jimp
Member
Όχι παρθένος.Eίσαι Κριός;
Τι ισχύει με τους Κριούς;
Όχι παρθένος.Eίσαι Κριός;
Στο ιστορικό δεν φαίνονται όλες οι συναλλαγές, παρά μόνο με απανωτά refresh και επιμονή και όχι πάντα. Ο πιο εύκολος τρόπος να δεις συγκεκριμένες συναλλαγές γράφτηκε πιο πριν από την paefstra. Επίσης, όταν αφαιρούνται πόντοι, θα τους δεις με μείον, δεν θα εξαφανιστούν οι παλιοί.Δεν μπαίνω κάθε μέρα στην εφαρμογή bonus οπότε δεν ξέρω πόσοι θα έπρεπε να είναι σήμερα.
Απλά στην ανάλυση των πόντων δεν φαίνονται οι επιπλέον πόντοι που τους έβλεπα μέχρι πρόσφατα
Θα μιλήσω με alpha.
Στο υπόλοιπο όμως δεν θα έπρεπε να φαίνονται;Στο ιστορικό δεν φαίνονται όλες οι συναλλαγές, παρά μόνο με απανωτά refresh και επιμονή και όχι πάντα. Ο πιο εύκολος τρόπος να δεις συγκεκριμένες συναλλαγές γράφτηκε πιο πριν από την paefstra. Επίσης, όταν αφαιρούνται πόντοι, θα τους δεις με μείον, δεν θα εξαφανιστούν οι παλιοί.
Στους Κριους δεν πέρασαν.Όχι παρθένος.
Τι ισχύει με τους Κριούς;
Ούτε εγώ μπαίνω στην εφαρμογή κάθε μέρα και θεωρώ κάκιστη την εφαρμογή της Άλφα μπόνους. Σημειώνω αλλού τα μπόνους που έχω και την τελευταία ημερομηνία καταγραφής και μπαίνω στην εφαρμογή κυρίως όταν περιμένω να μπουν νέα μπόνους για να καταγράψω το νέο νούμερο.Δεν μπαίνω κάθε μέρα στην εφαρμογή bonus οπότε δεν ξέρω πόσοι θα έπρεπε να είναι σήμερα.
Απλά στην ανάλυση των πόντων δεν φαίνονται οι επιπλέον πόντοι που τους έβλεπα μέχρι πρόσφατα
Θα μιλήσω με alpha.
Όντως μη δίνετε σημασία στις καταχωρήσεις παρά πολλές φορές συναλλαγές χάνονται από τη λίστα και για να τη δεις πρέπει να της αναζητήσεις με φίλτρα που μπορει να κάνουν αρκετή ώρα και refresh να εμφανιστούν η δεν εμφανίζονται ποτέ. Το σύνολο να κοιταται εκεί δεν αφαιρούνται κι ας μη φαίνονται στη λίστα για να αφαιρεθεί μια συναλλαγή και να αφαιρεθούν πόντοι πάντα θα πρέπει να υπάρχει αρνητική καταχώρηση που να χρεώνει τους πιστώμενους πόντουςΜου έχει συμβεί αυτό που συνέβη και σε εσένα, δεν έβλεπα κάτι χιλιάρικα μπόνους που είχαν μπει πριν ένα διάστημα και κοίταξα το σύνολο να δω τι γίνεται και ήταν στην θέση του κανονικά, δεν είχε μειωθεί καθόλου. Δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο και δεν ασχολήθηκα καν. Μετά απο κάποιες μέρες τα μπόνους που είχαν εξαφανιστεί επανεμφανίστηκαν.
Και στους παρθένους απ'ότι φαίνεται.Στους Κριους δεν πέρασαν.
Και γω πήρα το πρωί, ήταν online αγορά εμένα, μου είπαν ότι θα το δούμε και ίσως περαστεί χειροκίνητα....Και στους παρθένους απ'ότι φαίνεται.
Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν να κάνω υπομονή και αν θέλω να πάρω και ένα τηλέφωνο και στο κατάστημα να τους ρωτήσω και ότι μάλλον είναι τεχνικό θέμα και ίσως φταίει το καθε κατάστημα ξεχωριστά. Δεν ξέρω τι γίνεται και τι ισχύει.
Και εμένα online ήταν. Τι θα δείτε; Αν θα περαστούν στις επόμενες μέρες;Και γω πήρα το πρωί, ήταν online αγορά εμένα, μου είπαν ότι θα το δούμε και ίσως περαστεί χειροκίνητα....
Θα το ψάξουν είπαν το πρόβλημα και ίσως βάλουν στο σύστημα τους πόντους χειροκίνητα....Και εμένα online ήταν. Τι θα δείτε; Αν θα περαστούν στις επόμενες μέρες;