δεν είχε μειωθεί καθόλου. Δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα καν. Μετά απο κάποιες μέρες τα μπόνους που είχαν εξαφανιστεί επανεμφανίστηκαν.

pan82

Member
Μου έχει συμβεί αυτό που συνέβη και σε εσένα, δεν έβλεπα κάτι χιλιάρικα μπόνους που είχαν μπει πριν ένα διάστημα και κοίταξα το σύνολο να δω τι γίνεται και ήταν στην θέση του κανονικά, δεν είχε μειωθεί καθόλου. Δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα καν. Μετά απο κάποιες μέρες τα μπόνους που είχαν εξαφανιστεί επανεμφανίστηκαν.
Όντως μη δίνετε σημασία στις καταχωρήσεις παρά πολλές φορές συναλλαγές χάνονται από τη λίστα και για να τη δεις πρέπει να της αναζητήσεις με φίλτρα που μπορει να κάνουν αρκετή ώρα και refresh να εμφανιστούν η δεν εμφανίζονται ποτέ. Το σύνολο να κοιταται εκεί δεν αφαιρούνται κι ας μη φαίνονται στη λίστα για να αφαιρεθεί μια συναλλαγή και να αφαιρεθούν πόντοι πάντα θα πρέπει να υπάρχει αρνητική καταχώρηση που να χρεώνει τους πιστώμενους πόντους

paefstra

Member
Το εχω ξαναπει, το ιστορικο των 3 μηνων ειναι το ακριβεστερο και εχει ΟΛΕΣ τις συναλλαγες κι οχι του μηνα.
Ουτε refresh ουτε τιποτα, τα εχει ολα.

Яна

Member
Εμένα ρε παιδιά, είναι κάποιες συναλλαγές μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας (τεσσερις στο σύνολο συναλλαγές) για τις οποίες έχουν μπει όλοι οι πόντοι λάθος (δεν καταλαβαίνω με ποιους υπολογισμούς) ή δεν έχουν μπει καθόλου. Καλώντας στην άλφα, μου είπε ότι εκείνη βλέπει άλλους πόντους (αυτους που θα έπρεπε) και να μην ανησυχώ. Δεν έχω υπολογίσει τη διαφορά από το συνολικό νούμερο γιατί δεν θυμάμαι πόσους είχα. Τι να πω?! Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτήν την εφαρμογή της bonus πια.

jimp

Member
Στους Κριους δεν πέρασαν.
Και στους παρθένους απ'ότι φαίνεται.

Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω υπομονή και αν θέλω να πάρω και ένα τηλέφωνο και στο κατάστημα να τους ρωτήσω και ότι μάλλον είναι τεχνικό θέμα και ίσως φταίει το καθε κατάστημα ξεχωριστά. Δεν ξέρω τι γίνεται και τι ισχύει.

lntagiou

Member
Και στους παρθένους απ'ότι φαίνεται.

Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω υπομονή και αν θέλω να πάρω και ένα τηλέφωνο και στο κατάστημα να τους ρωτήσω και ότι μάλλον είναι τεχνικό θέμα και ίσως φταίει το καθε κατάστημα ξεχωριστά. Δεν ξέρω τι γίνεται και τι ισχύει.
Και γω πήρα το πρωί, ήταν online αγορά εμένα, μου είπαν ότι θα το δούμε και ίσως περαστεί χειροκίνητα....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.812
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom